Dobrý den, prodám vouchery na letenky od letecké společnosti TAP PORTUGAL (vhodné např. na nákup letenek na Madeiru či na Azorské ostrovy). Hodnota Voucheru je 7 894 Kč, přičemž bych přenechal za 7 000 Kč. Platnost voucherů je do 17.5.2023. Máme malé dítě, takže bohužel v současné době nemůžeme vouchery využít.   Hezký den. Miloslav    .

Vouchery na letenky od letecké společnosti TAP PORTUGAL

Založil ve fóru Cestovatelský bazar

16 reakcí

Dobrý den,

prodám vouchery na letenky od letecké společnosti TAP PORTUGAL (vhodné např. na nákup letenek na Madeiru či na Azorské ostrovy). Hodnota Voucheru je 7 894 Kč, přičemž bych přenechal za 7 000 Kč. Platnost voucherů je do 17.5.2023. Máme malé dítě, takže bohužel v současné době nemůžeme vouchery využít.

 

Hezký den.

Miloslav

 

0

Dobrý den, chtěla bych vás jen informovat o své zkušenosti. Měla jsem zakoupené letenky přes Letušku od společnosti TAP Portugal. Za zrušený let v covidové době jsem obdržela vouchery s platností do 5/2022. Před ukončením platnosti voucherů jsem kontaktovala Letušku a obdržela jsem tuto informaci:

"TAP na nátlak portugalské vlády musel stopnout platnost voucherů a začal je refundovat. Během zítřka by vám měl mailem dojít dobropis a částku můžete využít na nákup nových letenek nebo vám jí vrátíme na účet."

Byla mi vyplacena za vouchery cena letenek mínus malý poplatek, cca 200 Kč.

0 Citovat

Dobrý den, děkuji Vám moc za informaci. Já jsem právě taky narazil na info, že by měli za zrušené lety vrátit peníze na účet. To se bohužel nestalo a obdržel jsem vouchery. Snažil jsem se s TAP PORTUGAL spojit, psal jim několik emailů, bohužel peníze jsem do dnešní doby neobdržel. Letenky jsem měl koupené přímo od letecké společnosti. Mohu se tedy zeptat na radu, jak docílit vrácení peněz? Jinak této Vaší větě úplně nerozumím, co si pod ní představit: "TAP na nátlak portugalské vlády musel stopnout platnost voucherů"? To zní jako by ty vouchery nebyly platné? Nicméně když je zkouším, tak vouchery normálně fungují a je možné je uplatnit. Děkuji za rady. 

0 Citovat

Tak snad jste si ty vouchery nevyzkoušel tím způsobem, že už přestanou fungovat :D 

Káždopádně, bych vouchery neprodával a snažil bych se o vrácení peněz. Pokud máte oporu v rozhodnutí portugalské vlády (ověřil bych si ještě zdroj) , nemá cenu vouchery prodávat se ztrátou :) Urgoval bych to přes jejich support i s textem o rozhodnutí portugalské vlády. 

0 Citovat

Nebojte, vyzkoušel jsem u toho nejmenšího, který je jen na cca 180 Kč a samozřejmě jsem ho dal pryč, takže určitě uplatněný není. Určitě by tato cesta byla nejlepší. Už jsem se hodně snažil a bohužel zatím bezúspěšně neb s nimi komunikace prakticky neexistuje. Tak uvidíme, budu bojovat dál :-)

0 Citovat

o proplacení hodnoty voucherů jde požádat i online

https://www.flytap.com/en-ie/vou...@email.com

0 Citovat

Co si matně pamatuji z diskuzí o TAP , je dobré jim volat a ještě k tomu idealně o víkendu :D proč to tak je netuším...každopadně jsou to zkušenosti místní komunity :D

viz. https://www.cestujlevne.com/lete...portugal 

0 Citovat

Ono nebude voucher jako vouhcer. To, o čem mluví "t.min" můžou být vouchery z doby covidu, kdy se z toho (nejen u tapu) stala divočina a byla to cesta, jak se vyhnout vracení peněz obecně, a byly řešeny separátně (nebylo to jenom v portugalsku).

Podle data expirace je ten voucher uz v podstatě post-covidový (vystavený v 5/22), takže může být i s trošku jinými pravidly.

V současnosti TAP  při zrušení letu nabízí dve možnosti - Voucher s bonusem 10% nebo full refund. Pokud už je jednou zvolený voucher, tak je nerefundovatelný.

0 Citovat

Voucher je právě z covidové doby, stejný případ jako "t.min". Takže jsme dostali za zrušený let voucher, který jsme uplatnili na rezervaci dalšího letu na další rok a lety byly opět zrušený. Takže jsem požádal o vrácení peněz a místo toho přistál další voucher.

0 Citovat

Ach so :)

0 Citovat

Když jsem se v létě covidového roku 2020 snažil místo nabízeného voucheru z TAP dostat peníze (což se v mi nakonec podařilo až reklamací karetní transakce), tak TAP z počátku trochu komunikoval na FB. Telefony a emaily byly k ničemu. 

0 Citovat

Já měl tedy z Tapu problém vytáhnout alespoň vůbec ten voucher o peníze jsem se ani nepokoušel ..

0 Citovat

Dobrý den, tak zatím se mně nepodařilo zkontaktovat TAP Portugal a případné proplacení. Zkouším dál, nicméně, aby nezanikl původní smysl vytvoření tohoto fóra. V případě, kdyby někdo v nejbližší době nakupoval letenky od TAP PORTUGAL mohu poskytnout zmiňované vouchery za zvýhodněnou cenu, tím pádem by došlo ke zlevnění nákupu Vašich letenek od této společnosti. Děkuji. Hezký den.

1 Citovat

Mám také 2 vouchery od TAP, zrušené lety letos tj. bez souvislosti s Covidem. Oba na hodnotu 7183 Kč, s platností do 20. ledna 2024. Má-li někdo zájem, přenechám oba celkem za 10000. Jirka


1864b014-10f0-423f-9e3a-d381f6b1355b.png

0 Citovat

Ak by sa niekto chcel zbaviť voucheru u TAP, plánujem kúpiť letenky za vyše 7000kč… musí to byť však výhodná kúpa 🤷🏻‍♂️

@jirisperl písal som správu

0 Citovat

Ahoj, prodám 2 vouchery TAP v celkové hodnotě 3648 Kč s platností do 27. 3. 2024. Případní zájemci pište SZ.

0 Citovat

Prodám 1 voucher na TAP Air Portugal v hodnotě €315,48 platný do 6.9.2023. Prodám ho za €220 (5.350 CZK). Případní zájemci prosím pište SZ.

0
16 reakcí