- Fórum
- Co se nevešlo
- Mikirův svět
Mikirův svět
Přesouvám z vedlejšího vlákna. Výsledky sem dám, až se sejde větší počet odpovědí.
mikir napsal(a):
Skoda ze to nechces sledovat me napada takove hlasovani kolik je tady tech ,kteri to nevidi tak, jako ze jsem beznadejny idiot ,debil ,vul a ja nevim co jeste
https://www.survio.com/survey/d/...9Q1G0F8H3A
[citace="mirjur"]
bože... už jen chybí, aby někdo založil mikirův fake účet... koronavirus fakt leze na mozek
dobry napad , eremi uz sliboval prispet -)
Bože. Smyslem tématu a průzkumu bylo jenom trochu odlehčit atmosféru, pobavit, někomu třeba zvednout náladu. Nechtěl jsem nikomu bránit dělat něco důležitějšího nebo diskutovat o závažnějších věcech. Fakt sorry, jestli se to někoho dotklo, působí to někomu nějaký duševní diskomfort nebo tak něco.
kickass1 napsal(a):Me to prijde zbytecne.. Navic me to ani nepobavilo.. Viz. jak pise Leonard vyse..
+1
Zatim zadne zvlastni , ja mam 14 dnu karantenu jako vsichni co prileteli odkudkoliv , nakazenych je k dnesku kolem 650 , rousky skoro nikdo nenosi , kontrola na letisti byla ve stredu, kdy jsem priletl nulova, az u vychodu do haly mi dali papir s pokyny ke karantene .
Jinak vse funguje ,jen jsou ruzne pokyny , treba na poste pocet lidi a metr odstup ,obchody trosku vyrabovane ,ale ne zase nejak katastroficky Nejaka opatreni se chystaji a nevim jak Dublin ani Cork nebo Limerick
Ja bydlim na vesnici s 1000 obyvateli vcetne okolnich farem,samotna vesnice tak 500 lidi , ,tady to nikdo neresi ,,jo vlastne je omezeni k doktorovi se musi naprad zavolat, .do skoly decka nechodi ,v buse se nesmi sedet na prvnich sedackach za ridicem ,mozna je i neco dalsiho ,ale nic o tom nevim , z letiste jsem jel domu a nikam nechodim
Jeste jsem si precetl vydane prohlaseni hse.ie .kde se vyslovene pise ,ze noseni rousky se doporucuje jen nemocnym a zdravotnimu personalu
jinak i pri te karantene jsou vse jen doporuceni pokud je clovek zdravy ,, tedy ne musite , jinak pokuta podobne ,ale meli byste
DimikUK zlate Irsko neni ,jen zelene a normalni a ti 3 mrtvi byli vsichni nad 65 a nikde neni dokazano ,ze zemreli primo na koronavirus ,, naposledy to tusim byl infarkt ,ale to se tyka i vsech zemi a statistik zemrelych .
Primo ukazkovy priklad co si myslet o techto udajich je z Polska, kdy se napred napsalo ze zemrela 27 leta zdrava zena ,,az posleze k tomu byla informace, ze byla po porodu a dostala sepsi ... vic se k te statistice neminim vyjadrovat
A kdyz uz tady je tohle vlakno a byl dotaz na situaci v Irsku, tak budu zde odpovidat jen na vsechny otazky tykajici se Irska ( nejen koronoviru )
Prosim timto vsechny uzivatele ,aby v tomto vlaknu kladli jen dotazy k Irsku , dekuji Treba se to zavede i u dalsich zemi a az se zacne zase cestovat ,bude snazsi orientace a vyhledavani
Pokud to bude slusna vymena nazoru , nemam problem , ale na ruzne hlasky o debilech ,idiotech a podobone uz neminim prilivat olej do ohne
Už jsem si všimnul na víc forech, že lze poznat změna, že se víc útočí a ostrakizuje. I ve virtuálním světě to je zlé a až to dojde i do reálu, tak bude jen horší.
Výsledky ankety. Statistika ze 100 odpovědí je v příloze.
6 odpovědí typu "Jiná":
- Do nedávna to byl mix dobrých postřehů a občasných úletů. V posledním týdnu už ta první možnost.
- Žvástal kterého většinou přeskočím bo je mimo
- Necharakterizovatelné
- Příliš slov o ničem
- Sebestředný tlachal
- Sebestředný kecka
Z doporučení např.:
- Prosím už se na fórech cestujlevne nevyjadřuj. Nevadí mi názory, které nekorelují s těmi mými, ale všechno, co napíšeš, jsou jenom zbytečný tlachy, který absolutně nedávají smysl. Pokud chceš psát, tak se poděl o své zážitky z cestování; tipy, jak najít levné letenky apod. Nikdo z nás ale nechce neustále číst o tom, jak jsi čechoir, který lítá tam a zpátky a pobírá důchod v obou zemích (nebo co whatever).
- Aby se nepouštěl do diskuzí o věcech, kterým naprosto zjevně nedokáže porozumět.
- Ať se nenechá odradit, protože aktivní uživatelé jsou základem každého diskusního webu.
- Aby ubral na kadenci svých příspěvků. A taky aby téměř v každém příspěvku nezmiňoval, kde kolik bere na dávkách. Mám pocit, že se to prostě nehodí.
