Nové Cestujlevne.com – vaše připomínky k diskuzi :)

Založil před 9 lety David Eiselt ve fóru Cestujlevne.com

A odstranila by se tím nemožnost citovat poslední příspěvek na každé z X stránek vlákna. Tedy kromě toho úplně posledního příspěvku, což je správně.

2 Citovat

Za mě dává smysl i citovat úplně poslední příspěvek. Když nebudu dost rychlej, tak se přede mne dostanou další příspěvky a ten můj v tu chvíli už nebude dávat smysl.

4 Citovat

Souhlas s floodlandem. Další věc je, že já někdy z delšího příspěvku cituju jen část, na kterou reaguju, takže i v tomto případě má smysl citace posledního příspěvku. A ta nemožnost citace posledního příspěvku na stránce, jak píše divan, je úplně nepochopitelná.

0 Citovat
Nemožnost citovat poslední příspěvek na X stránce je chyba v podmínce. Máme tedy zrušit tohle pravidlo úplně?
0 Citovat

Tu chybu opravte určitě. Za sebe bych tu nemožnost citace zrušil úplně, ale jiní možná mají opačný názor.

0 Citovat

Zrušit úplně nemožnost citace

4 Citovat

Za mňa tiež úplne zrušiť.

0 Citovat

David Eiselt napsal(a): Nemožnost citovat poslední příspěvek na X stránce je chyba v podmínce. Máme tedy zrušit tohle pravidlo úplně?

Ja bych tedy hlasoval pro to, abyste zprovoznili to dlouho slibované vyhledávání...

0