Máte chuť na čepované pivo či na Cheeseburger či další zajímavé produkty zdarma?   CooltTicket je  zajímavá možnost jak ušetřit.   Aktuálně nabízené akce zdarma Haribo bonbóny,Racio Snack,Milka čokoláda,koření Knorr,  Black Fox a spousta dalších akci které naleznete  přímo v aplikaci CoolTicket.  Často se zde objevuje sleva na FlixBus. Princip aplikace je v tom že výrobci chtějí propagovat své výrobky a služby a proto dávají možnost získat různé produkty zdarma. Produkt stačí vyfotit a peníze máte do několika dnů na účtu.   Při stažení aplikace přes odkaz dostanete bonus 50Kč.  Akce platí do 14.06.2020 23:00 hod  Odkaz na aplikaci:  https://a7c8m.app.goo.gl/kF7w  .

Kupony do obchodů a restaurací zdarma

Založil ve fóru Slevové kupóny a vouchery

1 reakce

Máte chuť na čepované pivo či na Cheeseburger či další zajímavé produkty zdarma? 

 CooltTicket je  zajímavá možnost jak ušetřit. 

 Aktuálně nabízené akce zdarma Haribo bonbóny,Racio Snack,Milka čokoláda,koření Knorr,  Black Fox a spousta dalších akci které naleznete  přímo v aplikaci CoolTicket. 

Často se zde objevuje sleva na FlixBus.

Princip aplikace je v tom že výrobci chtějí propagovat své výrobky a služby a proto dávají možnost získat různé produkty zdarma. Produkt stačí vyfotit a peníze máte do několika dnů na účtu. 

 Při stažení aplikace přes odkaz dostanete bonus 50Kč. 

Akce platí do 14.06.2020 23:00 hod 


Odkaz na aplikaci:  https://a7c8m.app.goo.gl/kF7w




0

Já bych chtěl medvídka mývala, ten by zdarma nebyl??

0
1 reakce