Ahoj, rád by Vás poprosil o radu ohledně ESTY do USA. Teď v říjnu letím s kamarádem do NY a při vyplňování Esty jsme zadávali „kontaktní bod v USA“ten jsme dali na rezervované ubytování přes Airbnb,ale časem jsme tuto rezervaci museli zrušit a změnit. Aktualizovali by jste tuto informaci nebo by jste to nechali plavat? Já vlastně ani popravdě nevím koho bych tam napsal :D První noc máme v NY,pak jedeme do Bostonu na 3 dny a pak zase směr NY + 1 noc ve Philladelphii. Děkuji za odpovědi :)  .

ESTA aktualizace údajů

Založil ve fóru Víza, odletové taxy, upozornění

6 reakcí

Ahoj, rád by Vás poprosil o radu ohledně ESTY do USA. Teď v říjnu letím s kamarádem do NY a při vyplňování Esty jsme zadávali „kontaktní bod v USA“ten jsme dali na rezervované ubytování přes Airbnb,ale časem jsme tuto rezervaci museli zrušit a změnit. Aktualizovali by jste tuto informaci nebo by jste to nechali plavat? Já vlastně ani popravdě nevím koho bych tam napsal :D První noc máme v NY,pak jedeme do Bostonu na 3 dny a pak zase směr NY + 1 noc ve Philladelphii. Děkuji za odpovědi :) 

0

Ahoj, nechal bych to být. Já ESTU nikdy neaktualizoval, imigrační úředník se kdyžtak na adresu doptá.

0 Citovat

Jestli to je první návštěvě ve Státech, tak bych informace aktualizoval.

0 Citovat

Letím tam podruhé,poprvé jsem tam byl v roce 2012 na necelé 3 týdny. Teď letím na 10 dní.Jakou by to s tím mohlo mít souvislost? :)

0 Citovat

 Tak ale to už je úplne iná ESTA.. updatujes údaje len na existujúcej.

0 Citovat

Jasně že mám novou ESTU, ale zrovna tento údaj aktualizovat nejde

0 Citovat

Ok, tak potom ti nechaj tak. Asi všetci tí pochopili tvoju otázku v tomto zmysle, že sa na existujúcu platnú ESTA vraciaš do USA

0
6 reakcí