AXA (ne)nabízí slevu 50% na krátkodobé pojistky ww.axa-assistance.cz/cestovni-pojisteni/?externalpartner=03001052 .

Cestovní pojištění - akce, rady, tipy

Založil ve fóru Co se nevešlo

AXA (ne)nabízí slevu 50% na krátkodobé pojistky ww.axa-assistance.cz/cestovni-pojisteni/?externalpartner=03001052

0

Ve skutečnosti to na 50% slevu nevypadá, viz. obrázek...porovnával jsem to se staršími pojištěními, který mám vždy od axy a výsledný ceny s dnešní slevou jsou stejný, ne-li vyšší, než moje starý pojištění...takže to spíš bude 50% sleva z 50% zdražení aka typickej podraz smiley

0 Citovat

Co koukám už pár let na pojištění, tak AXA hlásí slevu 50% skoro pořád, pravdou ale je, z jaké vlastně částky smiley

0 Citovat

Aha... hajzlíci smiley tady si už neškrtnou, s tím ať jdou na slevové portály.

0 Citovat

já jsem teda tuhle akci využila několikrát, před uzavřením jsem si vyhledávala x variant a srovnávala, ale pokaždé mi to nakonec s touhle 50% slevou pak stejně vyšlo nejlíp ( USA, Asie ), brala jsem teda Excellent ( jestli si pamatuju název dobře ) variantu, bez limitů. Tak třeba to není zase až taková blbost.

0 Citovat

Souhlasím s Hanulou, je třeba vždy posoudit konkretní případ vč. pojistných podmínek. V rámci extra výhod jednoho telef. operátora je sleva 55% , nehodnotím výši slevy, ale výsledná částka mi při komplexním porovnání vychází konkurence schopná s ostatními nabídkami .

0 Citovat

Ok, ale pak to nenabízím jako 50% slevu, když je to prostě standardní nabídka, to je to, oč tu běží.

0 Citovat

V O2extra (tedy stačí znát někoho s telefonem u O2) mají slevu 55%. Je to tam už několik let více-méně skoro pořád (resp. bývá to na zimní lyžovací sezónu a pak na dovolenkové léto...).

0 Citovat

ano AXA nabízí slevu 50% nepřetržitě už několik let:

https://www.axa-assistance.cz/cestovni- ... GwodeHkNvQ

když se přidá slevový kód O2EXTRA99K3 dostanete se na těch 55%,což je jednoznačně nejlepší nabídka na trhu !!

0 Citovat

Je to asi jako koupit za 10t let výhodný let do Bangkoku s dobou letu 48 hodin od Air Somalia s přestupy v Ivano-Frankivsku, Mogadišu, Frunze a Islámábádu. Asi tady popíšu svojí story s Axa a korespondenci s ředitelem. Nejlepší nabídka to je asi jako ten let!

0 Citovat

Na help-lince AXA mi řekli, že pokud si sama vyberu, kde se nechat ošetřit a neuposlechnu jejich doporučení, může to být důvodem k tomu, že mi náklady neproplatí. Ovšem jsou země, ve kterých se mi do státní nemocnice nechce a dala bych přednost soukromé klinice, takže a mě AXA taky ne.

0 Citovat

Mandarinka: Jak jsem psal v jiném topicu, já jsem jim řekl, do jaké nemocnice mířím, neřekli mi na to nic. Samozřejmě jsem si vybral soukromou kliniku v Moskvě, páč jsem vážně nechtěl jít do státní ruské nemocnice, když už platím za to pojištění. Nemůžu říct proti AXA nic špatného, když byl jakýkoliv problém, tak se mi snažili pomoci a vyšli mi vstříc.

0 Citovat

Když tu stále omíláme tu AXU, doporučuji podívat se na VPPCZ na stránkách AXA, zejména článek 9 a pak pro ilustraci na podobná ustanovení jiných pojistitelů. Pojištění je pro většinu laiků abstraktní záležitost, kdy bohužel srovnávají cenu a pak ty "marketingové" parametry - typicky výše plnění LN. Samozřejmě se hraje na to, že (a i se to tu v diskuzích píše) to lidi berou jako nutné zlo a v drtivé většině to bohudík nikdo nevyužije a i objektivních zkušeností je poměrně málo. On je rozdíl, pokud pojišťovna uhradí bezproblémově třeba náklady na nějaký ambulantní chirurgický zákrok za 500 USD a pokud má platit opravdu vážnou operaci třeba v Indonésii, kam má navíc v souladu s VPP dopravit rodinného příslušníka atd. Pak se stává najednou černá bílou... No nic, to jen že koupit levné pojištění nemusí být jako koupit levnou letenku smiley

0 Citovat

Byl by třeba zájem o nějaké atraktivní celoroční pojištění? Že bych zkusil oslovit pár lepších pojišťoven pro nás, individuální cestovatele?

