Ahoj, dnes (21.3.2017) jsme rozeběhli nový web. Mimo akčních letenek a fóra přinášíme:průvodce destinacemiprůvodce letištiprůvodce aerolinkamiPozději pak pár dalších nápadů, viz administrace ;)Uvítám vaše podněty i  nápady na vylepšení. Pojďme prostě diskutovat nad novým webem. Dost jsme toho díky vám na beta verzi odladili, najdeme další věci i na ostré verzi? .

Nové Cestujlevne.com – vaše připomínky k diskuzi :)

Založil ve fóru Cestujlevne.com

David Eiselt: Když už je tu perfektní průvodce letišti, chybí mi u každého letiště interaktivní mapa, kde se nachází. Plus se to dá promítnout celkově všechny letiště světa do jedné mapy jako to má flightsfrom.com. :)

1 Citovat

@David Eiselt: ...fotky naležato - tohle už jsme jednou taky řešili, ověřím. Je někde příklad?...
Třeba můj první příspěvek v https://www.cestujlevne.com/disk...vek-186483.

0 Citovat

Boti se umí registrovat, takže tvůj optimismus kolem spamu nesdílím.

0 Citovat

U vyhledávání zájezdů mi chybí možnost zadat počet osob a celkovou cenu. Některé vypadají zajímavě pro solo cestovatele jako základna pro výpravu. Jenže když pak naklikáte v objednávce jednu osobu, cena vyskočí, nebo zájezd není dostupný. Díky

2 Citovat

Je pro nás jednodušší mazat účty, než jednotlivé komentáře. I případná fce nahlášení může zablokovat a skrýt poslední příspěvky, takže to otevírá více možností.

Zájezdy a počet osob je v řešení, nemáme pro to data od CK zatím. Zájezdy ale bohužel nebyly nikdy postavené pro jednotlivce a cena se tak musí počítat x2.

0 Citovat

Někde existuje příplatek za neobsazený pokoj. Tak snad se vám podaří získat data.

0 Citovat

Já znovu poprosím o SZ i přes mobil.
Je smutné, když něco s někým rozjednám přes comp, následně už na mobilu s daným/žádným uživatelem nemohu komunikovat a než se dostaneme opět k počítači, je to pasé.

1 Citovat

Možná by to chtělo přidat průvodce aerolinkou. https://www.airways.cz/zprava/pr...eni-linky/ Tedy pokud to není extrémně velký problém; dle nepřidání Seletaru do letišť bych mohl soudit, že je. 😆

2 Citovat

Jo, super nápad, přímý spoj do Mongolska je velice lákavý.

1 Citovat

Tak to byla rychlost, úplně se mi zatočila hlava. 😵

1 Citovat

Čekali jsme na něco hmatatelnějšího... čímž jsou ceny letenek :)

0 Citovat

Ale já to myslel upřímně. Jinak pražské letiště na FB tvrdilo, že tam ty ceny jsou, když tam ještě nebyly. 😆

0