Přenechám rezervaci 4* hotelu Auris Inn Al Muhanna Hotel v Dubaji. Jedná se o Booking.com rezervaci s následujícími parametry. Nabízím slevu 1500 Kč z ceny.Odkaz na Booking profil hotelu: https://bit.ly/2NKZrc3Termín 17. 3. - 24. 3. 2019 (od neděle do neděle)Dvoulůžkový pokoj včetně snídaněCena: 2477,36 AED (cca 15 275 Kč) (navíc vám zašlu 1500 Kč)Rezervace je zaručena mou platební kartou, ovšem ubytování si  částku strhne přímo v hotelu a je tedy možné předložit a zaplatit vaší kartou. Já mohu v rezervaci změnit jméno a následně po prokázání, že jste rezervace využili, zašlu 1500 Kč na vámi uvedený účet.Důvod přenechání: nehodí se nám termín a plány letět do Emirátů navíc musíme odložit. Rezervace je nevratná, proto zkouším, zda by ji levněji využil někdo jiný. .

Přenechám se slevou Booking rezervaci na 4* hotel v Dubaji

Založil ve fóru Co se nevešlo

10 reakcí

Přenechám rezervaci 4* hotelu Auris Inn Al Muhanna Hotel v Dubaji. Jedná se o Booking.com rezervaci s následujícími parametry. Nabízím slevu 1500 Kč z ceny.

Odkaz na Booking profil hotelu: https://bit.ly/2NKZrc3

Termín 17. 3. - 24. 3. 2019 (od neděle do neděle)

Dvoulůžkový pokoj včetně snídaně

Cena: 2477,36 AED (cca 15 275 Kč) (navíc vám zašlu 1500 Kč)


Rezervace je zaručena mou platební kartou, ovšem ubytování si  částku strhne přímo v hotelu a je tedy možné předložit a zaplatit vaší kartou. Já mohu v rezervaci změnit jméno a následně po prokázání, že jste rezervace využili, zašlu 1500 Kč na vámi uvedený účet.

Důvod přenechání: nehodí se nám termín a plány letět do Emirátů navíc musíme odložit. Rezervace je nevratná, proto zkouším, zda by ji levněji využil někdo jiný.


17fe4931-9c10-4741-bad1-9e81cb854af2.jpeg

0

Chápu. Jde o to, že samotná cena za ubytování není špatná a hotel je pěkný a navíc se snídaní. Pouze jsem chtěl sdílet, zda by někdo neměl zájem. Se slevou se již nechá mluvit o jednom z nejlevnějších pobytů se snídaní v centru Dubaje.

0 Citovat

:D tady někdo chce přijít o pytlíka...

0 Citovat

Myslím, že bude rozumnější se spojit s booking.com, vysvětlit situaci, oni následně kontaktují hotel a pokusí se vyjednat nějaké řešení - slevu, změnu termínu apod. Mně už se takto podařily zrušit/změnit nevratné rezervace , je to vždy o lidech a ochotě. Pokaždé to samozřejmě nevyjde, ale zkusit to vždycky můžete.

0 Citovat

A tipnu si, že ta sleva 1.500,- odpovídá 10% slevě z referralu, který jsi tam zadal. Booking ti je pošle až po uskutečnění pobytu, proto i ty je vyplatíš po uskutečnění pobytu. Suma sumárum žádnou slevu nedáváš. Navíc pobyt začíná už za 11 dnů. Ale díky za pobavení:-)

0 Citovat

Mně hlavně hlava nebere, proč lidi berou nerefundovatelné pobyty u hotelů, kde to lze vzít s možností bezplatného storna. Možná zaplatí o jednu dvě stovky na den víc, ale ta svoboda nebýt vázaný, možnost vzít jiný a lepší hotel nebo když se něco stane, zrušit rezervaci.

0 Citovat

Tak se dívám na booking, že pokoj v hotelu v daném termínu vč. snídaně je pořád volný a vychází přes genius status na 2.374 AED. s 10% slevou z referralu, kterých je plný net, to tedy vychází na 2.136 AED ... Nějak nechápu, proč by to měl někdo od tebe kupovat za 2.477 AED (mínus 1.500,- Kč).

0 Citovat

"Důvod přenechání: nehodí se nám termín a plány letět do Emirátů navíc musíme odložit. Rezervace je nevratná, proto zkouším, zda by ji levněji využil někdo jiný."

A nebylo by lepší tam přece jen letět? Snad ty důvody nejsou tak vážné... Předpokládám, že letenky máte rovněž koupeny a že i ty propadnou, ne?


0 Citovat

Kamarát kamaráta môjho kamaráta ževraj raz bol v podobnej situácií, tak pobyt okamžite stornoval a na platobnej karte, ktorú do systému zadal si dočasne zmenil limit na internetové platby na 100 euro - aspoň na pár dní po plánovanom termíne check-inu. Povedal si, že ho zrejme kvôli pár stovkám nebudú nejakí Emirátci naháňať, riešiť to s európskou bankou, prípadne sa naťahovať po súdoch. Uvedomoval si, že je s tým spojené riziko, že si na neho booking.com pri ďalších rezerváciach môže dať pozor, ale zároveň si uvedomoval, že booking.com má vo svojich dátach celkom fajnový bordel a pri tých miliónoch rezervácií sa na to zrejme vyprdnú.

Všetky osoby v tomto príbehu sú vymyslené a v žiadnom prípade nikoho nenavádzajú na žiadne neetické a zavrhnutiahodné konanie.

0 Citovat

Tak nebudu tu resit naprosto nesmyslnou last minute slevu, protoze jak zde bylo jiz uvedeno, stejny termin lze ziskat za identickou cenu a muzu si hrat s daty dle libosti. Co by mne vsak zajimalo je, jak si prodejce predstavuje prevod. Kupujici, pokud se to tak da vubec nazvat,  bude skoro 100% platit za pobyt az na miste a svoji kartou. Tedy neni zadny duvod se financne vyrovnavat s prodejcem, ten mu pouze prevede po skonceni pobytu "slevu" 1500,-. Kupujici samozrejme nic dokladat nebude muset, protoze pokud pobyt nevyuzije, tak se to prodavajicimu automaticky strhne z jeho karty, na kterou ma udelanou rezervaci. Takze jak si prodavajici predstavuje smluvni osetreni takoveho prevodu? Kupujici totiz ve sve podstate nenese zadne riziko a pokud nevyuzije, tak se mu nic nestane.  Jinak samozrejme plati, ze nejlepsi je v tuto chvili kontaktovat primo hotel, v opacnem pripade je nabidka prodejna maximalne za polovinu ceny. 

0 Citovat

letenka v danej termín z Prahy 7300 Kč, za řekněme 5000 Kč by se nad tím dalo uvažovat :)

0
10 reakcí