Ahoj, Už nějaký ten měsíc, spíš rok... si hraji a kreslím novou podobu webu. Netvořím zcela nový web, ale spíš dávám do jednotného kabátku všechny nové věci, které tu za ta léta přibyly nebo se změnily, s cílem je zpřehlednit. Covid nám taky hodně otevřel oči a proto je potřeba změnit i priority jednotlivých typů obsahu na webu (akce, cestopisy, průvodce, diskuze) a trochu změnit kurz v té podobě, že akce už prostě nejsou číslo jedna. Mám hotovo asi 80 % a u většiny stránek vím, co by měly předávat. Jsou tu ale i takové stránky jako výpis Cestovatelů nebo samotný profil cestovatele, kde se vlastně ztrácím a proto se jdu ptát vás - co byste od webu chtěli ? Zdejší cestovatelská komunita je něco, na čem web vyrostl, přežil a snad i dál díky tomu přežije Covid. Na druhou stranu cítím z naší strany dluh, že se s touto částí webu aktivně nepracovalo. To chceme změnit. Máte nápady čím stránky okořenit? Co vám tu chybí? Co nefunguje podle vašich představ Házejte návrhy k čemukoliv - akcím, průvodcům, cestovatelům... Právě teď je šance ovlivnit směřování CL :) Pro přehled ještě uvádím body, které tu rezonují nejvíc: vyhledávání na webu nefunguje jak má - víme, změníme chcete staré phpBB fórum - víme, nevrátíme je potřeba vyřešit správu fóra - shlukování dotazů do jednotlivých témat, moderování diskuze Díky  .

Cestujlevne.com verze 2022 - kam by měl směřovat?

Založil ve fóru Cestujlevne.com

Moderovani je v podstate cenzura,jedine akceptovatelne je opravneni mazani spamu

Uprava sjednoceni temat dle jednotlivych zemi a mist  pod jedno tema by se dala vylepsit

Alfu a omegu vidim dost ve vyhledavci letenek, pokud bude skutecne takovy co hlasa nazev CL, tedy cestuj levne, musi vyhledavac umet najit nejednodussim zpusobem nejlevnejsi moznou letenku, treba i bez prozrazeni zdroje s tim, ze si to cestovatel koupi pres Cl, tim nemyslim cesty po Evrope, kde nejlevneji stejne vyjde Ryanair i u jinych low cost linek staci odkaz na akci Ovsem mimo Evropu to chce skutecne kvalitnejsi vyhledavac nez je ten soucasny, asi by mel byt zamereny z nejlevnejsiho mozneho mista v Evrope a ne jen na  CR a blizke okoli,protoze po Evrope se da priblizit pomoci low costu

Do fora bych nezasahoval,nazory at si vybira kazdy bez omezeni,zavedli jste moznost skryti uzivatele,je moznost komunikace pres SZ Cestopisy bych taky nechal na vyberu uzivatele

2 Citovat

Nebylo by od věci, kdyby už konečně někdo něco udělal s tím trollem Dimikem :)

16 Citovat

Tady nejde o cenzuru, ale o to, že jsi tu úplně zbytečný :)

15 Citovat

Uvítala bych vyhledávání v cestopisech, diskuzich přes klíčová slova. Ještě pořád jsem neodhalila kde vidím ( třeba na profilu) svoje sledované diskuze :-(

0 Citovat

Není reálné blokovat nové uživatele. Dimik se vrátí. Zbavil jsem web jeho minulých komentářů, ale nejlepší do budoucna je prostě na tyhle lidi nereagovat. Přestane je to bavit.

5 Citovat

Většina uživatelů na něj nereagovala a nijak se s ním nehádala nebo nediskutovala. Tady šlo o to, že celý den bylo na webu víc jak deset i na mě dost vulgárních příspěvků, i pod novými tématy, kdy se někdo přišel na něco zeptat. Opravdu by to chtělo moderátory, u takto vulgárních příspěvků není podle mě co řešit.

12 Citovat

Jistěže se Dimiku vrátí,  ulovit nějakou reakci na komentáře, co tu plodí, je patrně jeho vlhký sen.

Přijde mi ale nedůstojné tohoto fóra, aby se tu vyskytovaly kxxdy a podobné. 

