Nemá někdo zkušenost s transitními vízy skrze Qatar Airways? Jsou dostupné pro CZ/SK? https://transitvisa.qatarairways.com/tr ... isa/search .

Katar - transitní vízum

Založil ve fóru Víza, odletové taxy, upozornění

10 reakcí

Nemá někdo zkušenost s transitními vízy skrze Qatar Airways? Jsou dostupné pro CZ/SK?

https://transitvisa.qatarairways.com/tr ... isa/search

0

Zkousel jsem to v 2011 v Doze na imigrancim na letisti a CR bylo tehdy na seznamu zemi, kterym transit viza nedavali. Je dost mozne, ze tam byla nejaka souvislost se souzenim katarskeho prince.
Kazdopadne jsem pred nedavnem nekde videl zpravu, ze by melo dojit ke zmene a obcane CR by s timto jiz nemeli mit problem v Kataru. Bohuzel si nepamatuji od kdy to ma platit. Zkus se obratit na velvyslanectvi v Kuvajtu - zastupuje i Katar a o takove veci by "meli" mit prehled.

0 Citovat

Stále nad tím přemýšlím a zatím je víc pro než proti... Gíza, Doha, F, Sapphire status... Jen jsem doufal, že dnes cena znovu poklesne kvůli EGP smiley

0 Citovat

No ja myslim ze EGP je akorat blba nahoda eDreams - aby to fungoval stejne jako v pripade poklesu rublu s Aeroflotem, tak by Katarci museli platit za ropu v EGP a to urcite nedelaj - tzn. pri pohybu EGP by spravne mela rust cena letenky v EGP, aby na tom netratila airolinka..

Ja bych skoro i letel tak na tyden, ale potreboval bych nekdy zacatkem roku max, zacatkem jara mame delivery date juniora, takze zena uz trochu remca.. smiley

0 Citovat

Ak by sa nasiel niekto kto ma prakticku skusenost s navstevou Dohy, mam 8 hodin na prestup a este som nenasiel nikoho, kto by aj fakticky opustil letisko.
Dakujem

0 Citovat

tak musis letiet s Qatar Airways a vyplnit formular:
http://www.qatarairways.com/global/en/q ... -visa.page

0 Citovat

Ahojte, musí se o transitní vísa zažádat předem (respektive, je to lepší) nebo až na letišti?

0 Citovat

Ahoj, do Kataru vízum nepotřebujete, stačí pas.

0 Citovat

Jako ani ne, kdyby jsi měl využít jejich hotelu při dlouhém přestupu?

0 Citovat

Nene, do 90 dní pobytu zkrátka žádné vízum nepotřebujete. 

0 Citovat

[citace="Kryštof Hájek"]

Nene, do 90 dní pobytu zkrátka žádné vízum nepotřebujete. 


Super, díky moc :-) 

0
10 reakcí