- Fórum
- Co se nevešlo
- Free upgrade
Free upgrade
T napsal(a):Jsme na fóru a napsal jsem, že si to myslím. O tom, co si nechám pro sebe a co napíšu na fóru si rozhodnu já, případně admin. I kdybych se pletl.
Ty jsi napsal nesmysl, který by méně zkušení čtenáři tohoto fóra mohli považovat za pravdu. Já jsem cítil povinnost na to upozornit.
Jinak upgrade do C může dostat i pax bez statusu, ale rozhodně ne kvůli tomu, jak je oblečený a nebo že "pro něj let v C bude zážitek na celý život a udělá mu radost".
Upgrade do bussinesu s TAP na cestu Rio - Lisabon za cca 6000,-/os, má to smysl brát? Manžel mi řekl, že to sou vyhozený prachy :-D . Co váš názor?
Pro někoho, kdo neletěl ok. Já bych si raději dopřál pak lepší hotel v LIS, skvělou večeři a láhev Herdade Grande Reserva. Kecám, raději dvě lahve...
Prvni zkusenost s byznysem? Super
Pokud letenky nestaly nesmysl moc tak bych to dal. Pokud uz bych bizem letel nekolikrat tak je to dost na zvazeni 😊 ale mam za sebou prave 3 hodinovy let s wizzem v letadle s Polakama a Gruzincema a tento zazitek byl dost vyzivny ...
Aluška napsal(a):Upgrade do bussinesu s TAP na cestu Rio - Lisabon za cca 6000,-/os, má to smysl brát? Manžel mi řekl, že to sou vyhozený prachy :-D . Co váš názor?
Ja bych si to urcite koupil, TAP je super, za ty prachy dobry.. ;)
manžela nechte v prasečáku a těch 6k za tak dlouhý segment určitě berte. smysl to brát má! jediný problém bývá ten, že pak se blbě vrací do economy....
Přihlášení
Ještě nemáš účet? Zaregistruj se!