Všem cestovatelům zde ve fóru se omlouvám, pokud jsem se jich někdy a nějak v diskuzích dotknul, protože se mně subjektivně třeba jejich připomínky, dotazy, posty zdály trochu stupidní, hloupé atd. Poté, co jsem si na FB dnes přečetl pár postů ve skupině "Cestování, spolucestování atd." si zde mezi vámi připadám jak na výročním setkání klubu Mensa:-))))Modří ( a Tonic) už vědí... .

Omluva všem cestovatelům zde ve fóru!

Založil ve fóru Cestujlevne.com

4 reakce

Všem cestovatelům zde ve fóru se omlouvám, pokud jsem se jich někdy a nějak v diskuzích dotknul, protože se mně subjektivně třeba jejich připomínky, dotazy, posty zdály trochu stupidní, hloupé atd.

Poté, co jsem si na FB dnes přečetl pár postů ve skupině "Cestování, spolucestování atd." si zde mezi vámi připadám jak na výročním setkání klubu Mensa:-))))

Modří ( a Tonic) už vědí...

0

aj tak stale neviem ci do chorvatska treba pas a preco mi nedaju najest v Ryanair zadarmo

0 Citovat

90 % členů této skupiny by potřebovalo speciální kurz:

Jak úspěšně hledat na google a nebýt přitom za blbce!

0 Citovat

A další kurz - jakou nejlepší pózu na selfíčko + jak udělat selfíčko, aby tam bylo vidět co nejvíc, kde jsem byl, aby to každý poznal.

Další kurz - jak udělat rychle postprodukci fotky v mobilu, aby voda byla co nejmodřejší a zuby co nejbělejší (a byl mně vidět opálený dekolt).

Další mě napadá - jak udělat post, kde všem ukážu, kde jsem byl, budu, rád bych byl, tedy jaký jsem pašák.

Samozřejmě čest výjimkám!

0 Citovat

Spíše kurz, jak se ve photoshopu přidat na hezkou fotku z exotické krajiny

0
4 reakce