Ahoj, dnes (21.3.2017) jsme rozeběhli nový web. Mimo akčních letenek a fóra přinášíme:průvodce destinacemiprůvodce letištiprůvodce aerolinkamiPozději pak pár dalších nápadů, viz administrace ;)Uvítám vaše podněty i  nápady na vylepšení. Pojďme prostě diskutovat nad novým webem. Dost jsme toho díky vám na beta verzi odladili, najdeme další věci i na ostré verzi? .

Nové Cestujlevne.com – vaše připomínky k diskuzi :)

Založil ve fóru Cestujlevne.com

Dnes už to běželo normálně, včetně rozpoznávání semaforů a motocyklů, ale včera i ten potvrzovací email přišel asi až po 15 minutách.

0 Citovat

Prosba - seřadit země v cestovatelské mapě podle abecedy. Líp se pak bude hledat, zda tam něco chybí či ne. Díky

3 Citovat

už týden tady smrdí články z Ugandy, můžete to admini aspoň co 2 dny kontrolovat a mazat, nebo to nikoho nezajímá? :-)

5 Citovat

Přes 30 cestopisů o iluminátech z Ugandy opět zavítalo na vaše stránky, hlídáte to vůbec? :-D

4 Citovat

Přivítal bych, kdyby šla skrýt témata, která mě nezajímají - aby se mi pak taková témata neobjevovala na homepage v  Právě se diskutuje

3 Citovat

No dva dni uběhlo jako by nic, čekal jsem, jestli se admini rozhodnou reagovat na můj podnět, ale zdá se, že to nedopadlo na úrodnou půdu. Tak ještě jednou, vidíte v příloze ty spamy od ilumináta z Ugandy? Je jich tam přes 30, tak s tím něco dělejte :-) Na co provozujete web, když tu je takový bordel, to pak nemá cenu se ani snažit dělat nějaký smysluplný cestopis, protože se v tomhle bordelu ztratí !!!! 

snimek-obrazovky-2025-10-27-104228.jpg

9 Citovat

Nešlo by do volby notifikací pro email přidat možnost, že nechci zájezdy? 

2 Citovat

Cestopisy promazány.

Notifikace odladíme. Budeme řešit i v rámci odletů, neboť akce teď píšeme pro celou Evropu > https://cest.ee/

1 Citovat

Stálé tam jsou :)

5 Citovat

Pořád se tu blbě hledá, tak se tady zeptám: je na blogu nějaký průvodce řešením změněného/zrušeného letu? Ten zápisek o kompenzaci za zrušený let jsem našel, ale to není to, co hledám.

A proč to hledám - často v různých cestovních skupinách na FB narážím na dotazy, jak řešit zrušený nebo posunutý leg a bylo by dobré mít na co tazatele odkázat tady na CL.

0 Citovat

Dovolím si neskromně navrhnout další věc: když chystáte akci, tak nejpozději po zveřejnění zkontrolovat, jestli už průvodci příslušnou destinací nenarostl plnovous. Příklad: Gruzie.

5 Citovat

Změna/zrušený let je zpracovaná a Kryštof články průběžně updatuje.

Průvodce víme - snažíme se to kontrolovat vs. co je na Cestee, aby to nedělalo bordel, ale občas to uletí.

1