Ahoj, potřebuji se zeptat zkušenějších. Kamarádi letí za náma do Indonésie na Vánoce. Letí do Jakarty, kde přestupují na vnitrostátní let na ostrov Belitung (AirAsia, CitiLink nebo nějaká jiná společnost). Otázka je jak na imigračním? Musí na imigrační v Jakartě nebo stačí až na Belitungu (letiště na Belitungu je vedeno v seznamu vstupních míst do Indonésie, kde dostane razítko do pasu) ? Jde mi o to, že podle toho budou kupovat letenky... pokud by neřesili imigrační v Jakartě, nejspíš by jim stačilo mezi lety 2 hodiny času. Jinak bohužel víc... Díky za rady! Ondra .

Imigrační Indonésie: Jakarta

Založil ve fóru Víza, odletové taxy, upozornění

1 reakce

Ahoj, potřebuji se zeptat zkušenějších. Kamarádi letí za náma do Indonésie na Vánoce. Letí do Jakarty, kde přestupují na vnitrostátní let na ostrov Belitung (AirAsia, CitiLink nebo nějaká jiná společnost). Otázka je jak na imigračním? Musí na imigrační v Jakartě nebo stačí až na Belitungu (letiště na Belitungu je vedeno v seznamu vstupních míst do Indonésie, kde dostane razítko do pasu) ? Jde mi o to, že podle toho budou kupovat letenky... pokud by neřesili imigrační v Jakartě, nejspíš by jim stačilo mezi lety 2 hodiny času. Jinak bohužel víc... Díky za rady! Ondra

0

Musí na imigrační tak jako téměř vždy v takovýchto případech. Pravděpodobně se budou muset přesunout i na jiný terminál, což taky nějaký čas trvá. 2 h. bych neriskoval, ani kdyby byl přílet domácím letem a tudíž bez imigračního:

https://www.cestujlevne.com/leti...arno-hatta

0
1 reakce