Ahoj, zarezervoval jsem si ubytivani v Maďarsku. Platba na místě, ale chtěli kartu, tak jsem tam dal druhou kartu, na které nemám peníze. Bohužel nemůžu dojet.  Za zrušení rezervace chtějí celou částku. Myslite, že když nepřijedu, že booking může dělat nějaké problémy ať už strhnutim peněz do mínusu (nemám kontokorent) nebo nějakým omezením zablokováním účtu na bookingu? Diky  .

Booking zrušení rezervace

Založil(a) ve fóru Co se nevešlo

4 reakce

Ahoj, zarezervoval jsem si ubytivani v Maďarsku. Platba na místě, ale chtěli kartu, tak jsem tam dal druhou kartu, na které nemám peníze. Bohužel nemůžu dojet.  Za zrušení rezervace chtějí celou částku. Myslite, že když nepřijedu, že booking může dělat nějaké problémy ať už strhnutim peněz do mínusu (nemám kontokorent) nebo nějakým omezením zablokováním účtu na bookingu? Diky

0

Klasičtí podvodníci rádi riskují. A dojdou k bodu, kdy jim to, že to projde, že se podvod uskuteční, nestačí. Chtějí lidem ukázat, že se jim to podařilo.

0 Citovat

Tak tohle bude spíš do vlákna "Cestujeme dementne aneb dotazy z FB"...

0 Citovat

Jediné  správné řešení je zavolat přímo na booking.com /ne v den příjezdu/a domluvit se s nimi. Booking zavolá hotelu.Pokud bude  hotel spolupracovat , což se stává,  booking zruší rezervaci  pro hotel bez poplatku. Hotel platí provizi , takže pokud  ty nepřijedeš booking si strhne od hotelu  provizi a hotel se bude snažit za pomoci bookingu  a i bez  něj strhnout peníze z tvojí karty./ Hotel i booking  má data tvojí karty , takže to budou zkoušet- otázka je jak dlouho. a záleží také na hotelu jak to budou chtít  dál řešit/

0 Citovat

No právě klikl jsem na zažádat o zrušení rezervace bez poplatku. Na odpověď měli dva dny. Booking napsal, ať se sám ozvu hotelu, který neodepsal.

0
4 reakce