Za mě palec nahoru. I když nejsem tolik aktivní, tak na začátek bych chtěl říct, že dost oceňuji práci,  kterou tu na cestujlevne děláte. Vlastně diky vám jsem, jako "chudý" student, začal cestovat a objevovat levné letenky a levné cestování.  A díky vašemu přístupu jste prostě nejlepší.  Hlavně se snažíte pomoct lidem bez arogantního přístupu, narozdil od jiných stránek podobného typu (zdravím Ondřeje 🙃 ).  Jinak k tomu čtvrtečník, dozvím se, co se aktuálně děje, co se za poslední týden stalo, na čem pracujete a jaké jsou aktuální podmínky pro vstup/návrat do určitých zemí.  Případně tam byl i tip ohledně (ne)koupě letenek. Takže pokud si to bude držet nějakou úroveň, tak jen tak dál a budu se těšit na každý čtvrtečník.  Bude možnost (možná už je, neoveroval jsem) newsletter mit zaplý jen na ten čtvrtečník popřípadě vyplý jen na ten čtvrtečník?   .

Cestovatelův čtvrtečník

Založil ve fóru Cestujlevne.com

15 reakcí

 Za mě palec nahoru. I když nejsem tolik aktivní, tak na začátek bych chtěl říct, že dost oceňuji práci,  kterou tu na cestujlevne děláte. Vlastně diky vám jsem, jako "chudý" student, začal cestovat a objevovat levné letenky a levné cestování.  A díky vašemu přístupu jste prostě nejlepší.  Hlavně se snažíte pomoct lidem bez arogantního přístupu, narozdil od jiných stránek podobného typu (zdravím Ondřeje 🙃 ). 


Jinak k tomu čtvrtečník, dozvím se, co se aktuálně děje, co se za poslední týden stalo, na čem pracujete a jaké jsou aktuální podmínky pro vstup/návrat do určitých zemí.  Případně tam byl i tip ohledně (ne)koupě letenek.

Takže pokud si to bude držet nějakou úroveň, tak jen tak dál a budu se těšit na každý čtvrtečník. 


Bude možnost (možná už je, neoveroval jsem) newsletter mit zaplý jen na ten čtvrtečník popřípadě vyplý jen na ten čtvrtečník? 

0

Michale, díky za zprávu. Bohužel jsem ji před 3 měsíci nějak přehlédl :D

čtvrtečník aktuálně jde všem – stačí se tedy přihlásit a vypnout si všechny volby na státy.

0 Citovat

Nesel by tady dat odkaz pro ty co nepouzivaji facebook , jak si jinak ctvrtecnik precist ? Nebo alespon ten posledni ? Diky

0 Citovat

Stačí používat email...

0 Citovat

eremi napsal(a):

Stačí používat email...

Vsak jo ,ale nechci ho mit zahlceny vselijakym balastem  a abych vecne kontroloval zpravy ve spamu

0 Citovat

Tak si nestěžuj :-)

0 Citovat

Ja si nestezuju , kdyz tady byla diskuze , ze cestuj levne konci ,tak nebyl problem odkaz na ten ctvrtecnik kde David o tom psal sem dat .... diky za ochotu ,,,

0 Citovat

Ono je fakt velmi náročné zkontrolovat mail 1x týdně, dle názvu dojde i tobě kdy asi. Momentálně, vzhledem k tomu, že akce žádné nejsou, stejně chodí pouze čtvrtečník. 

Máš se vším problém, místo toho psaní traktátů sem zkus věnovat čas něčemu jinému, díky za ochotu.

0 Citovat

Neboj venuju se akci 1+1 od Ryanairu uz od vcerejska  ,uz je i neco nakoupeno 

0 Citovat

Davide, mohl bys do toho čtvrtečníku přidat mail, na který se dá reagovat? Snad nejsem jediný, kdo ho odebírá přes RSS a tam jaksi nejde odpovědět, i když bych občas rád zareagoval.

0 Citovat

Prosím o radu. Nějak mě čtvrtečník uniká, jak se mám na něj přihlásit?

0 Citovat

Ondro, jak se odebírá mail přes RSS? Díky... Je to david@cestujlevne.com

taclik: tady https://www.cestujlevne.com/hlidac-letenek :) 

0 Citovat

Davide, chodí mi to skrz váš "cestujlevne.com v2 Archive Feed" na téhle adrese https://us3.campaign-archive.com...a328e58f95. Nějak jsme si nevšiml, že už je nový.

0 Citovat

Co kdyby se ten čtvrtečník posílal třeba už v pondělí?  Stejně jako když VŘSR udělali až v listopadu. Nepřítele to zmate a inteligent to i tak pochopí.

0 Citovat

Prosím chodí ten Davidův čtvrtečník? Poslední vydání mi přišlo 15.7.2021 a pak už nic. Rozhodně není ve spamu. Děkuji

0 Citovat

jsou prázdniny

0
15 reakcí