Ahoj, přiletíme do Doha před půlnocí a odlet máme v 8,15. Máte někdo zkušenosti se salonkem nebo tzv. tichou zónou? Nejsme už zrovna dorostenky, je nám kolem sedmdesátky, tak potřebujeme trochu pohodlí. Mám zabukovaný hotel kousek od letiště, ale nevím, jak problematický je návrat na letiště. Dík za radu. .

Letiště Doha

Založil(a) ve fóru Cestujlevne.com

Naschval jsem bral prave nejaky ten 36h let s dlouhym prestupem v Doha. 8 hodin smrdet na letisti prez noc mi prislo zbytecny, hlavne kdyz se pri te delsi variante muzes v klidu vyspat a jeste navstivit mesto vecer i prez den. Od listopadu prodlouzili to jejich promo s 4 a 5* hotelem i na lety v r. 2020 a za nejakych tech zhruba 25$ jsme to celkem bez potizi zarezervovali.

0 Citovat

Bohužel nakombinovat levnou letenku s krátkými přestupy (a zvláště na zpáteční cestě z Asie) je s Qatarcema docela problém. Hlavně u méně frekventovaných destinací kde maji jen 1 let denně. 

0 Citovat

niemandos napsal(a):

Nějak ti nerozumím. Letenku jsi nekupoval s tím, ze dostaneš hotel, ale jejich přístup tě zklamal? Můžeš to nějak  vysvětlit? Jako že když jsi je slušně na FB požádal, tak jsi očekával, že ti daji napapat! 14 tis na letenku mas, ale par euro na nějaký žvanec ne? No hodně  štěstí při výběru jiné společnosti. Doporučuji nějakou Čínskou. Jistě to bude levnější a nebudeš mít žádná očekávání. I když kdo ví ;-))))

Na druhou stranu čínské aerolinky mají zpravidla dosti štědrou politiku hotelů zdarma při přestupu, byť zařiďit aby ten hotel člověk dostal, to už je jiná :D
0