British Airways „Taxes/fees/charges“-prosím o radu
Ahoj, právě jsem koupil letenky pro mě a kamaráda z Vídně do NY s přestupem v Londýně. Odlet je 14.10.2019 a letenky jsou koupeny přímo na webu dopravce. Po zaplacení jsem si však v potvrzovacím mailu všimnul ve spodní části tabulky s názvem „Taxes/fees/charges“ , která mě celkem vyděsila. Vůbec nevím jak to chápat jelikož jsem se s tím nikdy nesetkal, zatím jsem létat jen bez přestupů a odlet byl vždy z ČR. Myslel jsem, že veškeré poplatky jsou zahrnuty v ceně letenky tak jsem teď dost překvapený, protože se jedná o výrazné zvýšení nákladu. Mám to tedy chápat, že ještě budu platit všechny tyto položky? Děkuji za odpovědi k tématu a do přílohy dávám obsah mailu. Hezký den
Ahoj, je to rozpis celkové ceny letenky. Tedy celkem letenka stála 261,94 €, z čehož 95,03 € byly taxy.
Moc děkuji za bleskovou odpověď. Takže to nejsou náklady navíc co bych ještě měl někde platit? Celkem mě to vystrašilo. Za letenky jsem dal 693.88 EUR
Celková cena 693.88 EUR bude asi včetně DPH že? :D Omlouvám se za hloupé dotazy, ale fakt ve mě teď hrklo :D
Neplacejte mu tady hovadiny Krystofe. Cena letenky samozrejme neni 261,94, ale 346, 94. Kazdopadne cena je konecna, nic se nikde nedoplaci.
Ano, špatně jsem se podíval, cena letenky 346,94, z toho celkové taxy 261,94. To nic nemění na tom, že to, co vidí, taky zaplatí.
V pořádku, pochopil jsem jak to Kryštof myslel. Každopádně děkuji za odpovědi a poprosím ještě o jednu radu. Je třeba odbavovat zavazadlo znovu v Londýně nebo se o něj v Londýně nemusím vůbec starat a vyzvednu si ho až v New Yorku? Vzhledem k tomu, že celý let má v režii jedna letecká společnost bych očekával že se odbavím ve Vídni a se svým zavazadlem se shledám až v cílové destinaci. Je to tak? Děkuji :)