Ahoj, dnes (21.3.2017) jsme rozeběhli nový web. Mimo akčních letenek a fóra přinášíme:průvodce destinacemiprůvodce letištiprůvodce aerolinkamiPozději pak pár dalších nápadů, viz administrace ;)Uvítám vaše podněty i nápady na vylepšení. Pojďme prostě diskutovat nad novým webem. Dost jsme toho díky vám na beta verzi odladili, najdeme další věci i na ostré verzi? .
Tématy to není. Asi byl tento web takto pomalejší (čekání třeba 1-2 s) i dřív, ale se starými mobily jsem měl podobně pomalé i ostatní weby, které běžně používám. S novým mobilem, který mám několik měsíců (není to žádný zázrak, jen nejlevnější s eSim), ostatní weby z mého pohledu zrychlily. Že bych nemohl otevřít na mnoho pokusů SZ, kdy se i minuty nic nedělo (včera i dnes) se mi ale dřív asi nikdy nestalo. Nakonec jsem ji s nějakým čekáním otevřel.
Ahoj, v cestopisech přibylo hodně z Ugandy a lákají na Ilumináty. To asi není úplně chtěné nebo jo? Tam není možnost označit jako spam nebo nahlásit toho “autora”.
A pokud se behem teto "osvicenske" mise zucastnis trochu mastnejsi exkurze za gorilami, letenka te naopak muze vyjit ultra-levne s Brussels Airlines z Budapesti.
Chápu to správně tak, že spam od iluminátů tvoří významnou část výnosů CL a jako takový je tedy na stránkách žádoucí, nebo se dá v době následující po dohledné, očekávat nějaká změna?
Zkus promazat, pokud tu máš nějaké vyšší číslo jako já. Ono to pak bude zpomalovat průchod celým webem, ale nemělo by tedy tak, jak píšeš.
měl jsem stejný problém a popravdě už mě fakte štvalo 5-8s čekání na otevření jakéhokoliv tématu v diskuzi, po odhlášení to zmizelo, označení vše jako přečtené v každém případě vše zrychlilo, tak to asi nějak technicky souvisí přihlášeným uživatelem...
Funguje ještě hlídač letenek? Včera jsem tam dělal nějaké úpravy, potvrzovací email dorazil jeden ze tří a dnes se dívám, že mám hlídače úplně prázdného, jako bych si nic nevybral.