Zdravím, chtěl bych všechny požádat o vyplnění dotazníku na téma "Využití informačních a mobilních technologií v cestovním ruchu". Jedná se o podklad k bakalářské práci. DOTAZNÍK ZDE: http://www.survio.com/survey/d/H3C1A9L1C5W5Y2G1R Zabere to asi minutu, předem všem děkuji.  .

Krátký dotazník pro cestovatele

Založil(a) ve fóru Co se nevešlo

7 reakcí

Zdravím,
chtěl bych všechny požádat o vyplnění dotazníku na téma "Využití informačních a mobilních technologií v cestovním ruchu". Jedná se o podklad k bakalářské práci.

DOTAZNÍK ZDE:
http://www.survio.com/survey/d/H3C1A9L1C5W5Y2G1R

Zabere to asi minutu, předem všem děkuji. smiley

0

k tej stvrtej otazke asi tolko:

Vasa oblubena farba je:
a, ruzova
b, fialova

takze dotaznik nevyplneny

0 Citovat

Přesně! A u placení bych si taky nemohl vybrat.

0 Citovat

cizy: U té otázky mne ale vůbec nejde o to, jestli tě láká aktivní, poznávací nebo wellness cestování. Jde pouze o poměr teplo x zima, moře x sníh. K čemu má člověk z těchto dvou možností prostě blíže.

soundman73: Pokud neplatíš hotovostí ani kartou, tak tam máš kolonku "Jiné", kde můžeš zmínit jinou variantu. V čem máš problém?

0 Citovat

tak v tom pripade je to dost nestastne naformulovane (Dovolená u moře / Dovolená na horách), ak sa to este da editovat, tak by som tam skor dal otazku smerovanu k rocnemu obdobiu.

0 Citovat

Upřímně jsem měla problém vybrat u placení, dát to takhle na "kartou", "cash" a "jiné" je podle mě příliš osekané - tuhle část bych upravila. Doporučuji dát to do tří řádků ("karta", "cash", "jiné") a sloupce odstupňovat podle "nikdy", "zřídka", "často" atd. Totéž u preferencí moře vs. hory, těžko to přinese objektivní výsledky, když u toho má člověk zásadní problém s rozhodováním a nakonec tam něco prostě odklikne, aby se neřeklo. V případě vedení otázky na roční období vyvstane tentýž problém - existuje spousta lidí, kteří si nevyberou ani jedno, protože prostě preferují OBOJÍ. Takhle postavené to prostě nemůže přinést objektivní výsledek. Vyplnila jsem, ale upravila bych to. Jen si říkám, jak je možné, že na tohle člověka neupozorní vedoucí práce...

0 Citovat

Jinak příklad s lyžováním ve Francii a mořem v Dubaji přesně ukazuje, proč je tahle otázka blbě postavená - když mám na výběr lyžování ve Francii nebo moře v Dubaji, beru Francii, protože zrovna za mořem do Dubaje fakt nejezdím. Pokud budu mít na výběr hory v Nepálu nebo moře v Řecku, beru hory v Nepálu. Ale moře někde v Karibiku či v Oceánii nebo italské Dolomity? Samozřejmě moře! Doufám, že jsem dostatečně ilustrovala, proč se takhle otázka takhle postavit nedá. Odstupňovat podle preferencí je mnohem lepší volba.

0 Citovat

Dobrý den,

obracím se na Vás s žádostí o vyplnění krátkého dotazníku, jehož cílem je získat informace o převládajících zvyklostech cestujících v letecké dopravě při nákupu letenek.  Výsledky budou následně postoupeny vybraným on-line prodejcům letenek, kteří na základě zjištěných výsledků mohou zvýšit atraktivitu nabídky prodávaných letenek pro cestující.

P.S. Vyplnění dotazníku Vám nezabere více než 5 minut.


http://www.click4survey.cz/s4/20120/72544089


Děkuji za spolupráci!


Dalibor Gottwald

0
7 reakcí