Ahoj, dnes (21.3.2017) jsme rozeběhli nový web. Mimo akčních letenek a fóra přinášíme:průvodce destinacemiprůvodce letištiprůvodce aerolinkamiPozději pak pár dalších nápadů, viz administrace ;)Uvítám vaše podněty i  nápady na vylepšení. Pojďme prostě diskutovat nad novým webem. Dost jsme toho díky vám na beta verzi odladili, najdeme další věci i na ostré verzi? .

Nové Cestujlevne.com – vaše připomínky k diskuzi :)

Založil ve fóru Cestujlevne.com

Nebude to spíš u tebe, Libore? Já žádné performance problémy nepozoruji, ani teď, ani dříve...

0 Citovat

Jiné weby mi fungují s rychlou odezvou a stejný rozdíl mám i na počítači v práci (ale tam nemám vyzkoušené v poslední době SZ).

0 Citovat

Zkus promazat, pokud tu máš nějaké vyšší číslo jako já. Ono to pak bude zpomalovat průchod celým webem, ale nemělo by tedy tak, jak píšeš.

snimek-obrazovky-2025-08-07-v-15-41-16.jpg

0 Citovat

Tématy to není. Asi byl tento web takto pomalejší (čekání třeba 1-2 s) i dřív, ale se starými mobily jsem měl podobně pomalé i ostatní weby, které běžně používám. S novým mobilem, který mám několik měsíců (není to žádný zázrak, jen nejlevnější s eSim), ostatní weby z mého pohledu zrychlily. Že bych nemohl otevřít na mnoho pokusů SZ, kdy se i minuty nic nedělo (včera i dnes) se mi ale dřív asi nikdy nestalo. Nakonec jsem ji s nějakým čekáním otevřel.

0 Citovat

Já mám s CL problém na mobilu, kdy stránka zamrzne a musí se refreshovat.  Jiné aplikace mi to nedělají. 

0 Citovat

To může být problém s reklamními skripty...

1 Citovat

Ahoj, v cestopisech přibylo hodně z Ugandy a lákají na Ilumináty. To asi není úplně chtěné nebo jo? Tam není možnost označit jako spam nebo nahlásit toho “autora”. 

1 Citovat

Vzhledem k tomu, že se to pořád objevuje, tak to majitele zjevně netrapí. Protože jinak by s tím určitě něco udělal. 

6 Citovat

jste se ještě nebyli podívat v Ugandě na iluminátech? Tam lítám dvakrát do roka, a jsou super!

0 Citovat

A pokud se behem teto "osvicenske" mise zucastnis trochu mastnejsi exkurze za gorilami, letenka te naopak muze vyjit ultra-levne s Brussels Airlines z Budapesti.

0 Citovat

Zas tady dělá bordel v cestopisech nějaký Agent z Ugandy, můžete to prosím vymazat? Děkuji :-)

4 Citovat

Hlásím návštěvu z Ugandy v cestopisech, prosím o výmaz :-)

2 Citovat

Bylo by možné vypnout překlad mezi CZ a SK? Tohle se nepovedlo: https://www.cestujlevne.com/lete...#komentare

3 Citovat

Co je špatného na překladu z cizího jazyka? :) Dnes tomu spousta lidí nerozumí.

0 Citovat

(SK) letenky > (EN) tickets > (CZ) jízdenky... možná bychom na CL mohli zobrazovat slovenské komentáře v originále, to ničemu vadit nebude.

1 Citovat

Stále to tragické vyhledávání... Rýsuje se nějaký pokrok v dohledné době?

3 Citovat

Chápu to správně tak, že spam od iluminátů tvoří významnou část výnosů CL a jako takový je tedy na stránkách žádoucí, nebo se dá v době následující po dohledné, očekávat nějaká změna?

0 Citovat

Myslíš, že má CL z každého nově získaného ilumináta provizi?🤔

0 Citovat

David Eiselt napsal(a):

Zkus promazat, pokud tu máš nějaké vyšší číslo jako já. Ono to pak bude zpomalovat průchod celým webem, ale nemělo by tedy tak, jak píšeš.

měl jsem stejný problém a popravdě už mě fakte  štvalo 5-8s čekání na otevření jakéhokoliv tématu v diskuzi, po odhlášení to zmizelo, označení vše jako přečtené v každém případě vše  zrychlilo, tak to asi nějak technicky souvisí přihlášeným uživatelem...

1 Citovat

Ilumináti by měli být vyřešeni.

Ano, vyhledávání bude. Počítá se s ním jako hlavní akcí na hlavní stránce.

3 Citovat

Zdá se, že nefunguje otevření Sledovaných diskuzí na https://www.cestujlevne.com/disk...sledovane/

0 Citovat

Co ti to háže? U mě v pohodě.

0 Citovat

David Eiselt napsal(a):

Ilumináti by měli být vyřešeni.

Zas sú cestopisy zamorené iluminátmi.

1 Citovat

Funguje ještě hlídač letenek? Včera jsem tam dělal nějaké úpravy, potvrzovací email dorazil jeden ze tří a dnes se dívám, že mám hlídače úplně prázdného, jako bych si nic nevybral.

0 Citovat

Nevidím historii, ale dle všeho se tvůj @seznam.cz nastavil teprv dnes a od té chvíle byly doručeny 2 notifikace.

0