Přenechám (nejvyšší nabídce) rezervaci na double room, 6 nocí s polopenzí pro 2 os. https://www.booking.com/hotel/at...en-gb.html kterou se mi nějakou haluzí povedlo udělat za €446.40 (běžná cena je víc než dvojnásobek). Jedeme nakonec jinam a přijde mi škoda nechat to propadnout. Možnost vzít malé dítě za extra €126. Musím to kdyžtak zrušit do středy 21.8. tak zájemci pište rychle. .

Neaktualni - prosim o smazani

Založil ve fóru Cestovatelský bazar

16 reakcí

Přenechám (nejvyšší nabídce) rezervaci na double room, 6 nocí s polopenzí pro 2 os. https://www.booking.com/hotel/at...en-gb.html kterou se mi nějakou haluzí povedlo udělat za €446.40 (běžná cena je víc než dvojnásobek). Jedeme nakonec jinam a přijde mi škoda nechat to propadnout. Možnost vzít malé dítě za extra €126. Musím to kdyžtak zrušit do středy 21.8. tak zájemci pište rychle.

0

1. Nejsem si jistý jak to chceš přenechat. Jestli je na tvoje jméno tak asi budeš muset být u check-inu.

2. Tvůj odkaz je na tři dny. Tím by se asi vysvětlovala ta poloviční cena.

3.Jestli je tvůj odkaz jen informativní pak by se hodilo napsat na jaký termín je rezervace.

PS. píšu jen informativně. Já zájem nemám.

0 Citovat

2. Odkaz žádný termín neobsahuje. Možná se vám přetáhl z předchozího vyhledávání na bookingu. Termín je v předmětu poměrně zřetelně ;-)

0 Citovat

Pokud vím, tak pobyt lze přenechat jiné osobě bez problému, ve správě rezervace by mělo jít jméno osoby, která se ubytuje, libovolně přepsat. 

0 Citovat

S prenechanim jine osobe bych pr0blem nevidel  i kdyz se v bookingu  vyskytuje  otazka , zda  je to pro toho kdo objednava, nebo pro  nekoho jineho ,ale to je spis informativni dotaz 

Vetsi problem bych ale videl v tom , ze jestli to byla chybna cena ,tak se muze hotel  vzeprit a bude chtit doplatek  a pak tedy nastane hadani se s Bookingem ,sice se me to osobne nikdy nestalo , navic je to Evropa  a ne nejaka exotika  ,ale presto bych mel mozna trosku obavu  ,uz myslim takove situace nekdo pres booking zazil 

Bez slevy me to ukazuje cenu 1044  se slevou genius  uroven dve   977  , takze za 446 je to hodne podezrele jak k tomu doslo  a 4 hvezdickovy hotel se mozna  opravdu muze branit 

Mozna se to presmyklo na ubytovani v chate  pro 10 osob  za   2770 ,  ale v te cene pak neni polopenze  coz by mohlo odpovidat vypoctu   1 osoba  277 + polopenze

Na strankach hotelu jsou  ceny malicko vyssi  nez pres  booking
0 Citovat

Problém spíš spatřuji v tom přenechání - stále to máš napsané ve svém profilu, zaručené svou kartou. Pokud tam ten člověk nedorazí / udělá průšvih, půjde to za tebou a tvou kartou.

0 Citovat

Celé to nedáva zmysel. Navyše, chce to predať nejvyšší nabídce takže na tom zarobiť? Pravdepodobnosť, že niekto z tohoto fóra pojde presne v tom termíne na to miesto je 0,01% a ešte neviem komu sa bude chcieť ísť do prípadných problémov pri samotnej realizácii. Zrušiť to ubytko je najlepšia možnosť. 

0 Citovat

Taky nechápu. Smysl by to mělo snad jen při výrazně nižší rezervační ceně, ale pak by zas bylo vyšší riziko problémů. A to, co psal Michal, by za riziko spojené se ziskem stejně asi nestálo.

