Dobrý den, ráda bych vás poprosila o vyplnění dotazníku k mé bakalářské práci. Je na téma porovnání preferencí v cestování mezi generacemi. Dotazník je zcela anonymní. Velice mi tím pomůžete. Předem děkuji.  Odkaz zde: https://www.survio.com/survey/d/...7O1T4O9V2R  .

Dotazník k bakalářské práci

Založila ve fóru Co se nevešlo

18 reakcí

Dobrý den, ráda bych vás poprosila o vyplnění dotazníku k mé bakalářské práci. Je na téma porovnání preferencí v cestování mezi generacemi. Dotazník je zcela anonymní. Velice mi tím pomůžete. Předem děkuji. 
Odkaz zde: https://www.survio.com/survey/d/...7O1T4O9V2R

0

Chtěl jsem ti ten dotazník vyplnit, dostal jsem se k otázce 25 a přestalo mě to bavit, 40 otázek je prostě moc. Kromě toho jsem měl s některými otázkami problém. 
6. Kolik jste ochotni zaplatit za cestu na osobu?* Když letím v zimě na měsíc do exotiky tak mezi 50 - 100. Když na prodloužený víkend do Rigy, tak do 10 tisíc, co z toho mám vybrat?
11. Jaká je obvyklá délka vašich cest?* To samé, některé cesty na 3 dny, jiné na měsíc. 
25. Vracíte se opakovaně do stejné destinace?* Když se vracím do stejné destinace, ale jiného ubytování, žádná odpověď se nehodí. 
Kromě toho, plno otázek v tvém dotazníku je na služby CK, cestujlevne.com je web pro lidi co si svoje cestování (většinou) zařizují sami. 

5 Citovat

Další študent - to za mých mladých let nebývalo. Kdo neměl čistý kádrový původ, ten nemohl být pracující inteligent, ale šel dělat dělníka do fabriky, nebo rolníka do JZD.

Dnes je to samej influencer a youtuber.

0 Citovat

Já to také nadal - přestalo mě to bavit ještě dříve Breatha  ..

Na některé otázky chybí možnost zaškrtnout alespoň dvě možnosti - z jedné si opravdu neumím vybrat a je to opravdu hlavně pro klienty CK a těch tady moc není.

2 Citovat

Sileny mnozstvi otazek. 

2 Citovat

Není důležité cokoliv zjistit, ale odevzdat to

4 Citovat

Takže jsem si přečetl komentáře a dotazník vůbec vyplňovat nebudu. Když bych měl hodnotit bakalářskou práci, jejíž součástí je dotazník se 40 otázkami, tak za mne by to bylo jednoznačně neprospěl, protože nepochopil zadání. Smutný příklad úrovně současného školství.

4 Citovat

Nevyplatil by se nějaký generátor náhodných odpovědí, pokud existuje? Třeba je počet otázek záměr. Čím víc otázek, tím hůř se v tom hodnotitel vyzná a může označit výsledky za chybné. Pro závěrečné hodnocení bych u tohoto (podle mě zbytečného tématu) doporučil inspirovat se z porady v závěru filmu Vrať se do hrobu: :-)

A proto musím konstatovat, že výsledek mého průzkumu je nejednoznačný. Valná většina maturující mládeže již našla zodpovědný přístup k životu, existuje však ještě nejméně padesát procent těch, kteří životní zodpovědnost teprve hledají. -- No, rád bych ještě dodal, že naše mládež je v jádru poctivá, že je zdravá... a že je... zdravá... poctivá... -- Několikrát jsem byl vyzván, abych řekl svůj názor; abych se projevil. O naší mládeži bych vám rád něco řekl: Není zas tak úplně poctivá, zas tak úplně zdravá, ale samozřejmě že to má od nás. Tak mně napadá, jestli místo ní bychom neměli zkoumat nás... No jo, prostě z nich vyrostou stejný blbci jako jsme my!


screenshot-20220619-103915.png

5 Citovat

Vendy, už Vám tady dost naložili všichni přede mnou, tak to nechci zhošovat, tak snad jen pár rad.

Konzultovala jste ten dotazník s vedoucím bakalářské práce? Pokud Vám ho schválil, tak si najděte nového vedoucího, protože komise Vám ho schválit nemusí.

Zkraťte počet otázek na 20 až 25.

Zkuste si na ně sama odpovědět z pohledu člověka, který jede na dovolenou nebo zahraniční cestu několikrát do roka a pokaždé nějak jinak a na jinak dlouhou dobu (rodina, přátelé, sám..... / CK nebo na vlastní pěst / all in nebo nic), prostě Vaše otázky jsou položené tak, že na ně, např. já se svým různorodým cestováním, nedokážu většinou odpovědět.

Vím, že to není úplně jednoduché, ale dá se to zvládnout. Držím palce.

7 Citovat

Tak ono by stačilo u těch otázek, kde je možná jen jedna odpověď, povolit víc možností. Samozřejmě kromě věku apod. 

0 Citovat

Vyplněno. Komentář mám obdobně jako Breathe výše.

Pobavila mě otázka Držíte před odjezdem na dovolenou dietu? To jako proč? Nerozumím otázce😂

2 Citovat

Azul napsal(a):

Vyplněno. Komentář mám obdobně jako Breathe výše.

Pobavila mě otázka Držíte před odjezdem na dovolenou dietu? To jako proč? Nerozumím otázce😂

 

Abys nedelal ostudu na plazi, ne? To je prece jasny :-D

0 Citovat

Proti ostudě na pláži tu máme přece toto;-)


whatsapp-image-2022-06-16-at-16-05-38.jpeg

2 Citovat

To je zbytečně nákladné řešení, pro lowcost cestovatele postačuje strčit si do kapsy od plavek tvrdý rohlík. Kdo má více sebevědomí, může použít případně i bagetu.

Použití však pouze při promenádování po pláži - před vstupem do vody je nutné z kapsy vyjmout.

4 Citovat

@cali & @padrino11 😂😂😂

btw já to tedy vyplnila, ale vážně by mě zajímalo, jak uvedené otázky pomohou pisatelce při " porovnání preferencí cestování mezi generacemi " .. mě je 45 a trajdám sama s baťohem, zatímco o generaci mladší kolegové v práci nedají dopustit na CK.

chybí mi tam třeba dotaz k jazykové vybavenosti nebo když už tedy, tak o příjmech, rodinném statusu ..

a dietu držím, páč na cestu musím nějak našetřit, takže pánové nejen vám jsou dobré ty rohlíky ;-)

3 Citovat

.....rohlík nevytahovat, dá se použit jako navnada pro 🐠🐟🦈 při šnorchlování 😂

sorry že nepomohu při výzkumu ale musím v diskusi poděkovat, už jsem se dlóóuho na netu tak nezasmala.

0 Citovat

Pánové, děkuji za osvětlení, to mně nenapadlo. Sice coby žena rohlík takto nevyužiju, ale kdybych na pláži náhodou potkala nějaký zajímavý přírodní úkaz, budu alespoň vědět,  co za tím může být 😂

0 Citovat

Ono to není určeno úplně do plavek, kde se to může přece jen rozmočit. Já tuto radu dostal v tanečních. A musím říci, že to zaujalo.

0 Citovat

@Azul: I žena to může s úspěchem využít, ne?

0
18 reakcí