Ahoj všem! Je tu někdo, kdo žije, je nebo v poslední době byl v Irsku? Chystáme se za měsíc, jsme očkovaní (takže je pro nás Irsko zelené), jen mi jde o to, zda tam jsou otevřené památky a restaurace a tak? Na internetu je všude něco jinýho 🤷🏽‍♀️ Je mi jasné, že se ta situace může za měsíc změnit, ale kdyby měl někdo aktuální info, budu vděčná.  Díky moc 😀  .

Irsko v době covidové

Založila ve fóru Cestujlevne.com

Dneska si museli ti co jsou v Irsku  pochvalovat pocasi  My byli u more  v Ballyandreen   (druha strana  pesiny  z Ballycottonu  a mrkli  na ztroskotanou lod duchu  MV Alta  co najela v unoru 2020 prave v techto mistech na utesy pri  bouri Denis  Za ten rok a pul uz je z ni  pekny vrak 

Jinak opet i kdyz byl vsedni den  tak stejne jako v nedeli  v Ardmore pomerne dost turistu ,coz dokazuje ze hodne lidi zustava v Irsku a nejede na zahranicni dovolenou ,ale dalsi prileti  staci krome ockovani nebo prodelani covidu PCR test  bez karanteny a bez  dalsiho testu...


20210810-115614-800.jpg
20210810-114646-800.jpg

0 Citovat

Ohledně návratu do ČR, nás nikdo nekontroloval na příletu. Šlo se jen přes pasovku.. já si nic nevyplnil, jen jsem si "vyrobil" papír abych to mohl ukázat. Po příletu mi přišla nějaká debilní sms od ministerstva (zdravotnictví?) , asi nějaká spolupráce s operátorem. tak by měl jít můj telefon do karantény asi.

Jinak Irsko bylo supr.. Jen koukám kde jsme všude nebyli... Počas nakonec ještě dobrej, říkali, že ten týden před tím bylo horko. A to pondělní volno to bylo fakt maso kolik bylo všude turistů Fronty na to aby člověk mohl do hospody jsem u nás snad ještě nezažil.

0