Pro cesty od 1. října 2019 platí nová povinnost vyplnění elektronického formuláře eTA a zaplacení poplatku 12 NZD (resp. 9 NZD v případě žádosti přes mobilní appku).Systém bude funkční od července 2019, schválení může trvat až 72 hodin, tak na to myslete! eTA má být platná na 2 rok s neomezeným počtem vstupů do země.Oficiální info: https://www.etanewzealand.com/ .

eTA Nový Zéland

Založil ve fóru Víza, odletové taxy, upozornění

4 reakce

Pro cesty od 1. října 2019 platí nová povinnost vyplnění elektronického formuláře eTA a zaplacení poplatku 12 NZD (resp. 9 NZD v případě žádosti přes mobilní appku).

Systém bude funkční od července 2019, schválení může trvat až 72 hodin, tak na to myslete! eTA má být platná na 2 rok s neomezeným počtem vstupů do země.

Oficiální info: https://www.etanewzealand.com/

0

Hmm asi  po tom masakru  zprisnnuji  podminky vstupu ..

0 Citovat

To asi planovali uz driv

0 Citovat

Je to mozne ja byl na Zelande pred  21 lety ,kdy se tam jeste nezamykaly ani domy a auta  parkovaly s klickem v zapalovani    a pri stopu, kdyz jsem se natahl na chvili vedle silnice,  tak  hned zastavovali ,jestli se mi neco nestalo  a vetsinou jsem cekal na prujezd  1-2 aut a uz me nekdo vzal

Dneska to je asi jine vsechno,  rad bych tam zase letel se podivat  ovsem v sezone a to letenky moc  pod  25K nejsou,  ted  jsem ale  videl  parkrat po sobe  ten let  s Cinanama za  nejakych 16 K .. sice vlastne na konci jejich leta,  ale to by se asi jeste dalo i kdyz jsem tam chtel  spis  na Silvestra ,  nebo pak v lednu, max v unoru,  ale treba by i ten brezen nebyl spatny
0 Citovat

eTA zavádza stále viac a viac krajín,  budeme si musieť zvyknúť, že bezvízový styk = eTA.

0
4 reakce