Nové Cestujlevne.com – vaše připomínky k diskuzi :)

Založil před 9 lety David Eiselt ve fóru Cestujlevne.com

A odstranila by se tím nemožnost citovat poslední příspěvek na každé z X stránek vlákna. Tedy kromě toho úplně posledního příspěvku, což je správně.

2 Citovat

Za mě dává smysl i citovat úplně poslední příspěvek. Když nebudu dost rychlej, tak se přede mne dostanou další příspěvky a ten můj v tu chvíli už nebude dávat smysl.

5 Citovat

Souhlas s floodlandem. Další věc je, že já někdy z delšího příspěvku cituju jen část, na kterou reaguju, takže i v tomto případě má smysl citace posledního příspěvku. A ta nemožnost citace posledního příspěvku na stránce, jak píše divan, je úplně nepochopitelná.

0 Citovat
Nemožnost citovat poslední příspěvek na X stránce je chyba v podmínce. Máme tedy zrušit tohle pravidlo úplně?
0 Citovat

Tu chybu opravte určitě. Za sebe bych tu nemožnost citace zrušil úplně, ale jiní možná mají opačný názor.

0 Citovat

Zrušit úplně nemožnost citace

6 Citovat

Za mňa tiež úplne zrušiť.

1 Citovat

David Eiselt napsal(a): Nemožnost citovat poslední příspěvek na X stránce je chyba v podmínce. Máme tedy zrušit tohle pravidlo úplně?

Ja bych tedy hlasoval pro to, abyste zprovoznili to dlouho slibované vyhledávání...

3 Citovat

divan napsal(a):

David Eiselt napsal(a): Nemožnost citovat poslední příspěvek na X stránce je chyba v podmínce. Máme tedy zrušit tohle pravidlo úplně?

Ja bych tedy hlasoval pro to, abyste zprovoznili to dlouho slibované vyhledávání...

Já bych citace nepovoloval na poslední příspěvek, před lety to tady bylo a pak všechno vypadalo takto. 

1 Citovat

Jan Vidim napsal(a):

divan napsal(a):

Já bych citace nepovoloval na poslední příspěvek, před lety to tady bylo a pak všechno vypadalo takto. 

A vadí to nejak zásadne? :)

Skôr by som dorobil funkčnosť, aby aj pri citácii citácie príspevok vyzeral korektne (viď príspevok vyššie, Jan Vidim cituje užívateľa divan, pričom v tejto mojej  citácii je to už rozsypané); väčšina fór toto umožňuje.

0 Citovat

Mě to třeba vadí a to proto, že vlákno se tím zbytečně prodlužuje a není přehledné. 

1 Citovat

Pokud přece tak moc chci citovat poslední příspěvek tak to dokážu i bez tlačítka. Když tam to tlačítko bude, tak méně zkušení uživatele budou citovat do aleluja. Přesně jak píše divan

2 Citovat

Opraveno vnořené citování a citace posledního příspěvku na neposlední stránce.

1 Citovat

Možná by to chtělo i citování posledního příspěvku. 

img-0595.jpg

0 Citovat

Citování posledního příspěvku jsme si tu plošně odsouhlasili, že nechceme nějakej rok zpátky, protože se často opakovalo, že se citoval kilometrovej příspěvek. Teď se to má vracet? Tak aspoň omezme počet citovaných znaků, ať se ty mega příspěvky necitují celý.

6 Citovat

Několikrát se mi stalo (hlavně na mobilu), že jsem se ukliknul a nahlásil omylem příspěvek jako nevhodný. Nešlo by to udělat tak, že po prvním kliknutí by ještě vyskočila nějaká potvrzovaci hláška, jestli chci opravdu příspěvek nahlásit? 

9