Zdravim vospolok. Dnes som uporne v praci rozmyslal, ci mam zalozit tuto temu. Predsa, nikto uceny z neba nespadol (alebo ziadna otazka nie je hlupa), ale to co v "cestovatelskych" skupinach na FB sa clovek docita...rozum zostava stat. Uz je nam tak dobre, ze aj Vysoka skola zivota (prip. studied at Harvard, alebo manager at Durex) moze cestovat dalej ako na pivo, takze som sa rozhodol, ze tu sem tam prispejem nejakym peknym screenshotom. Dufam, ze nikoho neurazim tuto z pritomnych a prilis si nepokazim moj biedny image :D Samozrejme vsetky mena cenzurovane. Zaciname klasickou otazkou ohladom batoziny v Ryanair...ktora sa necakane zvrtla (aj bez koleciek) :D .

Cestujeme dementne aneb dotazy z FB

Založil ve fóru Co se nevešlo

Česká finanční negramotnost v praxi:


https://zpravy.aktualne.cz/ekono...tni-v-ne/r~957627ae8deb11e9b6a9ac1f6b220ee8/

(bohužel ani po dvou letech a x-tero urgencích neumí fórum tak základní funkce jako je vkládání odkazů)

0 Citovat

aj ta diskusia je vyzivna... klasicke "sracky" typu "Nechcem si vybavovat dalsiu kartu", "Embosovana zvycajne staci" 

0 Citovat

Na co člověk po ránu nenarazí. :-)


0000001.png

0 Citovat

socialne pripady na cestach

0 Citovat

😀 900 se mu zda drahe? At zustane doma a usetri

0 Citovat

Sice to nebolo na FB, ale minuly stvrtok sme na hranici medzi Abchazskom a Gruzinskom pri rieke Enguri videli smutny pripad, kedy sa niekto spoliehal len na Google Maps. Na hranicu dofrcala biela Mazda na ruskych znackach, rusky frikulin s babenkou vytiahli pasy, ze chcu ist do Suchumi z Gruzinska. Po par minutach ich schladila gruzinska kontrola, ze autom sa neda prejst, most je iba pre pesich a nejake vyninky (UNHCR, Cerveny kriz a nejaky maly pohranicny styk). Takze namiesto 2 hodinovej jazdy do Scuhumi sa musel vydat obklukou cez rusko-abchazsku hranicu v Psou. A ako dlha je tato "obchadzka"? Asi 1300 kilometrov

0 Citovat

Makeup Courses. Intensive Makeup & Basic Hair Course. Advanced Pro Makeup, Hairstyling & Saree Course. Bridal Makeup Course in Bangalore. Professional Makeup Classes in Bangalore. Basic Hairstyling Courses in Bangalore. makeup artist in bangalore. Advanced Saree Draping. Makeup Courses in Bangalore.

0 Citovat

Nalezeno na Twitteru. 


img-20190709-080312.jpg

0 Citovat

Tohle zcela jistě nemůže být míněno vážně,  ale je to funny 😉

0 Citovat

Zabudla na "nejlevneji" a dúfam, že odlet o tri dni


img-20190713-231234.jpg

0 Citovat

Byl to takový moMentální nápad.

0 Citovat

Pětičlenná rodina z Náchoda na svou cestu z dovolené jen tak nezapomene. Při cestě od Baltského moře se jí v Polsku porouchalo auto. Protože jejich telefony nefungovaly a v okolí nebyla žádná benzinová pumpa, dočkali se pomoci až po třech dnech strávených na parkovišti.

https://www.idnes.cz/zpravy/zahr...nicni_linv

0 Citovat

Keby to nahodou este bolo niekomu malo absurdne, tak v polskom clanku sa pise, ze matka tej zeny im isla na pomoc z CR. Pri Stetine miesto na Goleniow zabocila na Berlin a na dialnici jej dosiel benzin a musela to tam niekde odstavit. Proste lol.


 https://www.polsatnews.pl/wiadom...li-polacy/



0 Citovat

Výborný oddíl 👍

0 Citovat

Zase to tomu Darwinovi nevyšlo. 

Když si uvědomím, že toto má volební právo, začínám chápat proč je situace taková, jaká je. 



0 Citovat

Navíc se to stihlo namnožit :-(

0 Citovat

Ridder napsal(a):

Navíc se to stihlo namnožit :-(


S tím obvykle nemívají nejmenší potíže. Čím nižší IQ, tím lepší plodnost.

0 Citovat

jakob napsal(a):

No kdyby se někdo chtěl pobavit, tak hvězdná pěchota zrovna byla v bulvárním zpravodajství z tv ho*na

No, když jsem to viděl, tak mi bylo těch lidí spiš líto :(

0 Citovat

Tady je to rozepsaný do detailu a je to strašná pecka :-)) https://www.idnes.cz/zpravy/doma...domaci_vlc

0 Citovat

Chudobnému aj z hrnca vykypí, alebo na chudobného aj hajzel padne.  Tak tento článok vysvetľuje veľa + tá tragikomická cesta do Poľska cez Berlín...  

0 Citovat

Jeden si říká, co je v tom děcáku naučí za rady do života... 

0 Citovat

Zrovna tehlech lidi je mi fakt lito, premejslim jestli na ne na hithitu neudelam nejakej crowdfunding a neposleme je pristi rok nekam letadlem :))))

0 Citovat

U tohohle jeden neví, jestli se má smát nebo brečet. Tentokrát jsem si jistý, že si článek nevycucali z prstu a ne jak ty reklamy od Partners vydávané za regulérní články.

0 Citovat

so skrytou kamerou jedine

0 Citovat

kickass1 napsal(a):

Zrovna tehlech lidi je mi fakt lito, premejslim jestli na ne na hithitu neudelam nejakej crowdfunding a neposleme je pristi rok nekam letadlem :))))

Možno by to ani nebol zlý nápad :) ale musel by to byť servis od dverí k dverám, aby nenastala po ceste na letisko nejaká chyba :) ale inak, je to síce brutálne komický príbeh, ale asi ešte viac smutný. Takže na ak niekto založí nejaký rozumný hithit, rád prispejem.

0