Kluci z Cestujlevne, díky za ďalší super rok s letenkami od Vás, robíte to parádne! Šťastné a veselé Vianoce všetkým a veľa nových navštívených krajín v ďalšom roku :) .

Vianoce 2018

Založil ve fóru Co se nevešlo

12 reakcí

Kluci z Cestujlevne, díky za ďalší super rok s letenkami od Vás, robíte to parádne! Šťastné a veselé Vianoce všetkým a veľa nových navštívených krajín v ďalšom roku :)

0

Díky, Jano, za založení vlákna! Přidávám se a přeji všem cestovatelům šťastné a veselé a spoustu dalších nezapomenutelných zážitků s levnými i dražšími letenkami!

0 Citovat

Tak, tak... Nápodobně. Tedy se přidávám a šťastné a veselé všem. Ještě popřeji i zážitky bez letenek:-) Tak ať to všem cestuje. 

0 Citovat

Tož rovněž sa připojím a přeju pohodové a spokojene Vánoce. Ať to léta a pokud možno nepadá. 

0 Citovat

Pridam se s pranim stastnych a veselych! A klukum z cestujlevne drzim pesti, at jim to slape v pristim roce jeste lepe nez v tom soucasnem!

0 Citovat

Vsechno nejlepsi celemu tymu. Hodne zdravi a super akci pro vsechny. Diky za vasi praci.

0 Citovat

Stastne a vesele preji vsem, kteri to tu mysli aspon trosku vazne! Diky za vsechno kluci a holky.

0 Citovat

Krásné Vánoce provozovatelům i nadšencům zde na fóru! 

0 Citovat

Tak za sebe taky přeju Vánoce podle vašich představ, samozřejmě děkuju všem diskutujícím za předávání svých know-how a za podporu! A nový rok ať je nabitý cestovatelskými zážitky a splněnými sny. Nebo přesněji -  jak říká Cali - nejen cestovatelskými :)

0 Citovat

Šťastné a veselé Vánoce, hodně zdraví a radostných návratů domů vám všem!  

https://youtu.be/cUoxXpqof8A

0 Citovat

I ja se pridavam  s pranim na dalsi cestovatelske zazitky   diky  cestujlevne  !  Stastne Vanoce  a hodne stesti v 2019  treba  i  s  losem   jedne  tajne letecke spolecnosti -)

0 Citovat

Všetko dobré a hlavne nech nemusíte nikdy využiť poistenia :)

0 Citovat

Taky opožděně přeju všem plno zážitků, hlavně teda ty pozitivní 😉


0
12 reakcí