Ahoj, prosím chci se zeptat jestli má někdo zkušenost s tím že měl platnost pasu méně jak 6 měsíců při vstupu do Vietnamu. Letíme tam na 14 - 18 dní a na letenkách už máme čísla končících pasů. Tak jestli to měl někdo podobně a jetsli byl nebo nebyl problém.  .

Vietnam - Platnost Pasu

Založil ve fóru Víza, odletové taxy, upozornění

10 reakcí

Ahoj, 

prosím chci se zeptat jestli má někdo zkušenost s tím že měl platnost pasu méně jak 6 měsíců při vstupu do Vietnamu. 

Letíme tam na 14 - 18 dní a na letenkách už máme čísla končících pasů. 

Tak jestli to měl někdo podobně a jetsli byl nebo nebyl problém. 


0

neviem ci to je uz pri evisach nutne

 What is the minimum passport expiry date required to apply for an e-Visa?

According to Vietnam Law, the visa expiry date must be at least 30 days before the passport expiry date. Therefore, an e-Visa expiry date must also be at least 30 days before the passport expiry date.


Ale zmenit sa cislo pasu da vzdy na checkine.

0 Citovat

Super děkuju moc - mně zmátlo že po mě letecká společnost "AirChina" chtěla číslo pasu což si nepamatuju že bych předtim někdy zažil.

Tak jsem vyplnil co jsem měl ale teĎd váhám aby to nebyl problém s pasama.  
0 Citovat

Já bych volil cestu nového pasu a změně čísla dokladu na letence

0 Citovat

tiez by som to tak urobil a stare pasy si nechal a zobral so sebou.

0 Citovat

Určite nový pas. Ako občania ČR/ SR môžeme vlastniť  2 platné pasy. Vietnamci sú prebornici v byrokracii. Na imigračnom by si mohol zažiť horúce chvíle.

0 Citovat

Tak Vietnamci určitě nemají žádnou informaci o proběhlém sňatku a z toho vyplývající zkrácené platnosti pasu. Větší obavy bych měl z kontroly dokladů při odbavení. 

0 Citovat

Nie som si isty, ci Vietnamske e-viza nie su viazane na cislo pasu ? V kazdom pripade pri Air China so zmenou pasu nie je problem, nemecka centrala mi odpisala ,ze kludne mozem nakupit na terajsi pas a neskor urobit zmenu za novy.


Co mna osobne znepokojuje, je uz tretia zmena odletu za posledny mesiac od nakupu letenky. Typicky v Cinskom style ... zmena z 19:00 na 18:50 nasledne zmena na 19:00 a najnovsie 20:10. Co je este vecsia kravina, je ,ze zmena sa neda potvrdit na ich webe, ale mam volat na centralu ... lol. Riesil to uz niekto s nimi? Mam sa na to vykaslat, alebo po takej 10tej uprave rozvrhu niekolko dni pred odletom skutocne potvrdit cez telefon, ze akceptujem danne zmeny?
0 Citovat

Maja napsal(a):

Určite nový pas. Ako občania ČR/ SR môžeme vlastniť  2 platné pasy. Vietnamci sú prebornici v byrokracii. Na imigračnom by si mohol zažiť horúce chvíle.

Nevím, jak je to v SR, ale v ČR zákon maximální počet pasů nestanoví.

0 Citovat

Voughne: Pasy procházejí, mění, ztrácejí a kradou se dnes a denně, normální aerolinka číslo pasu změní/neřeší.

Air China mi snad během týdne 2x změnila jeden let, poprvé o 20 minut, to chtěli v SA můj souhlas, podruhé o 10 minut opačným směrem, to už si odsouhlasili sami. Jestli máš nakoupíno přímo od CA, nestačilo by napsat třeba na DE/AT zastoupení? Volat si s Číňany by se mi taky moc nechtělo. 😊

0 Citovat

Kupil som priamo na webe Air China (to bol tiez porod), samozrejme "ak" budem volat, tak do EU centraly, aj ked po hodinovom hovore do Cebupacific v Manile sa uz citim aj na cinsky Peking :D Skor ma zaujimalo, ci staci hrat mrtveho chrobaka a pohoda, alebo bez potvrdenia zmien ma mozu na letisku v Budapesti nemilo prekvapit?

0
10 reakcí