Nemáte někdo zkušenosti s vytížeností letů Londýn - Ostrava  a Londýn Pardubice  sobotní lety  ?   Po příletu do Londýna nevíme , který let stihneme , takže chceme kupovat  letenku  tak cca 3  hod před odletem   , samozřejmě se bojíme že tam zůstaneme viset .   Takže   jestli někdo má zkušenost   jestli  bývají volná místa ?   .

Obsazenost letadla z Londýna do Ostravy nebo Pardubi

Založil(a) ve fóru Slevové kupóny a vouchery

8 reakcí

Nemáte někdo zkušenosti s vytížeností letů Londýn - Ostrava  a Londýn Pardubice  sobotní lety  ?   Po příletu do Londýna nevíme , který let stihneme , takže chceme kupovat  letenku  tak cca 3  hod před odletem   , samozřejmě se bojíme že tam zůstaneme viset .   Takže   jestli někdo má zkušenost   jestli  bývají volná místa ?  

0

😂😂😂 Ja nemuzu... preradit do rubriky cestujeme dementne.  Letenky se vzdy kupuji predem, na letisti vas vyjdou klidne na 20násobek původiní ceny. Nevymýšlejte blbosti.

0 Citovat

Ja si myslim, ze letenky muzou byt, ale v pripade, ze je vice zajemcu, skladaji se testy z gramatiky. Ve vasem pripade bych tedy doporucoval koupit letenku predem :)

0 Citovat

Tak si kup na oba lety, ne? 

0 Citovat

Díky,  odpověď  už jsem  zjistila jinde , koupit před odletem nebude velký  problém. 

0 Citovat

evieni napsal(a):

Díky,  odpověď  už jsem  zjistila jinde , koupit před odletem nebude velký  problém. 

😂 No kupte si to fakt predem, nebo napiste jake lety chcete skloubit, jestli mate nejakou kombinacku?

0 Citovat

Jasně  že koupíme ,  protože jak jsi psal  není to   sice tolik , ale  min  100%  tam bude .   Díky 

0 Citovat

Jednoduche podivej se  ted na Ostravu je  za 13 GBP  a mrkni v patek  nebo v sobotu rano , samozrejme ,ze  pravidlo pro to neni  a muze to byt klidne jako 21 .3 za 209 GBP   ( divam se ted  v 9 vecer  )

0 Citovat

Třeba je jí fakt jedno, kolik za to dá, hlavně, že se vejde... 😁

0
8 reakcí