Ahoj, dnes (21.3.2017) jsme rozeběhli nový web. Mimo akčních letenek a fóra přinášíme:průvodce destinacemiprůvodce letištiprůvodce aerolinkamiPozději pak pár dalších nápadů, viz administrace ;)Uvítám vaše podněty i nápady na vylepšení. Pojďme prostě diskutovat nad novým webem. Dost jsme toho díky vám na beta verzi odladili, najdeme další věci i na ostré verzi? .
No dva dni uběhlo jako by nic, čekal jsem, jestli se admini rozhodnou reagovat na můj podnět, ale zdá se, že to nedopadlo na úrodnou půdu. Tak ještě jednou, vidíte v příloze ty spamy od ilumináta z Ugandy? Je jich tam přes 30, tak s tím něco dělejte :-) Na co provozujete web, když tu je takový bordel, to pak nemá cenu se ani snažit dělat nějaký smysluplný cestopis, protože se v tomhle bordelu ztratí !!!!
Pořád se tu blbě hledá, tak se tady zeptám: je na blogu nějaký průvodce řešením změněného/zrušeného letu? Ten zápisek o kompenzaci za zrušený let jsem našel, ale to není to, co hledám.
A proč to hledám - často v různých cestovních skupinách na FB narážím na dotazy, jak řešit zrušený nebo posunutý leg a bylo by dobré mít na co tazatele odkázat tady na CL.
Dovolím si neskromně navrhnout další věc: když chystáte akci, tak nejpozději po zveřejnění zkontrolovat, jestli už průvodci příslušnou destinací nenarostl plnovous. Příklad: Gruzie.
Já mapu u sebe nevidím, když jdu přes svůj profil (vpravo nahoře). Vidím jen když najdu nějaký svůj příspěvek k diskusi a tam rozkliknu svoje jméno (jako se můžu koukat na mapy ostatních). Samozřejmě na PC.
Jo aha, už to vidím, no asi jsem úplně blbá, když očekávám, že cestovatelská mapa se objeví pod nápisem "Cestovatelská mapa" a nenapadlo mě ji hledat po nápisem "Můj profil" :-D