Vzhledem k aktuálnímu zemětřesení v Indonésii mě napadla otázka, zda cestovatelé podceňují DROZDa stejně tak, jako cestovní pojištění?  .

DROZD - využíváte?

Založil ve fóru Co se nevešlo

11 reakcí

Vzhledem k aktuálnímu zemětřesení v Indonésii mě napadla otázka, zda cestovatelé podceňují DROZDa stejně tak, jako cestovní pojištění? smiley

Využíváte? https://drozd.mzv.cz/

0

Systém Drozd využívám už několik let jak po Evropě tak mimo. Jistota je jistota. Nikdy nikdo neví, kdy budou záplavy, zemětřesení, či jiné živly. Nic to nestojí a vyplněno v systému za pát minut. Ono dokud se nic nestane, tak to člověk nepotřebuje.

0 Citovat

Já nás přihlásila pri cestě do Indonésie a přesně jak píše Asterix, zabere to jen pár minut a jak to může být užitečné. Až pojedem zas, určitě to opět vyplním smiley

0 Citovat

Na Slovensku máme rovnakú službu, na dlhšie/exotickejšie cesty ju využívam (i keď sa väčšinou registrujeme iba 1)

0 Citovat

Chtěl jsem se tam registrovat, když jsem letěl do Íránu, nakonec mi to úplně vypadlo z hlavy... Takže nepoužívám.

0 Citovat

Ja to casto chci pouzivat, ale vetsinou na to zapomenu a vzpomenu si jen kdyz me nekdo strasi, ze je to nekde nebezpecny.. takze minuly rok jen pro cestu do Iranu smiley

0 Citovat

Pojisteni vzdycky, spolehat na nejake ministerstvo v CR = NIKDY smiley

0 Citovat

Loni, když cest začalo přibývat, tak jsem DROZD začal využívat. Je to fajn, člověk nikdy neví.

0 Citovat

Já DROZD taky využívám, pouze teda při cestách mimo Evropu. Kromě pár minut času to nic nestojí a pokud to může pomoc předejít nebezpečným situacím a zachránit majetek, zdraví, život, tak proč ne. Jasně, někomu může vadit ten pocit, že MZV ví že jedeš na dovolenou na Sechely, ale to mně opravdu nevadí.

0 Citovat

Letos jsem se zaregistrovala poprvé, jelikož jsme letěli dost daleko, měla jsem přesný popis, ve kterých dnech kde se budeme nacházet a můžu Vám říci, že je to zbytečnost, jelikož jsme se dne 20.2.2016 nacházeli na Fiji, kde proběhl cyklon 5 stupně a nikdo nás předem neinformoval, že se něco žene a ani potom nezjišťovali jestli jsme v pořádku. Tak z mé zkušenosti velké mínus.

0 Citovat

Před několika týdny jsem ho využila poprvé, když jsme letěli do Istanbulu, jinak při cestách po Evropě mi to nepřišlo až tak důležité.

0 Citovat

Pro cesty mimo Evropu využívám, je to jen pár minut. Když jsem byl v indii, tak mi přišla SMS o zemětřesení v Indii. Zavolal jsem pak domů rodině, že jsem ok. Takže spíš plus.

0
11 reakcí