Ahojte, vedeli by ste mi prosím poradiť, akú sim kartu si kúpiť v USA? Som tu na 9 mesiacov. Zatiaľ som natrafila len na karty, ktoré majú mesačný poplatok a za ten ponúkaju väčšinou unlimited hovory, smsky atď (najlacnejšie som našla toto http://www.ultra.me/ ). Ja by som chcela skôr niečo na spôsob kreditu. Kde mám nabitú sumu a z tej sa mi strhne to, čo prevolám. Data nepotrebujem, ani international hovory/smsky. Chcem to hlavne na to, aby sa mne mohol niekto dovolať, občas napísať nejakú smsku, prípadne zavolať. Existuje tu vôbec niečo také? Ďakujem za rady  .

Sim karta - USA

Založila ve fóru Co se nevešlo

Jan Paděra napsal(a):

Pohledejte ne Ebay, je to asi nejlevnější a dají se najít datový SIM, který vám pošlou do ČR a po přistání v US už jste online. Přímo na místě mi to přijde taky drahý, navíc ty poplatky jen za SIM.....

Koupil jsem na eBay kartu s dopravou za 1,88 USD a poslal ji ke kamarádovi, co mě (doufám) bude čekat na letišti.

0 Citovat

Ahoj,

mohl by mi nekdo doporucit, resp. hodit link na nakup datove SIM do US (případně do Kanady, pokud víte). Rád bych ji měl dřív, než odletíme. Zkoušel jsem googlit co se dá, ale na Amazonu, Ebay apod, není nikde doručení do ČR. Favorit je Ultra mobile.

Díky

0 Citovat

Hledej, já jsem si jí z eBay nechal poslat v pohodě. Tedy ultra.

0 Citovat

cali napsal(a):

Hledej, já jsem si jí z eBay nechal poslat v pohodě. Tedy ultra.

Díky za tip :) Povedlo se.

0 Citovat

Má někdo zkušenosti s https://prepaid-phones.t-mobile....urist-plan , má stát 30 dolarů a fungovat 21 dní. Spíš mě zajímá, jak je to s funkčností 4G na západě USA a na Havaji.

Píšou, že se dá pořídit u resellera InMotion na letištích v USA. U nich lze tu kartu aktivovat?

0 Citovat

Na JFK jsem v terminálu viděl pár prodejců SIM karet. S TM kartou zkušenosti nemám, vzal jsem Ultra. Měl jsem dva problémy:

1) nevěděl jsem, že musím používat prefix 011 před číslem země (011420)

2) koupil jsem základ + 500 MB LTE data a ten jejich systém mi přikoupená data nedokázal zobrazit, takže jsem nevěděl, kolik dat celkem mi zbývá.

0 Citovat

Ahoj, pokud je vam sim USA už k ničemu, ráda od někoho odkoupím. Sim Kanada mě zajímá taky, ráda s někým vyměním info. Díky moc

0 Citovat

Trošku opráším staré téma...taky letím za 2 týdny do US a nejschůdnější varianta se mi jeví to od T-mobilu za 30$ - kde jsou 2GB 4G internetu a nějaký minuty/SMS. Sice se mi to zdá drahé jako pra** na 10 dní, ale internet potřebuji na navigaci, uber,MHD,...

Nevím jak moc věřit těm nabídkám na ebay, to mi jako fakt někdo pošle něco do hotelu? Dá se tomu věřit?

0 Citovat

Taky to řešíme a u českých operátorů je to všechno za hodně peněž málo muziky... Teď jsme našli na Amazonu  předplacenou sim za 20€, ale ty recenze nejsou nic moc, spousta lidí píše, že se  jim to nepodařilo nastavit...

https://1url.cz/kME9p


0 Citovat

neplanujem cestu do USA, ale tato tema ma zaujala a ako som si robil osobny prieskum, tak asi fakt len ten T-mobile. ostatne predplatene/univerzalne sa predavaju za podobnu cenu, no su iba datove. a myslim ze 2GB vystaci na navigaciu uber a pod. ostatne potom cez wifi.

0 Citovat

AT&T by měl na předplacence nabízet denní datovej tarif 100 MB za 1$. Uvažuju spíš nad tímhle na 14ti denní pobyt.


Instead a new $1 per day 100 MB Data Day Pass is now available to users on the $2 Day Plan. The new Data Day Pass for Daily plan users is good, since using data doesn't trigger the $2 daily fee, which is only charged if a call is made or received or a text sent. $1 per day for data-only use is a pretty good deal for short-term international visitors or anyone who needs data only occasionally. Visit this site to activate this data pass, or free call 611 from the device.


This $1/day 100 MB day pass expires at 11:59pm Central Time (not your local time zone) the next day following the day of purchase or upon using the whole allotment. So by purchasing in the morning of the first day, you can get almost 48 hours of usage on one pass.


http://prepaid-data-sim-card.wik...AT%26T_USA

0 Citovat

Za $65 + tax kupuji vždy na měsíc od A&AT neomezená data + volání sms USA/Can.


A vzhledem k tomu, jak na spoustě míst "funguje" wifi, to je podle mě nejlepší řešení.

0 Citovat

Používal jsem ultra.me a přešel jsem na T-Mobile Touris plan

https://support.t-mobile.com/docs/DOC-26344

0 Citovat

Byli jsme v USA v květnu 2018 a kupovali jsme si Tourist plan od T-mobile. Stálo to nějakých 30 USD + daň. Na prodejně operátora vyřešeno za 10 minut, problémy s pokrytím nebyly žádné, jen mi přišlo, že se ta data vyčerpala nějak rychle. Z těch volných jednotek (jestli si dobře vzpomínám 1000 minut a neomezeně sms - oboje jen v USA) jsme nevyčerpali v podstatě nic. Většinou šlo komunikovat přes iMessage.

