Ahoj, napadlo mne sem dát nabídku na ČSOB premium kartu, která nabízí k cestování zdarma několik zajímavých věcí: - Pojištění storno letenek a zájezdů - Limit léčebných výloh 100 milionů Kč, porovnával jsem s ostatními a strčí to do kapsy kdejaké cestovní pojištění, nekryje pouze extrémní sporty a lyžování mimo sjezdovku třeba - Neomezený vstup do letištních salónků Mastercard v Praze, Vídni a Bratislavě(lze sebou vzít i doprovod) - Lounge Key – Čtyři vstupy do letištních salónků po celém světě zdarma, opět lze vzít doprovod - Pojištění proti poškození a krádeži - Pro partnera či partnerku druhá karta zcela zdarma   Jedinou podmínkou je být schopen na účtu točit obrat(nikoli zůstatek) alespoň 50 000Kč, je to nutnost, jinak karta nedává smysl. Kdyby měl někdo zájem, napište mne na marek.bubla@csobstavebni-oz.cz, případně na 773950824, umím zařídit i bez nutnosti osobního setkání. Pokud zájem nemáte, nabídku ignorujte, díky :)  .

Čsob premium karta- letištní salonky a pojištění zdarma

Založil(a) ve fóru Slevové kupóny a vouchery

Mıchal napsal(a):

V pátek mi v MC salónku v PRG na T1 dali na letenku červenou samolepku "fast track". Význam v Non-Schengenu mi relativně uniká, protože tam je kontrola až na bráně samotné. 

Dik za info, tohle me treba ani ted nenapadlo jak uz jsem dlouho neletel, ze vlastne to fast by mi bylo zrejme k nicemu, kdyz musim stejne se nechat prosacovat jako ostatni a stat s nima frontu :D 

0 Citovat

V "podzemí" na B, odkud létá třeba Ryanair, je spojená security hned pod schody pro všechny brány, fast track tam byl. Jak je to normálně třeba na Áčku si teď nevybavuji, ale určitě je tam zvláštní fronta pro business, čili to je zároveň fast track, ne? U letu A319 to význam nemá, u B777, natož pak A380, si myslím, že může mít. 

0 Citovat

Dog _1 napsal(a):

Ahoj, byl někdo poslední dobou v salónku na Tenerife south TFS ? Má smysl tam "utrácet" volné vstupy ? Děkuji

Zkusil jsi? Mělo to smysl?

0 Citovat

Já tam byl před Covidem a docela bída - čaj , kafe, nějaký sušenky, snad jogurt, možná nějaká bageta..... teplé jídlo žádné  - celkově docela bída (snad ještě horší než Erste v Praze), na TFN byl salonek lepší. Letím tam ve středu, za 2 týdny se budu z TFN vracet tak můžu podat report, ale pochybuju, že by se to zlepšilo.....

0 Citovat

Nebylo to tak zlé. Salónkový průměr, jídlo bylo, už nevím, jestli teplé, ale myslím, že jo (byla jsem v březnu a v červenci).Slušné víno, dobré kategorie, venkovní terasa.

0 Citovat

Ahoj, rád bych se zeptal na fungování LK u ČSOB: Pokud mám k účtu 4 vstupy ročně zdarma, musím všechny 4 využít jen já, nebo se o ně mohu podělit s hostem? Půjdeme dva - strhnou se mi 2 vstupy? Nebo se strhne jen 1 za mě a host musí zaplatit? Díky!

0 Citovat

host se pocita jako dalsi vstup, cili vam odebéře dalsi vstup z kvoty zadarmo

0 Citovat

Ne všechny salonky to ale povolují. V Oman Air lounge na BKK jsem musel za přítelkyni platit i přesto že jsem měl volné vstupy. 

V BUD jsme šli oba zdarma. 

