Aplikace Cestujlevne.com (iOS, Android)

Založil před měs David Eiselt ve fóru Cestujlevne.com

13 reakcí

Tak je venku! Po pořádném kusu práce máme vlastní aplikaci. Stáhnout si ji můžete zde:

App Store : https://apps.apple.com/cz/app/ce...48540?l=cs

Google Play : https://play.google.com/store/ap...jlevne.app

Proč ji mít?

🛎️ Real-time notifikace na akční nabídky. Lze nastavit typ (letenky/zájezdy), cílové regiony i odletová letiště.

🗺️ Mapa míst, co vidět — i s vaší polohou a několika úrovněmi obsahu. Ideální přímo do terénu: mrknete, jaká místa v okolí podle nás ještě stojí za vidění.

💬 Fórum v kapse . S notifikacemi z oblíbených témat!

✉️ Soukromé zprávy . Včetně notifikací na novou zprávu.

❤️ Oblíbené na později  . Uložte si akce, diskuze, průvodce, letiště... Prostě vše, co chcete mít později při ruce.

Appka je zdarma!

Budu moc rád, pokud jí dáte šanci a dáte nám vědět, co vylepšit nebo pokud narazíte na nějakou chybu. A jestli se vám bude líbit, hrozně nás potěší i dobré hodnocení. 🙏

img-9219.jpg

8

Vypadá to pěkně. Třeba si časem stáhnu verzi pro Android.

Ale obligátní otázka - funguje v ní vyhledávání?

5 Citovat
Davide, kdyz chci rozkliknout jednotlivou SZ, tak to nejde. Vidim jenom jejich seznam
0 Citovat

Vypadá to moc pěkně. Bohužel tam stále pár věcí chybí. Nelze rozkliknout kdekoliv někoho profil (třeba z důvodu, když mu chci napsat SZ). Také by se hodila cestovatelská mapa, jako zde na profilu.

2 Citovat

norbic: Jaké máš prosím zařízení?

Barney: u příspěvku ve fóru je "menu" tři tečky, tam lze poslat zprávu. Ale koukám, že to skončí někde po cestě v bugu a nenačte se mi touhle cestou konverzace.

1 Citovat
Líbí se mi to
2 Citovat

Super! Budu používat a dám feedback ale vypadá to moc hezky!

1 Citovat

David Eiselt napsal(a):

norbic: Jaké máš prosím zařízení?

Barney: u příspěvku ve fóru je "menu" tři tečky, tam lze poslat zprávu. Ale koukám, že to skončí někde po cestě v bugu a nenačte se mi touhle cestou konverzace.

iPhone SE

0 Citovat

Ahoj všem,

Android verzi aplikace už máme připravenou, ale Google Play po nás před schválením vyžaduje interní testování s reálnými uživateli.

Kdo máte Android a chuť nám s tím pomoct, napište mi prosím soukromou zprávu. Přidám vás mezi testery a pošlu instrukce, jak si aplikaci nainstalovat.

Budeme rádi za každého, kdo appku aspoň vyzkouší — a úplně nejvíc za případný feedback nebo nahlášení chyb, než ji pustíme veřejně.

Díky moc!

0 Citovat

Android verze je live: https://play.google.com/store/ap...jlevne.app

3 Citovat

Díky. Rád se na to podívám. 

0 Citovat

Dnes jsem si aplikaci stáhl a musím říct, že působí velmi povedeně. Gratuluji k odvedené práci.

Narazil jsem pouze na několik drobností z pohledu uživatelského rozhraní:

1. Chybějící záhlaví stránky
    V některých částech aplikace mi chybí výraznější označení aktuální sekce. Název stránky a samotný obsah se vizuálně trochu slévají, takže uživatel nemusí vědět, kde přesně se nachází.

2. Omezené možnosti formátování ve fóru
    Fórum aktuálně nepodporuje základní textové formátování (například tučné písmo, kurzívu nebo další prvky zvýraznění). U delších příspěvků by možnost základního formátování výrazně zlepšila čitelnost a strukturovanost obsahu.

image.jpg

0 Citovat

Funguje v Android aplikaci vyhledávání?

0 Citovat

Vyhledávání jsme do appky zatím nedávali, paralelně s vývojem appky děláme na novém vyhledávání, které v tuto chvíli ladíme a až ho nasadíme na web, tak teprve potom ho zakomponujeme do appky.

0
13 reakcí