Ahoj, možná tu budu za idiota, tak prosím omluvte začátečníka, ale nějak jsem nepochopil jak funguje systém Ares (akční kalendáře): příklad: vyberu nějakou výhodnou nabídku, třeba Praha - Reykjavík za šest tisíc a něco (http://letenky.cestujlevne.com/booking/ ... ealer=4504)... vyberu datum ve sloupečku "Cesta tam" ... no a v tu ráno se mi ve sloupečku "Cesta zpět" všechny datumy od tohoto data výše zašednou až do konce a nejde vlastně vybrat, kdy se chci vrátit... Když vyberu datum ve sloupečku "Cesta zpět", tak zase zašednou všechny datumy před tímto datem ve sloupci "Cesta tam".... A žádnej "Krok dál" tam prostě není, je tam jen "Krok zpět" ... tak jako nevim... prostě se tam vždycky zaseknu a nevim jak dál... poradíte? .

Akční kalendáře letenek

Založil(a) ve fóru Cestujlevne.com

1 reakce

Ahoj,

možná tu budu za idiota, tak prosím omluvte začátečníka, ale nějak jsem nepochopil jak funguje systém Ares (akční kalendáře):
příklad: vyberu nějakou výhodnou nabídku, třeba Praha - Reykjavík za šest tisíc a něco (http://letenky.cestujlevne.com/booking/ ... ealer=4504)... vyberu datum ve sloupečku "Cesta tam" ... no a v tu ráno se mi ve sloupečku "Cesta zpět" všechny datumy od tohoto data výše zašednou až do konce a nejde vlastně vybrat, kdy se chci vrátit... Když vyberu datum ve sloupečku "Cesta zpět", tak zase zašednou všechny datumy před tímto datem ve sloupci "Cesta tam"....

A žádnej "Krok dál" tam prostě není, je tam jen "Krok zpět" ... tak jako nevim... prostě se tam vždycky zaseknu a nevim jak dál... poradíte?

0

Ahoj, díky za zpětnou vazbu!

Je to nastavený fakt špatně, ale jen barevně! smiley Normálně zvol termín jaký požaduješ, oni zšednou, ale jsou aktivní. Nechám opravit, resp. vše budeme ladit.

0
1 reakce