bohužel, důvody jsou zde: http://cechvevietnamu.cz/zapisnik/sbohem-a-satecek zkuste třeba Twitter nebo FB. Taky jsem s návodem na víza počítal, byl to super web.  .

Čech ve Vietnamu

Založil(a) ve fóru Co se nevešlo

bohužel, důvody jsou zde: http://cechvevietnamu.cz/zapisnik/sbohem-a-satecek zkuste třeba Twitter nebo FB. Taky jsem s návodem na víza počítal, byl to super web. smiley

0

uf, to az zamrzi ... tiez pomaham ludom cez svoje FB stranky hladat sem tam letenky (bezplatne), naslo sa zopar nevdacnych ludi, ale do takehoto stadia sa to este nedostalo... sem tam mam pocit, ze ludia si myslia, ze ked si platia internet, tak ten "na druhej strane" musi pomoct automaticky...sem tam to vidiet aj tu na fore

0 Citovat

Pán Čech ve Vietnamu mi velmi připomíná pána Johny Czech, který byl před časem velmi aktivní v Malajsii. Kvalitní infoservis, stejné vyjadřování, stejně náhlý konec. Ale opravdu jen spekuluji, vůbec nemusím mít pravdu.
Možná se ale za půl roku objeví Franta z Kambodže....

0 Citovat

Kdepak, to ani nemůžeš myslet vážně...

http://magazin.aktualne.cz/rozhovor-cec ... 590604f2e/

0 Citovat

Ahoj Dave, je to škoda že už není, pár zajímavých informací jsem na jeho stránkách našel. Také jsem četl na internetu, že někdo zkoumal, kdo to vlastně je. Také jsem se díval, ale nic jsem nenašel. Četl jsem i názor, že to byla virtuální osoba, nikde ani fotografie, jméno, co tam dělal, nic. Jestli je to pravda, tak se mu (jim) to povedlo dokonale.

0 Citovat

Čech ve Vietnamu určitě není virtuální osoba, jen se prostě nepotřebuje prezentovat svým jménem. smiley Sešli jsme se loni na podzim shodou okolností v Kuala Lumpur a bylo to moc fajn setkání.

0 Citovat

To jsem náhodu také četl, ale zase žádné jméno, fotografie, kdo to vlastně je, co dělá. čím se živí. Já nyní dostal také podezření, že to je vymyšlená osoba. Já myslím, že se mu nebo jim podařil geniální tah.

0 Citovat

konspiracia smiley

0 Citovat

A to je možná ten důvod, proč vše co o Vietnamu sepsal smazal...

0 Citovat

dobře mi poradil..........okamžitě zareagoval

0 Citovat

Zde dlouhou dobu někdo psal jako Čech ve Vietnamu. Proky se s ním "prý" setkal. Nikdy se nezjistilo, kdo to vlastně je, čím se živí,.. A pokud ho "někdo prý viděl", také tají. Proč? Nikdy se nezjistilo co vlastně dělá, zda existuje, zda není virtuální, což dnes není problém. Celý konec, že web smazal, zmizel ze věta úplně, že "prý mu nikdo nepoděkoval" je také na hlavu. Ale byla to zjímavá epizoda jak je možné vytvořit dnes člověka a dokonce získat "slávu". Palec nahouru.

0 Citovat

Magore, Magore, nač to "prý", nač ty konspirační teorie? smiley Abys už dál nemusel spekulovat nad nesmysly, tady máš screenshoty z mého facebooku z naší konverzace před naším setkáním a po něm. Dokonce jsem byl osloven jako první, jestli se nechci setkat. smiley

A co se týká nějakého tajení – já nevím, tak pokud všude vystupoval jako Čech ve Vietnamu a ne pod svým jménem, přijde mi normální to respektovat. Prostě asi to tak chce. Nebo když si teď vymyslím, že se jmenuje třeba Kryštof, a napíšu to tady, tak tím moje sdělení nějak získá na důvěryhodnosti? smiley Spíš bych se zamýšlel nad tím, proč jsou lidi takoví, jací jsou, že dokážou člověka, který je ochoten zdarma nezištně pomáhat, dotlačit až do fáze, kdy mu ten veškerý nevděk začne lézt krkem a celé mu to zhnusí.

0 Citovat

MAgor, magor...vdaka takymto ludom ako si ty ten blog zmazal...

0 Citovat

Smutné je urážet a ještě smutnější být zaslepený. Internet je vynikající věc, ale současně velmi ošidná. Je zasycen nesmysly, manipulacemi. Virtuálními osobami se jenom hemží. Pokud přebírám ve větším rozsahu někoho názory, rady, porady, chci vědět kdo to je, jaké má zkušenosti, co dělá a jaký svými stránkami směřuje cíl. A pokud někoho hájím, to už bych ho musel skutečně velmi dobře znát. Opakuji, podařil se mu (jim) mistrovský manipulační kousek. Z vašich příspěvků je to viditelné. Udělal (udělali) si zde fanoušky, aniž oni vědí vlastně čí jsou fanoušky. Ještě bych pochopil, „líbily se mi stránky“ . Ale už ne nějaká neznámá, fiktivní osoba. A minimálně neurážím a zamyslím se. Váš „Magor“.

