Dobrý den, prosím o tip, kdy navštívit tuto oblast. Zajímá mne městská turistika. Nechci moknout a ani se péct. Děkuji. .

Andalusie - kdy navštívit?

Založil(a) ve fóru Co se nevešlo

6 reakcí

Dobrý den, prosím o tip, kdy navštívit tuto oblast. Zajímá mne městská turistika. Nechci moknout a ani se péct. Děkuji.

0

Ahoj, já byl loni v Malaze začátkem října, teploty okolo 30 stupňů, doporučuju trek na Mulhacen, Granadu a Gibraltar. Hlavně spíš středomořské pobřeží, v říjnu je u Atlantiku studenější voda.

0 Citovat

Ja som bol v Andaluzii v 7/15 a peklo 37% v tieni. Pokual vyslovene chces cestovat co doporucujem Granada Sevilla Cordoba a vobec cely juh je nadherny tak lepsie je skor. Na kupanie zas idealny ten cervenec

0 Citovat

Klidně můžeš říjen/listopad ... Březen/květen ....

Jako já tam byl na pár dní v prosinci a ve Valencii, kde jsem bydlel, bylo asi o 5 stupňů míň, ale bylo to na poznávací výlet akorát. Nějákých 15-18 stupňu.

Takže prakticky celoročně. V lednu jsme se opalovali na pláži pod Valencií. Španělsko je celkově přenádherné

0 Citovat

Doporučuji jaro, když všechno kvete (včetně prostředních pásů dálnic). Nejlepší čas. Jen na koupání to není úplně ideální. Moře může mít i pod 20. Červenec, srpen nedoporučuji. Ohromné vedro. Kolem Sevilly běžně 35 a více.

0 Citovat

Ahoj, my byli minulý rok na začátku srpna v Rincón de la Victoria, Malaga je od tam vzdálená 15 km,moře bylo strašně studený, nedalo se tam pořádně ani koupat, studený proud od Gibraltaru...teplota vzduchu byla ale tak 35°C..jinak Malaga krásný město smiley

0 Citovat

My sme boli pred troma rokmi v strede oktobra. V Malage chladnejsie, 20-25°C, Cordoba a Granada hicek okolo 30, v noci to ale oproti Malage klesalo vyraznejsie, resp na rovnaku teplotu 13-17°. V Malage bola studena voda, 20 km juznejsie v Benalmadene o 5° teplejsie a uplna pohoda.

0
6 reakcí