Nové Cestujlevne.com – vaše připomínky k diskuzi :)
A odstranila by se tím nemožnost citovat poslední příspěvek na každé z X stránek vlákna. Tedy kromě toho úplně posledního příspěvku, což je správně.
Za mě dává smysl i citovat úplně poslední příspěvek. Když nebudu dost rychlej, tak se přede mne dostanou další příspěvky a ten můj v tu chvíli už nebude dávat smysl.
Souhlas s floodlandem. Další věc je, že já někdy z delšího příspěvku cituju jen část, na kterou reaguju, takže i v tomto případě má smysl citace posledního příspěvku. A ta nemožnost citace posledního příspěvku na stránce, jak píše divan, je úplně nepochopitelná.
Tu chybu opravte určitě. Za sebe bych tu nemožnost citace zrušil úplně, ale jiní možná mají opačný názor.
David Eiselt napsal(a): Nemožnost citovat poslední příspěvek na X stránce je chyba v podmínce. Máme tedy zrušit tohle pravidlo úplně?
Ja bych tedy hlasoval pro to, abyste zprovoznili to dlouho slibované vyhledávání...
divan napsal(a):David Eiselt napsal(a): Nemožnost citovat poslední příspěvek na X stránce je chyba v podmínce. Máme tedy zrušit tohle pravidlo úplně?
Ja bych tedy hlasoval pro to, abyste zprovoznili to dlouho slibované vyhledávání...
Já bych citace nepovoloval na poslední příspěvek, před lety to tady bylo a pak všechno vypadalo takto.