0 Citovat

Ahoj,

letos se chystám cestovat 2x v rámci EU a 1x do Asie. Cestovní pojištění jsem vždy řešil přes AXU separátně, na konkrétní výlet, a nemám žádné externí celoroční cestovní pojištění a nikdy jsem nebyl v žádném letištním salonku tak jsem začal přemýšlet nad založením ČSOB Premium spolu s VISA Infinite a MasterCard World Elite kartami a mám pár otázek na členy ČSOB Premium.

1. Jaké jiné výhody obou karet (kromě letištních salonků a cestovního pojištění) využíváte pravidelně nebo jste již využili? 10% slevu na booking? Pojištění pro případ ztráty či krádeže karty i osobních věcí? Nebo služby uLékaře.cz? Nebo snad Unikátní zážitky exkluzivně s Mastercard Priceless Prague a Služby Premium Concierge? :)
2. Aktuálně mám účet AirBank a přemýšlím, že pokud se rozhodnu si založit ČSOB Premium tak účet u AirBank si zruším a budu používat výhradně ČSOB Premium, přece jen mi to přijde fér :). Jak to máte vy? Máte účet i jinde a ČSOB Premium využíváte hlavně kvůli letištním salonkům a cestovnímu pojištění?


Díky za odpovědi.

VISA Infinite: https://www.csobpremium.cz/produ...a-infinite

Mastercard World Elite: https://www.csobpremium.cz/produ...mium-karta

0 Citovat

k bodu 1) vyuzivam jen cestovni. je fajn, patri k tem lepsim kreditkovym na trhu. 10% sleva na booking je (aspon tam, kdy jsem to zkousel) k nicemu. tim nerikam, ze je zcela k nicemu, ale na ubytkach, co jsem hledal, zadna sleva nebyla. jo a jednou pojisteni u ztaceny karty :D jinak mam kliku a nic potreba mebylo.

 

k bodu 2) mam jen asi pet uctu u csob, nevidim duvod drzet jiny ucet nekde jinde. teda krome jednoho - kurzy usd i eura pri placeni kartou (ale i treba pri vnitrobankovnich prevodech mezi usd a czk uctem) maj zoufaly.

0 Citovat

Csob mame ruzne ucty, vyuzivame salonky, cestovni pojisteni, kreditku na pujceni auta a na nakup ruznych veci s prodlouzenou zarukou. Vyuzili jsme hypo s lepsi sazbou pred par lety a bez dokladani jakychkoliv prijmu- podminky se ruzne meni, co slo tenkrat, nejde ted atd.

Jinak mame i dalsi ucty jinde, kazdy kvuli necemu jinemu. 

Concierge vsude spatny🤦‍♀️, to co udelaji oni, umim taky a lepe. To co neumim, oni nezaridi. Takze za me k nicemu. 

0 Citovat

Lord Pitzbudka napsal(a):

kurzy usd i eura pri placeni kartou (ale i treba pri vnitrobankovnich prevodech mezi usd a czk uctem) maj zoufaly.

Při převodu stačí zavolat na dealing a hned nabídnou lepší kurz.

0 Citovat

dik, dobry vedet.

0 Citovat

1. Nic jiného kromě salonků a cestovního pojištění. 10% na booking mi nevycházel výhodně. Nevím, jestli to je pravidlo ;) 

2. Ostatní účty - Raiffka a Moneta jsem postupně úspěšně zrušila (fascinující, že účet založíte online, někde i jenom přes appku, ale zrušit musíte osobně na pobočce .... na tu Monetu jsem musela dokonce dvakrát).  Nevidím výhodu v tom míc víc běžných účtů. 

 

0 Citovat

Mě na bookingu taky nic nevychází výhodněji, než když rezervuju v mobilní aplikaci a většinou je tam lepší cena než a těmi "slevovými" prokliky odkudkoli (aspoň tedy na typ ubytování, které používám, tj. většinou soukromé levnější apartmány, ne drahé hotelové pokoje).

Víc běžných účtů se někdy hodí, zrovna včera jsem za jednu službu potřebovala na místě zaplatit přes QR kód a ČSOB aplikace zrovna nefungovala a hotovost jsem u sebe neměla, tak jsem byla ráda, že to můžu zaplatit z jiné banky.