0 Citovat

To je sice pěkná rada nereagovat na něj, ale když zaspamuje během pár minut několik vláken, tak to je dost otravné...

6 Citovat

Fakt bych se přimlouvala, jestli je to technicky možné, vyhledávací okno nejen pro letenky a letiště ale i pro klíčová slova v textu.

Mne by se třeba moc hodil dlouhý příspévek v diskuzi o Neapoli, jenže až později. Jenže později už ho asi nenajdu.

1 Citovat

Klíčová slova taky nejsou všelék. Dovedu si představit, že ti vyjede 150 odkazů a vyber si... Já to řeším tak, že si pro mě zajímavé informace kopíruji do mého vlastního souboru. Chápu, že je to trošku pracné...

0 Citovat

@Piratice: Toho se jen tak nedočkáš. Dej si odkaz např. do mailu, který si pošleš sama sobě. Za pár týdnů či měsíců si třeba vzpomeneš, že někdy v dubnu sis ho poslala. Nebo googluj klíčová slova + cestujlevne. Nebo viz mirjur.

Ta obava o zpoždění větší než 6 h. už zavání paranoiou (obavy o nějaký problém v budoucnu máš snad v každém příspěvku). Připadá mi, že ti cestování přináší víc stresu než příjemných pocitů. Jestli se to nezlepší, doporučuju zvážit jiné hobby, např. výlety do lesa v okolí bydliště (ne při silném větru) nebo zahrádkaření. 

3 Citovat

Ano, máš pravdu, ale protože nemám tolik najeto jako vy tady, myslím bez cestovky počítám s nejhorším. A taková bouračka busu v sezóně snad není úplně mimo mísu, ne?

protože mám ještě poměrně čas, můžu si naplanovat kdeco. A jestli má nějaká společnost problem vrátit peníze když něco podělá, může mít dle mého problém sehnat v rozumném čase bus. Proto se ptám jaké tu má hromada lidí zkušenosti s Flixem. Proto jsem se tady registrovala.

je to Myslím moje třetí cesta bez ck a navíc budu mít na starosti osobu se zdrav. omezením. Tudíž řešení průserů na cestě bude na mně. Sorry, jestli vás to prudí, že se takhle ptám ale potřebuji sehnat statistiku co mne muže na cestě potkat a co nezvládnu vyřešit. Nejsem ve stavu např. kupovat nějaké nové letenky v cizině. Nejsem už nejmladší model - proto mi to tak úplně fresh nemyslí, když je třeba operativně řešit problém. Nebyla jsem třeba vůbec v Asii, budu se časem ptát i na to.

Ale to všechno snad neznačí že musím všechny dovolené strávit na Mácháči. Je tu na mně moc tma a zima.

 

mirjur: díky, máš pravdu

1 Citovat

@piratice: neboj, nikoho neprudíš. Mít na starost někoho se zdravotním omezením je jistě drobná komplikace (mám osobní dlouhodobou zkušenost), ale stejně - budu se opakovat - nejhorší je smrt z vyděšení. Jasně, může se něco pokazit, ale pravděpodobnost je malá. A nikdy v tom nebudeš sama, lidi si pomáhají ochotně v celém světě.

3 Citovat

....vogo vidíš - to mne nenapadlo, asi budeš mít zase pravdu. Už mi tady stačil poslat zprávu někdo, kdo mi chce pomoct.

cely dospělý život se řídím heslem “kdo je připraven - není překvapen”. Pro mne detailní plánování dovolené není stres, i když to tak vypadá.

Neumím vzít pas a kartu do kapsy, s tím, že to “nějak dopadne”. Opravdu tady jen sbírám zkušenosti lidí kteří hodně cestují. Já už toho tolik nestihnu.

0 Citovat

Vyhhledávání ve fóru dle klíčových slov sice není všelék, ale někdy by to pomohlo. Teď například marně hledám zajímavý příspěvek o trecích na Madeiře, který sem někdo před několika málo týdny dával. Kdyby to dotyčný četl, budu rád, když mě na něj odkáže v soukromé zprávě;)

0 Citovat

Piratice napsal(a): Fakt bych se přimlouvala, jestli je to technicky možné, vyhledávací okno nejen pro letenky a letiště ale i pro klíčová slova v textu.

Dej tomu čas. Tenhle paskvil fóra je tu teprve 5 let...

3