Nové Cestujlevne.com – vaše připomínky k diskuzi :)

Založil před 10 lety David Eiselt ve fóru Cestujlevne.com

Je to dotaz na autory webu. Z mého pohledu čistě technicky, aby jsi mohl do Palestiny, musíš do Izraele. Při vjezdu třeba z Jordánska vstupuješ de facto na území Palestinské samosprávy, ale prostě de iure do Izraele a do pasu (samozřejmě hypoteticky) dostaneš izraelské razítko. Tedy z tohoto pohledu bych v cestovatelské mapě udělal jen Izrael, a to myslím bez nějakého politického kontextu.  Ty Tebou zmiňované území můžeš navštívit, aniž by jsi musel předem vstoupit do Číny nebo Francie a tedy chápu jejich význam v cestovatelské mapě. Toť můj subjektivní pohled...

0 Citovat

Mám chrome na widlích a když dám hledat letenku do AMS, tak tlačítko Hledej nic nedělá.

0 Citovat

Leoš Literák napsal(a):

Mám chrome na widlích a když dám hledat letenku do AMS, tak tlačítko Hledej nic nedělá.

Dělá to stále? Zlobí nás teď Student :/

0 Citovat

už ne

0 Citovat

Když odešlu SZ, tak se stránka nenahraje znovu, takže to vypadá, že se zpráva neodeslala. Už jsem jednou takhle odeslal zprávu asi 5x 

0 Citovat

Jojo, víme o tom. Budeme přepisovat komplet řešení chatu. Díky za trpělivost

0 Citovat

Můžete z průvodce po Namibii odstranit tu zmínku o afroameričanech? Chápu že je to snaha o korektní pojmenování, nicméně je to dost úsměvné. 

0 Citovat

A kde to tam je? Nic nevidím...

0 Citovat

V části jazyk.

0 Citovat

Lukáš Jangl napsal(a):

V části jazyk.

Už to vidím... Slušný:-)

0 Citovat

Nový vyhledávač letenek se moc nepovedl. Když zadám jiný návrat a pak pomocí Upravit hledání změním třeba datum návratu, tak se na horním řádku s přehledem nezmění. Taky jsem zkoušel hledat něco +- 3 dny a když jsem zadal odlet v nějakou konkrétní sobotu, našlo mi to levné lety, ale když jsem zadal odlet už v pátek, tak mi to nejlevnější let (sobotní) nenašlo.

0 Citovat

Nám se taky moc nelíbí :) ale tohle je něco, co není pod naší kontrolou, zatím.

Ta nepřesnost s hledáním se občas děje u specifických routingů, to bylo vždycky.

0 Citovat

Chválím nový seznam zemí u mapy v profilu cestovatele a zobrazování názvů zemí při najetí myší na mapu. Dovolím si k tomu pár poznámek:

• bylo by fajn mít možnost vidět celý seznam zemí, tzn., když mám pod seznamem napsáno "+ 25 dalších", už si je nemůžu rozkliknout a zobrazit, což je podle mě škoda
  • vidím, že je snaha seznam řadit abecedně, ale najednou mám na konci zobrazených zemí Bahamské ostrovy, Honduras a Kanadu, které tam abecedně určitě nepatří (ani v angličtině)
  • v seznamu mám Spojené království, na mapě po najetí myší je Velká Británie
  • po najetí myší na mapu jsem narazil na pár chyb - sorry, jsem grammar nazi :))
    "Byl jsem ve Spojených Arabských Emirátech" => mělo by být malé A a malé E
    "Byl jsem v Jižní/Severní Korei" => správně je v obou případech "Koreji"
    Na mapě máte mezi Džibutskem, Etiopií a Somálskem oblast odpovídající neuznanému státu Somaliland. Neřeším, zda jej tam mít nebo nemít, ale místo názvu se vám zobrazuje "-99".
    "Spojené Království" v seznamu zemí => mělo by být malé K

0 Citovat

1. Mapa v profile by chcela mať aj zoom

2. Screenshot 1 - neviem na čo je tam scroll

3. Vyhľadávanie na stránke by mohlo zahŕňať aj cestopisy

4. Ak si vyberiem konkrétnu oblasť cestopisov napr. https://www.cestujlevne.com/cest...asie 

4. 1. nemám možnosť zobraziť ďalšie cestopisy ako je prvých 12

4.2. na tejto stránke nefunguje ten vyhľadávací box bez popisu

screenshot-1.png

0 Citovat

2) mělo by být pryč

4.2) mě funguje, zkus znovu, možná se jen nenačetl?

Zbytek OK, zpracujeme.

Jen si nejsem jist u těch cestopisů na hlavní stránce. Jak by to mělo fungovat? Nebudeš hledat konkrétní název cestopisu, takže mě napadá jen fakt, že napíšeš nějaký stát a vypíše se ti i řádek s odkazem na cestopis?

0 Citovat

2) tam pořád mám

0 Citovat

2. ako píše Ridder stále to nie je preč

3. neviem či ste to tam doimplementovali teraz, ale predtým som to tam nevidel napr. https://www.cestujlevne.com/vyhl...?query=pra , vyhľadalo to aj v 3 cestopisoch, takže to je vyriešené

4.2. asi som bol nedočkavý, funguje to

0 Citovat

Již 5. den se mi nerefreshuje mainpage na mobilu (android). Tzn. nevidím na mobilu aktuální "akční letenky". Jako poslední je tam zobrazena Barcelona. Musím do menu a následně se proklikat na akční letenky. Mainpage je ale 5 dní stará, refresh nepomáhá. Je to problém jen na mém přijímači?

0 Citovat

Mně by se líbílo, kdyby se na https://www.cestujlevne.com/aktivita dalo kliknout na Více a zobrazilo by se třeba dalších 12 "novinek". V některých akčnějších dnech člověku lehce uteče nějaký komentář...

0 Citovat

Tohle by se mi líbilo u seznamu navštívených zemí.

0 Citovat

yess napsal(a):

Již 5. den se mi nerefreshuje mainpage na mobilu (android). Tzn. nevidím na mobilu aktuální "akční letenky". Jako poslední je tam zobrazena Barcelona. Musím do menu a následně se proklikat na akční letenky. Mainpage je ale 5 dní stará, refresh nepomáhá. Je to problém jen na mém přijímači?

Není, mám to stejně - také poslední Barcelona (Win 10, Chrome).

0 Citovat

yess napsal(a):

Já tento problém nemám, vidím na mobilu (Xiaomi s androidem) totéž, co na NB. Refresh taky funguje.

0 Citovat

Mne to take funguje, na pc Chrome, win 10 + iphone 8 s ios 12

0 Citovat

yess napsal(a):

Ten samý problém - mobilní verze, v mém případě Safari na iPhone (nejnovější iOS). 

0 Citovat

Ahoj, taky mi to už nekolik dní nejde.

Zkoušel jsem i jiný prohlížeč, ale nepomohlo to.

Mám Android 8.
0 Citovat