ČSOB má špatné kurzy pro výměnu CZK na EUR nebo USD, na to používám Monetu. Stejně tak úroky na spořicím účtu jiné banky mají lepší a k tomu je nutné mít i běžný účet. Připadá mi zbytečné kvůli ČSOB Premium rušit účty v jiných bankách, pokud tam na něco mají mnohem lepší podmínky.

0 Citovat

U Alláha, je to tak. Spořáky se dají točit, na kurzy fintechy a na lití do tykve třeba tohle.

Slevy na Bookingu nabízí kde kdo, už se bojím otevřít mejly, nicméně nejspíš se to vyplatí málokdy a ještě taky asi záleží na části světa. Tam kam výletuji já jsem na BK nikdy nic neušetřil, naopak má ceny pořádně nastřelený. Je mnoho cest jak je stáhnout. Booking semizdá má výhodu snad jen v tom, že pro orangutany je v češtině.

 

1 Citovat

@Ala

Stejně tak úroky na spořicím účtu jiné banky mají lepší a k tomu je nutné mít i běžný účet

 

No právě že není ;) Psala jsem výhradně o běžných účtech. Na platby v EUR nebo USD používám Revolut. 

 

1 Citovat

Banky, kde mám já spořicí účty, ten spořicí bez běžného účtu nezaloží. Jestli to nějaké jiné banky mají jinak, to nevím, psala jsem o tom, co používám já a kvůli ČSOB to rozhodně rušit nebudu. Vyplatily se mi už několikrát i ty další běžné účty při výpadku ČSOB aplikace a potřebě platit QR kódem (včerejší případ nebyl první). Dlouhý roky jsem měla účty u Unicreditbank a srali mě už tak moc, že jsem tam všechno zrušila a založila si účty jinde, mimo jiné i ČSOB Premium.

3 Citovat

Už se mi párkrát vyplatilo cestovní pojištění (například vracení letenek pro případ nemoci) nebo pojištění zakoupené elektroniky (rozbitý mobil v prvním půl roce). Štve mě, že nemají salónek na T1 a v Mastercard nemohu mít hosty.

0 Citovat

Zdravím, mám kreditní kartu World Elite od ČSOB premium, budu kupovat 4 letenky. Jde mi o případné pojištění storna. Musím letenky zaplatit touhle kreditní kartou aby bylo pojištění platné? Omlouvám se za blbej dotaz.😅

0 Citovat

Ne. 

0 Citovat

Kromě salonků a cestovního poj. jsem využil pojištění elektroniky. TV vydržela fungovat 2,5 roku a díky pojištění jsme měli novou TV za 500 Kč (nová stála +- tolik co ta polámaná a 500 Kč mě stálo posouzení o neopravitelnosti/nerentabilitě opravy od autorizovaného servisu).

0 Citovat

lucie.vonavkova napsal(a):

Zdravím, mám kreditní kartu World Elite od ČSOB premium, budu kupovat 4 letenky. Jde mi o případné pojištění storna. Musím letenky zaplatit touhle kreditní kartou aby bylo pojištění platné? Omlouvám se za blbej dotaz.😅

Nemusíte letenky platit z této karty, ale pokud jde o cestovní pojištění a storno, tak se bude vztahovat jen na Vás a rodinné příslušníky, nevztahuje se na vzdálenější příbuzenstvo nebo třeba kamarádku.

1 Citovat

V podmínkách se mj. píše, že u pojištění EXTRA FAMILY je pojištěn držitel karty + 1 další dospělá osoba (rodinný příslušník) + 3 děti do 21 let včetně. Za rodinné příslušníky je považována blízká rodina, tzn. rodiče a děti, prarodiče a vnuci, sourozenci, manžel/manželka, partner/partnerka, druh/družka.

0 Citovat

Ano, jde mi o rodinu. Děkuji moc.

0