Dobrý den, jakožto bývalá expat rodina ze Saigonu jsme jaksi nešikovně přivezli dongy a až po příletu zjistili, že je v Praze není kde směnit. Pokud někdo letite do Vietnamu, rád prodám, navíc se to před VN může hodit, neboť ATM mají poměrně striktní limit na výběr hotovosti - cca 2-3mil VND - a banky naopak umí účtovat solidní poplatky za výběr.. platit kartu ve VN opravdu nedoporučuji z vlastní zkušenosti.  Dongu jsme přivezli poměrně dost, přesně 26.7mil, tedy kurzem cca 25tis.Kc. Pokud byste je někdo vzal všechny, věřím, že se dohodneme I na lepším kurzu. Předání v Praze či okolí. Případně pište na Michal.Ricar@gmail.com Děkuji,  Michal  .

Prodám vietnamské dongy

Založil(a) ve fóru Cestovatelský bazar

7 reakcí

Dobrý den, jakožto bývalá expat rodina ze Saigonu jsme jaksi nešikovně přivezli dongy a až po příletu zjistili, že je v Praze není kde směnit.

Pokud někdo letite do Vietnamu, rád prodám, navíc se to před VN může hodit, neboť ATM mají poměrně striktní limit na výběr hotovosti - cca 2-3mil VND - a banky naopak umí účtovat solidní poplatky za výběr.. platit kartu ve VN opravdu nedoporučuji z vlastní zkušenosti. 

Dongu jsme přivezli poměrně dost, přesně 26.7mil, tedy kurzem cca 25tis.Kc. Pokud byste je někdo vzal všechny, věřím, že se dohodneme I na lepším kurzu.

Předání v Praze či okolí. Případně pište na Michal.Ricar@gmail.com

Děkuji, 

Michal

0

Zkuste směnárnu v Praze v Jidřišské (mezi vaclakem a poštou). Směnárna webovky nemá, ale co jsem tam byl tak tam měli velice nadstandardní výběr měn. Matně si pamatuju indickou rupií nebo bathy, tak myslím že by mohli mít i vnd

0 Citovat

Však to někdo koupí, až se tam zase začne cestovat, jen je asi potřeba trochu počkat. Sám jsem sem dával inzerát na nižší částku minulý leden a překvapivě se neozval nikdo :D 

0 Citovat

Dobrý den,

Děkuji za tip, dnes skočím do směnárny a napíšu, zdali berou VND pro ostatní cestovatele. Pokud nikoli, pak nabídka je nabídka stále k dispozici. :-)

0 Citovat

V Sapě budou taky směnárny, ne? 

0 Citovat

Ale kupodivu neberou vietnamské dongy :D

0 Citovat

Dobrý den, nalezl jsem asi jedinou směnárnou v Praze, kde dongy smenuji. Je v Jindrsske pasáži hned z kraje u vstupu po pravé strane.

Pouze upozorním, že nyní mají extra nevhodný kurz.. Dostal jsem 80% ceny, příjmul jsem, neboť souhlasím s jejich argumentem, že nikdo neví, jak to bude v násl. měsícicch s cestováním do VN atd. 

0 Citovat

Každopádně děkuji za nasměrování.. Sice to nebyla ta vedle pošty, ale po obehnuti okolí mě komunita smenarniku postupně nasmerovala 😅

0
7 reakcí