Dobrý den, chtěl bych Vás poprosit o vyplnění dotazníku týkající se národních parků v USA. Budu za každé vyplnění a sdílení moc rád. Mockrát děkuji. Odkaz dotazníku: https://docs.google.com/forms/d/...usp=pp_url  .

Dotazník ohledně národních parků v USA

Založil(a) ve fóru Cestujlevne.com

3 reakce

Dobrý den,

chtěl bych Vás poprosit o vyplnění dotazníku týkající se národních parků v USA. Budu za každé vyplnění a sdílení moc rád.

Mockrát děkuji.

Odkaz dotazníku:
https://docs.google.com/forms/d/...usp=pp_url

0

Jako již mnohokrát předtím, doporučuji dotazník přepracovat, aby měl alespoň nějakou vnitřní návaznost. A taky si ujasnit, co vlastně chcete dotazníkem zjistit.

Příklad: Na otázku kolik bych byl ochoten zaplatit za zájezd do amerického NP nemohu dát odpověď, protože tam cestuji výhradně na vlastní pěst. A asi i nemalá část (většina?) návštěvníků tohoto fóra,  které je především o nezávislém cestování. 

4 Citovat

Grrrr. Jak já tyhle dotazníky miluji. Opět se z odpovědí nic zajímavého nedozvíte. Bohužel. Přitom zrovna téma Národních parků je úplně ideální, na rozdíl od např. udržitelneho cestování. Zaměřil bych se více na obsah dovolené. Tedy na jak dlouho jet, kolik míst navštívit, kde ideálně spát, kolik denně nachodit kilometrů a podobně. Věřím, že napodruhé to už bude mnohem lepší a že se opět podělíte.

0 Citovat

Děkuju za komentáře. Omlouvám se, zdali je dotazník natolik amaterský, poněvadž s tím mám stále první zkušenosti. Cílem dotazníku je zjistit, zdali se česká klientela zajímá o tyto přirodní atraktivity a jaké jsou jejich preference NP.

0
3 reakce