Dobrý den.Budu mít 10 hodin čas v Montrealu během letu z New Yorku do Vídně.ETU mám vyřízenou a rád bych na těch 10 hodin vypad na prohlídku města.Dá se to stihnout?Na tripadvisoru straší,že cesta do centra může trvat ve špičce i 3 hodiny (což se mě vzhledem k vzdálenosti 20 km od letiště zdá moc),ale přeci jen bych rád znal názor někoho kdo tam už byl.Děkuji. .

Přestup v Montrealu

Založil ve fóru Co se nevešlo

5 reakcí

Dobrý den.Budu mít 10 hodin čas v Montrealu během letu z New Yorku do Vídně.ETU mám vyřízenou a rád bych na těch 10 hodin vypad na prohlídku města.Dá se to stihnout?Na tripadvisoru straší,že cesta do centra může trvat ve špičce i 3 hodiny (což se mě vzhledem k vzdálenosti 20 km od letiště zdá moc),ale přeci jen bych rád znal názor někoho kdo tam už byl.Děkuji.

0

Vždyť odpověď jste už dostal: https://www.cestujlevne.com/leti...#komentare , tak proč se ptáte na to samé znovu?

0 Citovat

To taky nechapu :)

0 Citovat

Tam jsem se ptal dřív než jsem se zde registroval.Tak jsem to sem zkusil dát znovu a tam už jsem to přestal sledovat.

0 Citovat

Trochu dotaz, toto je napsané v průvodci na YUL

" Cesta do centra města zabere 30 minut a zaplatíte za ni 10 CAD, celodenní jízdenka na celou síť montrealské MHD vyjde na 10 CAD, je platné i na linku 747, stojí tedy úplně stejně jako jízdenka na "

Věta je jaksi nedokončena, ale chápu dobře z toho, že když na letišti seženu celodenní lístek, tak platí na bus 747 z letiště ? Pokud se dá pořídit lístek na letišti :) 

0 Citovat

super díky, mám 12h stop over, tak chci na chvíli do města :) Díky ;) 

0
5 reakcí