0 Citovat

Randy napsal(a):

2. Odkaz žádný termín neobsahuje. Možná se vám přetáhl z předchozího vyhledávání na bookingu. Termín je v předmětu poměrně zřetelně ;-)

Říkal jsem si že stejně nemůžu :)) no a k tomu datu v názvu se nebudu vyjadřovat. Slepý kar :D

0 Citovat

V rezervaci muzu normalne menit jmeno ubytovanych - uz jsem to zkousel kdyby jela sestra s manzelem a dcerkou, kteri o tom uvazuji, proto jsem se hotelu ptal na to dite.


Moc nechapu, cemu se divi Jano s tou nejvyssi nabidkou, vzhledem k tomu ze to muzu zadarmo zrusit, tak to samozrejme se ztratou nikomu takhle pres internet nabizet nebudu :-D

0 Citovat

A ano, nabizim to tady kdyby holt nahodou nekdo chtel jet presne v tom terminu (zmenit dle ocekavani nejde, byt jsem to samozrejme zkousel) a byl pripraven razne odmitnout pripadnou (a IMHO naprosto bezprecedentni) zadost hotelu na miste o nejaky doplatek.

0 Citovat

Michal napsal(a):

Problém spíš spatřuji v tom přenechání - stále to máš napsané ve svém profilu, zaručené svou kartou. Pokud tam ten člověk nedorazí / udělá průšvih, půjde to za tebou a tvou kartou.


samozrejme bych chtel penize predem, do toho 21.8.

0 Citovat

To by musela být velká náhoda. Ono nejde jen o přesný termín. Já bych tipoval, že z lidí sledujících toto fórum, by o cestě někdy v září do 4* hotelu v rakouském městě v horském údolí (a ještě na celkem dlouho na 1 místo) uvažovalo jen pár. Většina lidí a zvlášť těch, co řeší peníze (což je z účastníků tohoto fóra asi většina) jezdí do hor v létě na horské chaty (na vícedenní treky) nebo do levnějších penziónů.

0 Citovat

vsak ja to udat nepotrebuju :-)

0 Citovat

@TG  no nebyl bych si tak uplne 100 % jisty ze hotel bude akceptovat  tu  cenu  ,ktera vznikla  kdovijakou  chybou ,navc do 5.zari je jeste dost casu a mohou te upozornit dopredu,  na chybnou cenu ,nakonec  to muze byt podobne, jako  pri error letence a letecka spolecnost ti letenku zrusi a penize ti vrati ,pochopitelne to taky muzou nechat, kdyz  jde jen o  2 lidi ,nebo ti to daji v te  chate pro tech 10 lidi  jsou tam 4 pokokoje a muzes se s nima hadat jak chces, kdyz budou treba mit celou kapacitu  vyprodanou

To ze ti nechteli zmenit termin nasvedcuje ze o te chybe  vedi
0 Citovat

mikir: diky za varovani, jen abych to uvedl na pravou miru zmenit termin jsem zkousel pres tu 'funkci' na bookingu, mluvil jsem s nimi pouze ohledne toho decka navic. nicmene mam proste rezervaci na Double room v hotelu, zadnou chatku, a kdybych si toho ze se cena zvysila na dvojnasobek nevsiml uplnou nahodou, tak o tom ani nevim - ta rezervace nebyla provedena zadnym hackem atd, proste jsem hledal neco v te oblasti v tomhle terminu a tohle na me vyskocilo. takze kdybych tam jel ja, nebo jestli pojede segra s telefonem na me, tak ani na vterinu nepochybuju o tom, ze me / je ubytujou za tu cenu kterou mam v rezervaci .-)

0 Citovat

Ta cena nemusí být error. Někdy to mají nastavené podle počtu obsazených pokojů. A třeba jsi svojí rezervací akorát dosáhl nějakého "bodu zlomu".

Ale jinak patřím k těm 99% návštěvníkům fóra, kteří nejsou cílovka :-) 

0
16 reakcí