- neopakuj pořád dokola to, co jsi už stokrát napsal, a taky není potřeba reagovat úplně na všechno
- Psat mene, vice sebereflexe. Vetsinu prispevku nectu, protoze jsou dlouhe a o nicem. Usetreny cas venuji necemu uzitecnejsimu a prijemnejsimu, treba dloubani se v nose.
- Psát mezery za čárkou (ale naopak je nepsat před čárkou) ;)
Zbytek posílám mikirovi v SZ.
Jinak téma i anketa bylo myšleno jenom jako taková blbůstka na odlehčení, neměl to být nějaký útok na mikira nebo nějaká ostrakizace nebo tak něco. Osobně mám pocit, že svět přestane být v pořádku ve chvíli, kdy všichni ztratí smysl pro humor a budou po sobě jenom štěkat. Víc nadhledu přeju nám všem. ;)
Tech 38 procent je sice pomerne vysoke cislo a kdyz k tomu pripoctu tech 10 procent ktere nezajimam, tak uz je to skoro polovina tech co hlasovali ,ale porad je tu druha polovina a hlavne tech 8 procent ,ktere nemuzu zklamat a toto forum opustit
S toho zbytku nazoru co mi prisly na SZ se muzu zamyslet nad temi , ve kterych je jisty dil pravdy ,ale jak se rika stareho psa novym kouskum nenaucis
A tem 38 procentum muzu poradit jedine , prejdete na stranu tech 10 procent a nectete me a pokud uz cist budete ,tak moje snaha bude vas pretahnout aspon do te kategorie neskodny popleta -))
Preju vsem hezky den
lemming46 napsal(a):Výsledky ankety. Statistika ze 100 odpovědí je v příloze.
6 odpovědí typu "Jiná":
- Do nedávna to byl mix dobrých postřehů a občasných úletů. V posledním týdnu už ta první možnost.
- Žvástal kterého většinou přeskočím bo je mimo
- Necharakterizovatelné
- Příliš slov o ničem
- Sebestředný tlachal
- Sebestředný kecka
Z doporučení např.:
- Prosím už se na fórech cestujlevne nevyjadřuj. Nevadí mi názory, které nekorelují s těmi mými, ale všechno, co napíšeš, jsou jenom zbytečný tlachy, který absolutně nedávají smysl. Pokud chceš psát, tak se poděl o své zážitky z cestování; tipy, jak najít levné letenky apod. Nikdo z nás ale nechce neustále číst o tom, jak jsi čechoir, který lítá tam a zpátky a pobírá důchod v obou zemích (nebo co whatever).
- Aby se nepouštěl do diskuzí o věcech, kterým naprosto zjevně nedokáže porozumět.
- Ať se nenechá odradit, protože aktivní uživatelé jsou základem každého diskusního webu.
- Aby ubral na kadenci svých příspěvků. A taky aby téměř v každém příspěvku nezmiňoval, kde kolik bere na dávkách. Mám pocit, že se to prostě nehodí.
- neopakuj pořád dokola to, co jsi už stokrát napsal, a taky není potřeba reagovat úplně na všechno
- Psat mene, vice sebereflexe. Vetsinu prispevku nectu, protoze jsou dlouhe a o nicem. Usetreny cas venuji necemu uzitecnejsimu a prijemnejsimu, treba dloubani se v nose.
- Psát mezery za čárkou (ale naopak je nepsat před čárkou) ;)
Jinak téma i anketa bylo myšleno jenom jako taková blbůstka na odlehčení, neměl to být nějaký útok na mikira nebo nějaká ostrakizace nebo tak něco. Osobně mám pocit, že svět přestane být v pořádku ve chvíli, kdy všichni ztratí smysl pro humor a budou po sobě jenom štěkat. Víc nadhledu přeju nám všem. ;)
Zes necitoval treba mou odpoved. Protoze za me je tohle za carou a at se tu Mikir projevuje jakkoliv tak Ty ses nominoval na pacose no.1.
lemming46 napsal(a):
Ten zbytek je co? Omluva?
Protože tohle je dobrá prasárna. Kdo bude "pro legraci" rozebírán příště? Nebo nechcete někdo naprogramovat něco jako Davidovu hvězdu, že by se dala těm "neplnohodnotným" k nicku?
To jsou zvláštní myšlenkové pochody srovnávat Davidovu hvězdu, která byla symbolem zostuzení Židů režimem ve smyslu kolektivní viny, s Mikirem, který si svými hloupými výroky v poslední době, navíc neustále dokola opakovanými, vykoledoval nejen nadávky od svých stálých odpůrců, ale i negativní reakce dalších, kteří se k němu dosud nevyjadřovali.
Podle mě se tímto naopak ukázalo, že nevadí všem, jak to vypadalo z předchozích reakcí na něj (možná to pozitivní hodnocení části účastníků ankety plynulo z toho, že si jeho poslední příspěvky mnozí ani nečetli). Zpětná vazba není na škodu a Mikir se snad nad sebou trochu zamyslí a vrátí se ke svému předchozímu přispívání, které má svá specifika, ale je často přínosné pro ty, kteří se do jistých destinací zrovna chystají.
Předpokládám, že lemming46 vybral z té stovky na ukázku jen ta doporučení, která mu přišla zajímavá. Proč by sem měl kopírovat vše? Proč by se Mikirovi měl místo doporučení někdo omlouvat?
Přihlášení
Ještě nemáš účet? Zaregistruj se!