Ahoj, v květnu letím s přítelkyní do Jeddah a tak mám dotaz jestli někdo neví o podmínkách koupání v bikinách. Musí se jen na placené pláže, které jsou dost drahé nebo je možné se koupat všude nebo jestli nevíte o nějaké levné pláži? Ty vstupy jsou jinak dost drahé. Děkuji  .

Jeddah koupání v bikinách

Založil(a) ve fóru Co se nevešlo

8 reakcí

Ahoj, v květnu letím s přítelkyní do Jeddah a tak mám dotaz jestli někdo neví o podmínkách koupání v bikinách. Musí se jen na placené pláže, které jsou dost drahé nebo je možné se koupat všude nebo jestli nevíte o nějaké levné pláži? Ty vstupy jsou jinak dost drahé. Děkuji

0

Ahoj,co myslíš tým,či je možné kúpať sa všade? Jasne,ze sa moze priatelka kupat vsade,ale na verejných plazach na bikiny zabudnite, plati striktny dress code pre mužov aj ženy.

Ja som si kúpila na Aliexprese za par eur burkini bez pokryvky hlavy a bol pokoj. V hotelovom bazéne ich nevyzadovali ale na verejnej plazi ano. 

fb-img-1745811620441.jpg
fb-img-1745811630083.jpg

0 Citovat

Jet za plážovou dovolenou do země, kde mají ženy hodnotu koberečku, musí se pařit ve stanech místo plavek a kde ženská bez šátku budí větší pohoršení než kapsář na trhu, je vážně urážka zdravého rozumu. Ideální destinace pro ty, co si chtějí užít slunce přes tři vrstvy hadrů.

16 Citovat

Romancient, z coho usudzujes, ze zakladatel temy ide do KSA na "plazovou dovolenou"? Napriklad my sme isli v januari na poznavacku, bolo 30°C a kupanie v mori bolo len ako bonus 1 den (hlavne kvoli dcerke). 

Bol si v Jeddah? Pretoze zrovna Jeddah je na saudskoarabske pomery vcelku tolerantna pre nemoslimskych navstevnikov, t.j.pre turistky ziadne tri vrstvy handier, ani satky na hlavu (s vynimkou vstupu do mesity samozrejme). Ano, domace Arabky boli na 99% zahalene okrem oci. 

0 Citovat

Já nejedu na koupačku, ale samozřejmě když budeme v Jeddah, které je dost uvolněné oproti jiným městům tak jsem myslel...vím že tam jsou soukromé pláže, ale cena za vstup je fakt vysoká 

1 Citovat

romancient napsal(a):

Jet za plážovou dovolenou do země, kde mají ženy hodnotu koberečku, musí se pařit ve stanech místo plavek a kde ženská bez šátku budí větší pohoršení než kapsář na trhu, je vážně urážka zdravého rozumu. Ideální destinace pro ty, co si chtějí užít slunce přes tři vrstvy hadrů.

toto forum nikdy nesklame v tom, ako su ludia schopni domyslat si 😄

11 Citovat

Já bych recipročně udělal stejný cedulky na našich koupalištích. Myslím, že by to mohlo mít úspěch. 

1 Citovat

U nás máme zmíněné cedulky :)), škrtnuté burkini a povolené jen plavky. Tim se eliminuji Arabové. Ani noha. Ale cikáni už ne....

0 Citovat

viktor napsal(a):

Já nejedu na koupačku, ale samozřejmě když budeme v Jeddah, které je dost uvolněné oproti jiným městům tak jsem myslel...vím že tam jsou soukromé pláže, ale cena za vstup je fakt vysoká 

Nevím jak v Džiddě (Jeddah bude nějaký rytíř nebo tak něco), ale mimo osídlení se určitě dá koupat leckde. 

Zatím můžeš přítelkyni zakoupit atombordel nebo latexový obeček a začít trénovat už doma. Když to nebude fungovat ve vodě, tak třeba večer v ložnici :-)))

0
8 reakcí