Ahoj, dnes (21.3.2017) jsme rozeběhli nový web. Mimo akčních letenek a fóra přinášíme:průvodce destinacemiprůvodce letištiprůvodce aerolinkamiPozději pak pár dalších nápadů, viz administrace ;)Uvítám vaše podněty i  nápady na vylepšení. Pojďme prostě diskutovat nad novým webem. Dost jsme toho díky vám na beta verzi odladili, najdeme další věci i na ostré verzi? .

Nové Cestujlevne.com – vaše připomínky k diskuzi :)

Založil ve fóru Cestujlevne.com

Fakt by bolo super keby to niekto premazal od toho spamu. To nie je normalne kolko tu toho je.

3 Citovat

Spam - v tuto chvíli to aktuálně vypadá na HP takto, včera to chvílemi bylo podobné. Opravdu s tím nejde něco udělat, nějak tomu předcházet? Povolit vytvoření nového příspěvku stejnému uživateli jednou za 30 minut, potvrzovat novou registraci mailem, použít při registraci Captcha, ...?


snimek-obrazovky-2022-01-21-112150.jpg

8 Citovat

Neboj vsetko bude, chce to len cas vid rovnake nicky sa podarilo zablokovat po par rokoch. 

Takze dockaj casu jak hus klasu :)

0 Citovat

Jj, naděje umírá poslední.

0 Citovat

Easy řešení je dát práva na čištění plevelu více uživatelům. Zvolit moderátory, jako je to třeba na stackoverflow. S omezením jen na spamy.

2 Citovat

Jj, už to tu někdo nabízel. I já bych to mohl dělat, kdyby byl zájem, on-line jsem skoro pořád. Což nic nemění na tom, že předcházet spamu je lepší než ho mazat.

3 Citovat

To tady spamujete roboty ať dostanete práva moderátora a stejně Vám jde jen o mazání příspěvků legendy Mikira.

Že se nestydíte :-D

3 Citovat

Ahoj, počítávám vám cestovatelská mapa správně počet zemí?

Odstranil jsem všechny země z mapy, ale stejně profil říká "Navštívil jsem 3 země světa".

Díky

0 Citovat

Mně to ukazuje o 2 víc než je skutečnost. Že by součet Navštívil jsem + Chystám se navštívit?

0 Citovat

Ahoj, ví tady někdo, zda se dá vyhledat nějaké starší téma v diskuzi? Nebo dá se nějak vyhledávat vůbec nějaké info staršího data? Děkuji za pomoc.

0 Citovat

Sypeš sůl do otevřené rány;-)

3 Citovat

Zatím takhle :/ https://www.google.com/search?q=...%2Fdiskuze

0 Citovat

Hm, tak to jsem tu asi blbě 🤕 nějaké info k použití webu, nebo pokus - omyl? Sorry, nechci tu nějak zlobit štamgasty, ale nevím zda mi jako nováčkovi projdou chyby

1 Citovat

Občas nejde některý příspěvek smazat, bylo by super to opravit.

0 Citovat

Nevím jestli by to bylo technicky možné, ale když mě tady zaujme nějaký cestopis a s velkou jistotou vím, že ho tady budu třeba za rok těžko dohledávat, přidat možnost stáhnout do nějakého formátu, do začátku třeba pdf. Protože tady zpětně něco najít je peklo.

1 Citovat

V souvislosti s tím by nebylo špatné v systému nedovolit publikovat cestopis, dokud ho autor nepřiřadí k určité zemi, pak cestopis lze vyhledat podle státu.

Stačí se podívat na posledních 24 cestopisů a kolik z nich to chybí - Panama, Brusel, Tenerife, Tenerife, Madeira, Havaj, Zanzibar - takže více jak čtvrtině. Ty cestopisy tady časem zapadnou a v současném stavu je tady už nikdo nikdy nenajde.

0 Citovat

Co tohle? Původně to byl jen nápad, ale možná je čas jej zrealizovat?

Člověk by si uložil akci, cestopis, jakoukoliv stránku z průvodce a dostal by i notifikaci na nový komentář, možná aktualizaci obsahu?

Státy nebyly povinné, aby se dalo vyjádřit k čemukoliv - jak se sbalit do zavazadla, revolut karta tu byla... ale to je asi vše. Takže stát bychom mohli přidat jako podmínku.


snimek-obrazovky-2022-02-10-v-9-15-40.png

0 Citovat

A podobne by sa mohli ukladat aj temy z fora. Ono to tu aj bolo ale zmizlo to

0 Citovat

Máš pravdu, fórum takhle funguje od začátku :)) a stále https://www.cestujlevne.com/disk...sledovane/

0 Citovat

A co třeba normální , uživatelsky vlídné vyhledáváni podle hesel? Spousta zajímavých informací je v textech diskusí na fóru, které jsou ale zpětně nedohledatelné. Proč ani po pěti letech (ne)fungování tohoto paskvilu fóra něco tak esenciálního stále není v provozu? Příště se už raději neptejte, když z vaší strany je pak nulová reflexe podnětů že stran uživatelů. 

3 Citovat

Nevim, jestli tomu dobře rouzumim - sledované jsou fajn, jenže člověk nikdy neví, co se mu kdy v budoucnu bude hodit. Jako třeba já teď budu potřebovat info k takovým 5, 7 místům západního Středomoří a nějak nevím odkud se na to vrhnout.

Kdybych si mohla dat do vyhledávacího řádku místo, tak jedu bomby👍

Popravdě, jsem tu par dní ale pořád se úplně neorientuju, jako třeba najít svoje sledované diskuze....? Nebýt odkazu níže, tak fakt nevím 😬asi jsem veterán😳

Ale abych jen nehaněla.....Jsou tu moc hezké cestopisy a fotky👍

David Eiselt napsal(a):

Máš pravdu, fórum takhle funguje od začátku :)) a stále https://www.cestujlevne.com/disk...sledovane/

0 Citovat

Vyhledávání je jedna věc, ale já pořád nerozumím tomu, proč je vidět jenom posledních 12 témat z fóra/z akčních letenek/na blogu a v průvodcích. Proč proboha jen 12? Proč nemůžu listovat dál a dál třeba v řádu stovek? Upřímně neznám na internetu žádný jiný web obsahující nějakou formu diskuzního fóra, který je takhle šíleně omezen.

5 Citovat

Ta "žhavá témata" na titulce nebyla imho nikdy zamýšlena jako vstup do fóra, které si můžeš normálně rozkliknout z horního menu a listovat si všemi diskuzemi jak potřebuješ daleko do minulosti.

To, že to je řešení uživatelsky řekněme matoucí je druhá věc.

0 Citovat

To taky není úplně ideální, protože ve fóru (z horního menu) si musíš nejprve vybrat oblast/téma a pak teprve můžeš listovat. A protože na jedno téma existuje 150 vláken, tak nemáš šanci... už jsem zkoušel takto něco hledat, věděl jsem, že o tom byla diskuze cca před 14 dny... dlouho mi to trvalo. Tudíž Jardova myšlenka listování v tématech chronologicky daleko do minulosti jako na hlavní stránce je ok. 

1 Citovat

To souhlasím. Ale to jsme zase na začátku, u toho, že forum nefunguje dobře nejen pro hledání.

0