Ahoj, dnes (21.3.2017) jsme rozeběhli nový web. Mimo akčních letenek a fóra přinášíme:průvodce destinacemiprůvodce letištiprůvodce aerolinkamiPozději pak pár dalších nápadů, viz administrace ;)Uvítám vaše podněty i nápady na vylepšení. Pojďme prostě diskutovat nad novým webem. Dost jsme toho díky vám na beta verzi odladili, najdeme další věci i na ostré verzi? .
No dva dni uběhlo jako by nic, čekal jsem, jestli se admini rozhodnou reagovat na můj podnět, ale zdá se, že to nedopadlo na úrodnou půdu. Tak ještě jednou, vidíte v příloze ty spamy od ilumináta z Ugandy? Je jich tam přes 30, tak s tím něco dělejte :-) Na co provozujete web, když tu je takový bordel, to pak nemá cenu se ani snažit dělat nějaký smysluplný cestopis, protože se v tomhle bordelu ztratí !!!!
Pořád se tu blbě hledá, tak se tady zeptám: je na blogu nějaký průvodce řešením změněného/zrušeného letu? Ten zápisek o kompenzaci za zrušený let jsem našel, ale to není to, co hledám.
A proč to hledám - často v různých cestovních skupinách na FB narážím na dotazy, jak řešit zrušený nebo posunutý leg a bylo by dobré mít na co tazatele odkázat tady na CL.
Dovolím si neskromně navrhnout další věc: když chystáte akci, tak nejpozději po zveřejnění zkontrolovat, jestli už průvodci příslušnou destinací nenarostl plnovous. Příklad: Gruzie.