Cestujeme dementne aneb dotazy z FB
cali napsal(a)::-) jj, moje slova. Dnes může opravdu cestovat s odpuštěním kdejaký pitomec a to je voda na mlýn nejrůznějším vykukům.
:D pritom staci se podivat na stranky mzv, kde je snad v pripade te esty i primo odkaz na to :D co vic muzou nekteri chtit
estavisa.sk vidím poprvé, ale tedy musím říct, že moje těžba mil je proti tomu naivní pokus břídila :-D Poplateček USD 58,- za příjemné prostředí na netu a nouzovou linku, tomu říkám majstrštyk. :-)
Dúfam, že si tento millenial travelhacker len robí srandu, aj keď "sám sebe pánom" je v kategórii "vysoká škola života"

Andrea_Pernik napsal(a):lol
asi ten článok už stihli stiahnuť alebo zle skopírovaný odkaz tak tu je z idnes: https://zpravy.idnes.cz/indiani-...anicni_bur
Každopádne odvážlivec :D
A neporadis… muzu se zeptat, proc tu/y skupinu/y sledujes, kdyz vis, ze se tam dmnti ptaji na koniny? Nad podobnymi dotazy se clovek ani nemuze bavit.
Born2Win napsal(a):A neporadis… muzu se zeptat, proc tu/y skupinu/y sledujes, kdyz vis, ze se tam dmnti ptaji na koniny? Nad podobnymi dotazy se clovek ani nemuze bavit.
:D ja zapomnel, ze v ni sem, tak kdyz se mi to objevilo ve feedu, tak jsem koukal
keby som sa mal riadit podlet tejto "Rudej Marty", tak ked vidim Okamuru, tak nikdy by som nesiel do Japonska :D
J0x napsal(a):Ona i ty banality spousta lidí nezná, ale dělat kolem toho takový humbuk... i když na lidské hlouposti se nejlíp vydělává, že. :)
ono je to na prvé pozretie vtipné, no na druhé už človek celkom posmutnie :) . Stránky ak je tá jej je dôkaz, že prichádzame o prirodzené inštinkty a základnú chuť používať mozog. Workshop Ako na autostop za 10€/os. . Brrr.
tonic napsal(a):Existujú aj takí bezdomovci
Za 20 let zvládl takmer 100 španělských slov...
Otazka hodna roku 2019. Toto sa da pochopit jedine, ze sa prave zobudila z komy.
Prečo by mala spadnúť z neba? Asi je to jej prvý let s Ryanair. Pred niekoľkými rokmi pred mojím prvým letom s Ryanair, by som sa aj ja rovnako pýtal, keby som sa mal koho. Zhodou okolností sa ma včera spýtal kolega (a rozhodne to nie je žiadny hlupák), aké mám skúsenosti s Ryanair.