0 Citovat

Připusťme, že by ta konspirační teorie o virtuální uměle vytvořené osobě (osobách) byla pravdivá. Ovšem pořád mi uniká smysl toho všeho, proč by to někdo dělal? Vždyť se nejednalo o placené služby, ten člověk radil ostatním zadarmo, ne? Spíše mi připadá pochopitelné, že si chtěl chránit své soukromí, když už se na něj mohl obrátit kdokoliv...

0 Citovat

Přečetl jsem jeho vyjádření proč skončil se stránkama a s aktivitou a jen jsem si utvrdil názor(vedl jsem s ním kdysi menší diskuzi tak trošku o jhv.Asii obecně),že ten člověk možná uměl poradit a hlavně o Vietnamu toho hodně věděl,ale byl svým způsobem arogantní,tak trošku zaslepený a nepřipouštěl si jiný názor než ten svůj!

0 Citovat

no asi ta arogancia vznikla z toho, ako sa k nemu ludia spravali. Aj tu na fore, ak sa niekto po 953x spyta, ci je mozne nastupit az vo Viedni a nie na zaciatku vo Frankfurte, alebo ci treba kreditku na pozicanie auta, alebo ci ma kupit tu 10 eurovu letenku do Londyna, alebo este pockat, ci bude lacnejsia - tak tiez sa neda byt vzdy laskavy, najma ak ten co sa pyta pomaly povazuje za povinnost, aby dostal hned odpoved, bez toho, aby si urobil aj sam sa trosku posnazil a venoval 10 minut nejakemu citaniu skorsich prispevkov.

0 Citovat

Je mi vcelku jedno, zda existuje nebo ne. Jisté, je že se skrýval (skrývali) A stálé opakování „já pomáhám zadarmo“, ale oni mi nepoděkují bylo až úchylné. Přes maily na Facebooku nikdo zde nedoložil, kdo to je, (jsou) proč je ve Vietnamu, proč se skrývá. A že by se živil „misionářským pomáháním“ věří snad jenom malé dítě. Co dělá, čím se živí, na základě jakých zkušeností „radí“? Dokola opakuji, byl to excelentní úspěch získat „slávu“ pro někoho, o kom ani nevíme, zda existuje. O kom nevíme vůbec nic. Mimo jednoho jediného „obhajitele“, který ho „prý viděl“ v Malajsii, ale sám také mlží.

0 Citovat

Mandarinko, většinou za vším je byznys. V Asii všeobecně se pracuje za provize. Někde jsem četl, že byl (byli) spojen (spojeni) s cheapvisa a od nich měl (měli) provize. Čím větší návštěvnost, tím větší příjem. Nepíši to jako fakt, nevím to, ale má to logiku. Já typuji, že se s nimi pohádal a proto skončil. Proto záměrně web vymazal. Protože kdyby to bylo jenom že mu lidé „neděkují“ mohl vymazat jenom mail nebo prostě neodpovídat. Já nikoho neobviňuji, (ani nemohu Vietnam ani neznám, nemohu posoudit jeho "rady") ale já bych na jeho „rady“ moc nedal. Prostě to bylo vše minimálně hodně divné

0 Citovat

Za mě velké díky Čechovi ve Vietnamu a jeho web.
Já jeho web četl asi rok a určitě mě k návštěvě Vietnamu motivoval (a určitě i další stovky lidí).
Škoda jen, že byl obsah smazán. I bez blogu mohl sloužit dalším cestovatelům jako inspirace.

0 Citovat

Ty jsi opravdu blázen a s takovými lidmi, je jakákoliv diskuze zbytečná.

0 Citovat

Magore, magore, soukromí je velmi cenné, což zřejmě nechápeš…. Spousta lidí na těchto fórech má nic neříkající „nicky“ – takže anonymní, pokud někdo chce, sám uvede email, phone…. Jak jsem se tu dočetla, tak Čech se dal zkontaktovat, takže absolutně nechápu, co řešíš ……vlastní problémy?
Nevím, kde žiješ, ale za služby se platí!!! A to jakékoli! A pokud po tobě za radu nechtěl poslat tři padesát, tak se nediv, že čekal aspoň obligátní „děkuji za radu“, a ne tisíc stupidních dotazů, které si za tři minuty „vygoogluješ“, pokud jsi průměrně inteligentní….. což je nás většina, ne? 

0 Citovat

Magor je beztak virtuální osoba, která si tady získává slávu... Nebo snad o něm někdo něco víte? Znáte ho, víte co dělá??? smiley

0 Citovat

Vůbec nebyl účel abych někoho haněl. Ale sami jenom dokazujete jak to funguje. Je možné vytvořit velice úspěšný informační web a nápad ho nazvat "Čech ve Vietnamu" je až geniální. A žít třeba z příjmu Cheapvisa. Nebo z banerů. A web dokonce získá spoustu svých obhajovatelů. To, že jsme se nikdy nedozvěděli nikde jinde o nějakém Čechu žijícím v Saigonu a neočekávané vymazání není normální. Já se snažil zdůraznit, že virtuálních osob na internetu existují miliony a zde toto byl velice dobrý příklad. Není potřeba hned urážet Mimochodem lidí schovaných před zákonem v Asii žije také dost. Zde nepodezírám, jenom ukazuji na jednu z mnoha možností.

0 Citovat

Já už bych toto téma uzavřel. Nic nového do debaty se nepřineslo, jen se dohadují dvě strany a výsledek je přeci jasný..
"Čech ve Vietnamu" je skutečně virtuální osoba, za kterou stojí skutečná, která nechce být vidět. smiley

0