0 Citovat

Zájem by asi byl, jenomže co je to "lepší" pojišťovna? Cali má pravdu v tom, že objektivních zkušeností je bohužel (nebo naštěstí) málo. Evropu taky neřeším, mám slušné pojištění na kartě, ale mimo Evropu by mě to fakt zajímalo. Četla jsem, že pojištění u Diners karet je údajně skvělé, ale je to pravda? Z mého osobního "minitestu", kdy jsem se na help lince ptala, zda si můžu sama svobodně vybrat, kde chci ošetřit, mi vyšly nejlépe ERV a Kooperativa, pokud se dá ovšem věřit tomu, co říkají. Uvítala bych reviews na jednom místě, kam by ovšem psali hodnocení pouze ti, kteří plnění potřebovali a žádali o ně.

0 Citovat

Vycházelo by to samozřejmě z podmínek, které bychom si kladly my. Nepočítám ani tak se skvělou cenou, jako výhodným poměrem kvalita - cena. Pojištění by nemělo být nutné zlo, ale věrný společník na cesty. A v okamžik, kdy jej potřebujeme, by se na něj mělo dát 100% spolehnout.

Možná utopická představa, nevím. Jen se ptám do éteru smiley

- neomezený limit je asi standardem
- pojištění zavazadel
- pojištění zpoždění letu
- max délka pobytu v zahraničí 90 dní
- pojištění proti ztrátě / krádeži dokladů

atd., prostě věci, které standardně nejsou v "pojišťovacích balíčcích" nejlevnějších pojišťoven.

0 Citovat

Dave myslím si, že by si to tady určitě svou cílovou skupinu našlo, pokud by se podařilo vyjednat kvalitní pojistné podmínky.

0 Citovat

Souhlasim.

0 Citovat

Siel by som do toho.

0 Citovat

aké poistenie, resp. poisťovnu by ste doporučili na Japonsko? Zatiaľ mi práve najlepšie vychádza Axa Excellent za cca 1800kč a AIG Gold za cca 2300kč, aj keď skôr by som sa priklonil k tej Axe už len kôli tomu, že má neomezené léčebné výlohy. Aký je Váš názor, čo by ste si vybrali vy?

0 Citovat

Hele nic ve zlém, ale je to asi jako kupovat adidas podle počtu pruhů nebo let podle počtu letušek...Čím více, tím lepší... Ony to pojišťovny a asistenční služby moc neprezentují, jak vysoké a za co vyplácejí plnění, ale to neomezené je jen marketingová hra. Mnohem více to plnění omezí příslušné výluky ve VPP než tento limit.

0 Citovat

A nějaké doporučení, která pojišťovna je ok? Sám jsem loni kupoval pojištění buď ČSOB pojišťovny a nebo Allianz. Díky bohu jsem nemusel nic řešit.

0 Citovat

A co celoroční pojištění od nějaké zahraniční pojišťovny? Za relativně přijatelné náklady je nabídka asistence úplně jinde než u českých pojišťoven. Minimálně Alpenverein stojí pro delší/rizikovější cesty za zvážení. Znám pár lidí, co dlouhodobě cestují Asie/Afrika/Austrálie a ti se pojišťují zásadně u nějakých britských nebo německých pojišťoven.

0 Citovat

Asistence úplně jinde...To je naprostý blábol, sorry. Řešil jsi někdy něco s asistenční službou? Ona to je kolikrát síla a opravdu velmi komplikované řešit to česky s Čechem na druhém konci linky, natož anglicky nebo německy případně s nějakým on-line translatorem.
To samé Alpenverein...To je prostě (a už jsem to tady psal x-krát) jen brandované pojištění od Generali s upravenými limity a podmínkami, které se uplatňuje i jen jako subsidiární, tedy až v případě, že není možná likvidace z jiného pojištění. A pokud někdo kupuje cestovní pojištění v zahraničí, má to jiné důvody, než kvalita a rozsah asistenčních služeb, které navíc často poskytuje jeden stejný subjekt...

0 Citovat

AXA láká vysokými slevami (aktuálně je tuším k dispozici sleva 60%), které se však určitě promítnou v podmínkách plnění. My byli na Sri Lance na 14 dní a vyšlo to 450 Kč/osoba (střední verze - komfort).. naštěstí jsme však neřešili žádný problém od kterého by se pojišťovna snažila s největší pravděpodobností distancovat.

0