Ahoj, poradí někdo jak je to při přestupu v Londýně když přiletim na Heathrow a odlet mam za 4 hod 50 minut z Gatwick? Dá se stihnout přesun? Pokud mám let v rámci jedné rezervace tak zavazadla nemusím řešit ikdyž jeden let je British Airways a navazujne Cathay Pacific? .

Přesun Heathrow - Gatwick

Založil(a) ve fóru Co se nevešlo

5 reakcí

Ahoj, poradí někdo jak je to při přestupu v Londýně když přiletim na Heathrow a odlet mam za 4 hod 50 minut z Gatwick? Dá se stihnout přesun? Pokud mám let v rámci jedné rezervace tak zavazadla nemusím řešit ikdyž jeden let je British Airways a navazujne Cathay Pacific?

0

Vyzkouzsej Megabus.

Ceny v akce od 3 liber, bezne kolem 12.

0 Citovat

Ahoj, za 5 hodin se přesun stihnout dá, čistá doba jízdy přímých busů je něco mezi hodinou a půl a dvěma hodinami. Jak píše panda, nejlevnější bude Megabus.

Pokud je přesun mezi letišti, zavazadlo si vždy musíš vyzvednout, sám převézt a znovu odbavit na Gatwicku.

0 Citovat

Tak Megabus má omezení na 20 kg zavazadla a já budu mít zavazadla 30 kg takže musím hledat jinej způsob dopravy ... nemá někdo nějaká tip?

0 Citovat

ahoj, prosím Vás neviete náhodou niekto ako sa čo najrýchlejšie a najlacnejšie dostať z Gatwicku na Heathrow? 

Z NYC letim na Gatwick, no do Viedne letím z Heathrowu. Na transfer mám  cca 4 hodiny . Máte niekto s tým skúsenosti? sú busy spoľahlivé, resp. malo by to trvať cca 1 hodinu, no obávam sa meškaní, zápch apod. Vopred dík za info. 

0 Citovat

Ahoj, zácpy jsou samozřejmě riziko, ale i tak myslím, že přímé busy National Expressu jsou nejrychlejší řešení. Vlakem to asi nemá moc cenu, jelikož vlak z Heathrow končí na jiném nádraží než vlak z Gatwicku, takže byste se stejně museli navíc přesouvat ještě metrem.

0
5 reakcí