- Fórum
- Co se nevešlo
- Vaše lety 2018
Vaše lety 2018
Já vím, že je ještě celkem brzo, ale třeba už někdo něco zajímavýho políčil ;) Za mě zatím jen tohle
02-03/2018
PRG-HEL
HEL-BKK
DMK-KBV
LGK-KUL
KUL-KIX
KIX-HEL
HEL-PRG
zatial len eilat, som si povedal, ze uz nebudem kupovat nic dlho dopredu, ako so mnou teraz vypiekol wizz s kluzom
Tak jsem neodolal a za 46,5 € u Ukrajinců vzal prodloužený víkend v Kyjevě. Chci udělat pár změn v práci, tak uvidíme, jestli to proletím, ale je to ještě daleko a stálo to hříšně málo.
03/18 Praha-Kyjev-Praha (UIA)
kopecky napsal(a):Tak jsem neodolal a za 46,5 € u Ukrajinců vzal prodloužený víkend v Kyjevě. Chci udělat pár změn v práci, tak uvidíme, jestli to proletím, ale je to ještě daleko a stálo to hříšně málo.
03/18 Praha-Kyjev (UIA)
btw ja taky neodolal a přidal jsem 04/18 Praha - Kyjev RT ;)
zatím 01/18 KTW - MST RT, ale neboť jsou letenky jen za 218kč RT,tak asi necháme propadnout zpáteční a něco vymyslíme ještě po Evropě.
pokracovani z 11/2017
bkk-kul-airasia
kul-makassar-airasia
makassar-gorontalo-makassar-lion
makassar-bali-garuda
bali-labuan bajo-bali-nam air
bali-manila-cebupacific
puerto princesa-cebu-cebupacific
cebu-siargao-cebu-cebupacific
cebu-manila-airasia
27.3.manila-dubai-cebupacific
18/06 PRG-CDG, OK, 319
18/06 CDG-SXM, AF, 343
27/06 SXM-CDG, AF, 343
28/06 CDG-PRG, AF, 321
16/07 PRG-KBP, PS, 733
16/07 KBP-TSE, PS, 739
05/08 IST-KBP, PS, 738
05/08 KBP-PRG, PS, 733
Februar : Budapest - Kijev - Dubai - Manila - Ho Chi Minh - este neviem odkial do - Manila - Dubai - Kijev - Budapest (mix UIA, Wizz, Cebu)
Jul : Budapest - Tirana (Wizz)
September: Budapest - Kiev - Almaty - Astana - Budapest (mix UIA, Wizz ...na toto sa tesim najviac)
kopecky napsal(a):Tak updatuji:Tak jsem neodolal a za 46,5 € u Ukrajinců vzal prodloužený víkend v Kyjevě. Chci udělat pár změn v práci, tak uvidíme, jestli to proletím, ale je to ještě daleko a stálo to hříšně málo.
Na leden mě čeká 2,5 týdenní trip po JV Asii, ale ještě ho musím doskládat.
01/18 PRG-DOH-BKK (Qatar): Boeing 787
01/18 DMK-REP (Air Asia)
01/18 REP-KUL (Air Asia)
... zatím těžko říct, ale asi něco jako Langkawi-Krabi-DMK, Singapur-Krabi-DMK, Hongkong-Singapur-Krabi-DMK.
01/18 BKK-DOH (Qatar): Airbus A380, 18h stopover
01/18 DOH-PRG (Qatar)
04/18 Bratislava-Sofia-Bratislava (Wizz) za 20 €
02 - BTS-DXB-CMB a späť
04 - BTS-IEV/KBP-EVN-KBP-BUD
07 - IFO-KBP-VIE
A skúsim ešte september/október niečo s UIA, asi Almaty a nejak biškeku domov. A samozrejme nejaké víkendovky na východ.
A mama bude mať 60, tak asi UIA Dubaj v novembri :D
@voughne, september máš už kúpený, či to v pláne?
