Dobrý den, když si koupím letenky přes společnost typu Pelikán, Letuška a nebo i zde cestujlevne.com a z důvodu zpoždění jednoho letu nestihnu ten další, jak a u koho to řešit ? Někde jsem četl, že by to měl řešit právě ten portál , ale je to reálné se na to spolehnout ? Tu letenku co chci stojí na všech třech uvedených cca stejně tak mě zajímá i kdo z nich má nejlepší support :) Díky  .

Zpožděný let a přestup

Založil(a) ve fóru Cestujlevne.com

8 reakcí

Dobrý den, když si koupím letenky přes společnost typu Pelikán, Letuška a nebo i zde cestujlevne.com a z důvodu zpoždění jednoho letu nestihnu ten další, jak a u koho to řešit ? Někde jsem četl, že by to měl řešit právě ten portál , ale je to reálné se na to spolehnout ? Tu letenku co chci stojí na všech třech uvedených cca stejně tak mě zajímá i kdo z nich má nejlepší support :) Díky

0

Keď mas let s prestupom na jednej letenke a kvoli meskaniu prveho nestihneš prestup tak to riešiš priamo na letisku obvykle na tranzitnej prepazke priamo tej leteckej spoločnosti s ktorou letis, oni ti hneď dajú letenku na iný let.... v tom prípade to je jedno cez koho je to kúpené.... s predajcom to riešiš vtedy keď ti zrušia/zmenia let ešte pred odletom...

0 Citovat

K tomu, co rika predrecnik - proc tu letenku kupujete na letusce apod.? je k tomu nejaky specialni duvod (jako treba ze je to nejaky silenejsi routing, ktery web aerolinky prehlizi apod?)? proc ji nekoupite primo na webu aerolinky?

Mimojine to usnadnuje prave ty situace, kdy ke zmene dojde pred odletem.

1 Citovat

No právě jsem někde slyšel, že když se toto stane můžu zavolat na ten portál a poradit se jak to řešit, jako například z důvodu že moje angličtina není tak dobrá.

Jinak konkrétně chci letět PRG-San francisko, LOS Angeles- PRG z american aerlines protože mají bezkonkurečně nejkratší přestupy a celkově tedy nejrychlejší let a přímo na jejich stránkách je ta letenka o 2000 dražší

0 Citovat

Ok, argument s anglictinou je taky relevantni argument, proc jit cestou prodejce, i za cenu omezenych moznosti pri nejakych zmenach ze strany aerolinky.

Je krajne nepravdepodobne, ze by tataz letenka stala na webu aerolinky vic, nez na letusce - jste si jisty, ze to byla ta sama letenka a stejne podminky?

Nicmene, asi to netreba resit :) pokud mate duvod pro letusku, berte letusku :)

0 Citovat

ok a tedy poslední otázka, máte zkušenost který z těch portálů je nejlepší ? pak v rámci nějaké komunikace atd

1) letuška 2) Pelikán 3) Cestujlevne.com

říkám ty ceny jsou cca stejné

0 Citovat

3)

0 Citovat

t.dubrava napsal(a):

ok a tedy poslední otázka, máte zkušenost který z těch portálů je nejlepší ? pak v rámci nějaké komunikace atd

1) letuška 2) Pelikán 3) Cestujlevne.com

říkám ty ceny jsou cca stejné

Vyjde to vsechno na stejno brdo. Jen cestujlevne je jenom obrandovany studentagency (kralovna). provozovoatel z toho pak ma nejakou malou provizi. tak proc provozovatelum par kaček nedopřát, že :) 

0 Citovat

Ve výsledku dojedete na to, že žádna z nich nemá nonstop linku. Takže pokud se vám něco posere v sobotu, tak si počkáte do pondělí do rána. Ale kdo chce kam....

3
8 reakcí