0 Citovat

V USA hlavně ještě pozor na to v jakých frekvencích funguje váš telefon. Verizon i Sprint jsou v 2G i 3G totálně nepoužitelný pro většinu telefonů dostupných v ČR. U těchto operátorů vám tedy bude fungovat pouze LTE, pokud váš telefon podporuje nějaké z jejich hlavnách pásem (B13 pro Verizon, B25 pro Sprint). AT&T i T-Mobile používají pro 3G síť frekvenci 1900 MHz, ta je u většiny telefonů podporována, takže minimálně s 3G sítí by u těchto dvou neměl být problém. Co se týče LTE, tak tam to  jsou hlavně pásma B4 a B12 u T-Mobile a B17 u AT&T. Pokud máte třeba iPhone, tak s LTE nebudete mít problém u žádného operátora, narazit však můžete například s čínskými telefony, kde se v rámci snížení ceny, dává čip podporující pouze frekvence, které se používají na trhu, pro který je telefon určen (například třeba pro Evropu).

0 Citovat

Vzhledem k těm cenám možná stojí za zvážení využít Surfroam nebo MTX Connect.  Zejména pro kratší cesty. Jen opět pozor na frekvence. Chicago bylo OK, Atlanta měla sotva 2G.

0 Citovat

A máte někdo zkušenost s nákupem lte modemu?

0 Citovat

Přátelé, máte někdo zkušenost při cestě do USA s digitální eSIM místo klasické SIMky? Uvítal bych možnost být k dispozici i na svém čísle a tedy neměnit v mobilu SIM kartu, tak jsem zjišťoval, co a jak a jelikož mám iPhone XS, který eSIM podporuje, tak mi to přijde jako nejlepší nápad.


Budu ve státech tentokrát jen v podstatě 3 dny a vzal bych od T-Mobilu jejich Tourist plan ("with 1,000 minutes of voice, unlimited text, and 2GB of LTE data for $30 for 21 days"). Vše by se mělo dát zaplatit a aktivovat prostřednictvím jejich appky T-Mobile eSIM app. Takže vše vypadá OK, tak se jen zkouším zeptat, jestli někdo nemá osobní zkušenost, aby mi potvrdil, že vše opravdu funguje a že mi někde něco třeba neuniká.

0 Citovat

Ahoj, toto vlákno je už trochu starší, ale téma je stále aktuální. V létě se chystám na 3 týdny na západ USA. Chtěl bych si koupit simkartu na data a volání po USA ale hlavně do Čr. Data mi stačí tak 2-3GB. Bylo by fajn mít možnost z telefonu vytvořit hotspot tak, abych mohl připojit i jiný mobil nebo tablet. Volání mi stačí tak 200 min. Uvítal bych, kdybych si simkartu mohl objednat dopředu a neřešit to až na místě. Poradíte mi prosím nějaké nabídky? Kde a jakou simkartu si mám koupit s doručením do Čr? Děkuju

0 Citovat

Ahoj,

taky řeším sim do USA a zatím mi vyšlo nejlépe z německého ebaye. Stačí si vybrat, co Ti bude vyhovovat. Na aktivaci jim stačí poslat datum. Dej když tak vědět, zda si objednal a proběhlo vše ok.

https://www.ebay.de/sch/travsim-...amp;_from=


0 Citovat

Já jsem se v pátek vrátil ze států, kde jsem byl v podstatě 3 dny čistého času a využil jsem tu eSIM od T-Mobile, kterou jsem zmínil o dva komentáře výše. Vše jsem aktivoval před odjezdem, nemusel jsem v mobilu vyměňovat SIMku, takže jsem měl k dispozici stále i své české číslo, což jsem chtěl. Jen jsem si v nastavení iPhonu změnil datovou linku na tu americkou eSIM a mohl jsem normálně surfovat. Na volání jsem ji využívat nechtěl, ale samozřejmě jsem si mohl v iPhonu přepnout i volání na americké číslo, které při aktivaci dostanete. Za mě velmi pohodlné řešení. Hlavně jsem nechtěl fyzicky měnit SIM v telefonu, což tohle splnilo.

0 Citovat

Zdravím, za 3 týdny odlétáme na 2 týdny do L.A. a budeme cestovat po Kalifornii, kvůli tomu bychom potřebovali sehnat nějakou SIMkartu hlavně s daty a pak i s možností volání. Poradíte mi prosím jakou kartu a kde ji sehnat? díky

0 Citovat

Ak ste čítali toto fórum, tak najlepšie je T-Mobile tourist plan

0 Citovat

petr.hruza napsal(a):

Byli jsme v USA v květnu 2018 a kupovali jsme si Tourist plan od T-mobile. Stálo to nějakých 30 USD + daň. Na prodejně operátora vyřešeno za 10 minut, problémy s pokrytím nebyly žádné, jen mi přišlo, že se ta data vyčerpala nějak rychle. Z těch volných jednotek (jestli si dobře vzpomínám 1000 minut a neomezeně sms - oboje jen v USA) jsme nevyčerpali v podstatě nic. Většinou šlo komunikovat přes iMessage.


Zdravim, tu kartu jste koupil u nas nebo az na miste v Us? Byla jsem u Tmobilu u nas a nic o tom nevedeli. Diky

0 Citovat

Byli jsme v USA v květnu 2018 a kupovali jsme si Tourist plan od T-mobile. Stálo to nějakých 30 USD + daň. 


0