Astana - Budapest 9. septembra uz kupena (zadarmo\25 € :O) . Cakam kym UIA nahodia Almaty 29. augusta (sak treba vyuzit statny sviatok nie? :D) Som to malom kupil na jun, ale Nomadske hry v Kyrgyzstane vyzeraju coolovo a su len raz za 2 roky ... to musim vidiet :) Ked to cele bude sikmooke Gruzinsko, tak nech je uz september 2018 zajtra :D
02/03 - PRG - HEL - BKK - KBV - LGK - KUL - KIX - HEL - PRG
03 - PRG - KBP -PRG
05 - PRG - MAD - JFK - PIT - LAS - SFO - LHR - TXL
07 - PRG - KBP - CWC - KBP - ODS - KBP - PRG
08 - BTS - SOF - BTS
a dovolená je v p.....
norbic napsal(a):Líbí se mi tenhle routing. Předpokládám, že je to open-jaw s AY a přelet KUL - KIX s AK. Jestli je to tak, kolik to u finů přišlo?02/03 - PRG - HEL - BKK - KBV - LGK - KUL - KIX - HEL - PRG
Mailand napsal(a):Líbí se mi tenhle routing. Předpokládám, že je to open-jaw s AY a přelet KUL - KIX s AK. Jestli je to tak, kolik to u finů přišlo?
jj, ti Fini stáli 240EUR a přelety s Air Asia i odbavenýma kuframa při big sale cca 3000 CZK, takže celkem lehce pod 10k
Taky malý update. Konečně jsem doplánoval JV Asii. Segmenty s AirAsia a Scootem jsou jen s příruční batožinu, tak jsem zvědavý. Na rozdíl od norbica jsem Big Sale zmeškal, resp. dočkal se ho, ale jen pro termíny od března 2018:
01/18 Praha-Doha-Bangkok (Qatar)
01/18 Bangkok-Siem Reap-Kuala Lumpur (AirAsia)
01/18 Kuala Lumpur-Singapore-Krabi (Scoot)
01/18 Krabi-Bangkok (Bangkok Airways)
01/18 Bangkok-Doha-Praha (Qatar)
---
04/18 Bratislava-Sofia-Bratislava (Wizz) za 20 €
Ještě jsem byl dnes na vážkách s Kutaisi, ale nakonec zvítězila má nechuť ke koupi Wizz členství a strach z říjnové zimy. Stejně nevím, jestli ty lety od 02/18 proletím nebo ne, tak nemusím mít ještě další let na seznamu. Nejspíš budu dělat velké změny :-D
norbic napsal(a):Ten jsem sice chtěl, ale systém mě už na něj nepustil, tak mám jen 16-18 a na pátek musím dovolenou.@ kopecky koukam , že letíš do Kyjeva v březnu, taky máš velikonoční termín?
kopecky napsal(a):já měl taky dubnový termín, ale změnili mi odlet o 3 hodiny, tak jsem jim napsal, buď mi to změní na velikonoční termín, nebo full refund a mám ho :DTen jsem sice chtěl, ale systém mě už na něj nepustil, tak mám jen 16-18 a na pátek musím dovolenou.
norbic napsal(a):Tak to by nebylo špatné :-D (trošku závidím). Na druhou stranu bych přišel o ubytování, za které mi Booking má zaplatit 13 USD (aspoň podle mailu). Tajně doufám, že by mohli posunout páteční odlet na večer...já měl taky dubnový termín, ale změnili mi odlet o 3 hodiny, tak jsem jim napsal, buď mi to změní na velikonoční termín, nebo full refund a mám ho :D
U mňa sa to tiež rozrástlo
01- sobotná otočka do Londýna (Ryan voucher)
02-flydubai colombo
04-wizz+uia Arménsko
08-zakarpatie asi Leom a naspäť s UIA z Ivano Frankivsku cez Kyjev
09-wizz+uia Almaty a Astane
10- s kolegom cizy to vyzerá na motor sich do zaporozia, zatial máme len wizz do kyjeva
norbic napsal(a):Hezky! Ti fini to byla nějaká chybka nebo se podařilo upustit palivo?jj, ti Fini stáli 240EUR a přelety s Air Asia i odbavenýma kuframa při big sale cca 3000 CZK, takže celkem lehce pod 10k
Přihlášení
Ještě nemáš účet? Zaregistruj se!