Zdravím  Měli jsme rezervaci (zaplacený celý pobyt předem )přes booking ,ale po příjezdu jsme zjistili že hotel je uzavřen a telefon odpojen .  Booking se ani po 2 dnech nevyjádřil zda platbu vrátí .  Má někdo zkušenosti ?   .

Booking zrušená rezervace

Založil(a) ve fóru Cestujlevne.com

13 reakcí

Zdravím 

Měli jsme rezervaci (zaplacený celý pobyt předem )přes booking ,ale po příjezdu jsme zjistili že hotel je uzavřen a telefon odpojen . 

Booking se ani po 2 dnech nevyjádřil zda platbu vrátí . 

Má někdo zkušenosti ? 

0

Stalo se mi to  jednou, poslal jsem jim účet z jiného (náhradního) hotelu. Za 14 dní mi vrátili rozdíl v ceně.

Na jejjich linku se nedá dovolat, spíš urgovat přes jejich formulář na jejich webových stránkách.

0 Citovat

 

Zloději už číhají i na Bookingu.

https://www.penize.cz/nakupy/443....seznam.cz

0 Citovat

Jo, v tom jsou mistři Jordánci.

Wádí Músa - hezkej apartmán, při příjezdu na místo nikde nic. Odchycen kolemjdoucí Jordánec, zavolal na kontaktní číslo, přijel majitel a ubytoval nás jinde. Vyřvali jsme aspoň slevu a nakonec přinesli i inzerovanou lednici :-)

Ammán - po příjezdu na místo (v ohlášený čas, samozřejmě) nikde nikdo, nikdo nic neví, nikdo nikoho nezná. Majitel na Whatsupu nereaguje, po hodině a půl nakonec bleskově objednáno jiné ubytko. Druhý den přišel mail od Bookingu, že ten první ubytovatel jim nahlásil, že jsme se nedostavili. Šťavnatě jsem to bookingu vylíčil, tak jsem zvědav, jak to dopadne.

1 Citovat

Vždycky beru jen ubytování, které už mají na bookingu dostatek recenzí, nově přidané ubytování nikdy (radost z dobrodružství a testování neznámého ráda přenechávám jiným).

5 Citovat

Nově přidaná ubytování občas bookuji dlouho dopředu s backup ubytováním s hodnocením a po několika týdnech/měsících kontroluji recenze a které z nich ponechám. Apartmánům se všeobecně snažím vyhýbat, protože mě nebaví proces předávání klíčů. S tím bývají jen problémy.

4 Citovat

Taky už jsem trochu poučenější a tyhle "novinky" nechám jiným. Ale apartmány upřednostňuju, jako rodina si vždycky večer vaříme a obecně vybavený byt mám mnohem radši než sterilní hotely.

1 Citovat

Taky, v 90% apartman, s predanim klicu byl problem jednou ve Varech, ruska majitelka😂🙈. Jinak komunikuju vetsinou predem, abys bylo vse nachystano, jak ma byt.

1 Citovat

Apartmán Brno, Spáčilova 11.11.23 - ve schránce nebyl klíč, ubytovatel slíbil, že to vyšetří a ozve se. Neozval se ani jednou, vždy jsem volala já, celé to tvrvalo nekonečně dlouho, potom řekl, že je v Chorvatsku a že to vyřídí manželka. Stály jsme s dcerou ve tmě na ulici. Po nekonečné době přijela paní, vzala nás do bytu, kde byl muž a žena, bylo tam hodně zakouřeno, muž hrubě křičel, bály jsme se ho. Paní ubytovatelka nás ujistila, že to Bookingu potvrdí, můžeme odjet a dostaneme vrácené peníze. Řekla, že bude volat policii, ale na to už jsme s dcerou nemohly čekat, když nás čekala dlouhá cesta do Prahy. Booking mi vrátil 7,65 EUR, zbývajících 91,8 EUR nám nevrátili. Odepsali mi, že jsou v kontaktu s ubytovatelem a ten jim potvrdil, že nás mohli v pořádku ubytovat (viz příloha).  Jsem otřesená, že se věří podivnému ,,ubytovateli", který nás dvě ženy takhle podvedl. Cítím se hrozně, jsem důchodkyně, přišla jsem o 2 tisíce a stále mi Booking nabízí telefonní číslo na toho ubytovatele, který ani pořádně neumí česky, navíc lže on i jeho manželka. Mám nahrané dva hovory s nimi, kde každý z nich tvrdí, že už Bookingu nahlásili zrušený nocleh. CO DÁL? POTŘEBUJI KONTAKT NA NĚKOHO KDO BY TO SE MNOU ŘEŠIL. Děkuji za případné rady a zkušenosti.

0 Citovat

odpověď od Bookingu

 


booking.png

1 Citovat

Pokud jste platila kreditkou, tak kontaktovat se svými průkaznými materiály svou banku a požádat o vrácení peněz (chargeback) za zaplacenou a nedodanou službu. 

2 Citovat

já bych to zkusil i s debetkou (důchodkyně možná ani kreditku mít nebude)

2 Citovat

Hezký den všem, včera po vytvoření rezervace na bookingu podvodný email jako od hotelu, požadována nová autorizace karty včetně CVV kodu kontaktována zákazanická podpora i hotel, dnes vše napraveno

0 Citovat


Děkuji, kreditku mám, zkusím to v bance

 

0
13 reakcí